Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.02.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Do Česko Slovensko má Talent sa vracia najväčšia legenda: Pátrovič má tento rok veľký plán

Je späť a sebavedomejší ako kedykoľvek predtým. Bez speváka Jozefa Pátroviča (79) by bolo za posledných desať rokov na televíznych obrazovkách smutno.

Večný súťažiaci v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent neustále predstupuje pred porotu s nádejou v srdci, že sa mu súťaž nakoniec predsa len podarí vyhrať. A hoci sa tak ešte nestalo, patrí mu čestné miesto netitulovaného „maskota“ zábavnej šou.

Za tých niekoľko rokov sa mu podarilo vytvoriť si silnú fanúšikovskú základňu a práve pre svojich priaznivcov má samozvaný umelec dobré správy. Až tento rok sa totiž chystá predviesť, aký talent v ňom drieme!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Jozef Pátrovič si žije svojím pokojným životom - stará sa o záhradu, o dom, trávi čas so svojou manželkou. Akonáhle však vyjde cez bráničku na ulicu, okamžite sa stáva stredobodom záujmu svojich fanúšikov, ktorí netrpezlivo vyhliadajú jeho ďalšie vystúpenie. A vyzerá to tak, že až tak dlho už nebudú musieť čakať. Hviezda talentovej súťaže ČSMT totiž pripravuje svoj comeback! „Rozmýšľal som o tom, ale budem musieť. Vychádza mi to tak. Tento rok, ak Boh dá, budem mať v júli 80. A keď som mal 77, tak som im sľúbil, že začnem spievať, keď budem mať 80. Tak ten sľub budem musieť dodržať,“ zveril sa Pátrovič so svojimi plánmi Novému Času. Práve rok 2021 tak bude rokom, kedy pán Pátrovič celému Česku a Slovensku ukáže, aký talent sa v ňom skrýva. Tento jeho zámer by tak bol výrazným rozdielom oproti jeho vystúpeniam v predchádzajúcich ročníkoch. „Tam som nespieval. Tam som ukazoval pokoru.“ A tá veru umelcovi nechýba. To, že jeho vystúpenia v talentovej súťaži neboli najlepšie, sám priznáva. „Ja to doma zaspievam bez problémov, na úrovni a na 100 percent. No a v televízii to vyjde tak na 20, na 30 percent. Ale už som sa trošku ostrieľal, tak si myslím, že už by sa to malo podariť,“ úprimne sa teší Pátrovič.

 

Hviezda hviezd

 

Otvoriť galériu

Ako veľký pedant, na pódiu sa chce prezentovať iba tým najlepším, jeho fanúšikovia si to predsa zaslúžia. A tých má veru slušnú kopu. Všetci už čakajú na jeho najnovší hit. „No tak oni čakajú, to ja viem. Koľkokrát mi volajú v noci. Dokonca minule už som bol aj naštvaný. Majú moje číslo, tak ma v noci vyrušujú. Hovorím im: Chlapci, to sa ale nerobí toto. Ja keď spím, tak nemôžem ísť k telefónu,“ sťažuje si umelec, hoci k svojim priaznivcom sa vždy správa s úctou. Rovnako rešpektuje aj všetkých porotcov, pred ktorými doposiaľ spieval. Aj keď na jeho adresu nepadali vždy pochvaly, rád ich má všetkých. Svojho najobľúbenejšieho porotcu si však vybrať nevie. „Tak to je ťažké, lebo ja ich beriem všetkých. Mne to nevadí, že oni povedia aj niečo proti srsti. Jediné, čo sa mi tam nepáči, že oni to robia s takou pýchou a pritom nepoznajú moju pokoru. Toto nevedia ohodnotiť.“ Pátrovič touto cestou reaguje aj na kampaň, ktorú v minulých ročníkoch vymyslel jeden z porotcov Jakub Prachař. Ten na jeho počesť nechal vyrobiť tričká a dokonca prišiel s nápadom na udeľovanie Cien Jozefa Pátroviča. „Aj ten Jakub, on tam tričká, sošky, všetko možné vymýšľa, ja to nepotrebujem takéto veci, mne to nerobí dobre. Ja som im povedal: Sláva patrí Bohu a nie človeku. Človeku pristane pokora,“ uzatvára spevák, ktorý už netrpezlivo čaká na to, kedy sa bude môcť opäť postaviť pred nadšené davy v ďalšom pokračovaní jojkárskej šou, ktorú prinesie na obrazovky v blízkej budúcnosti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: spm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke Sergej Lavrov a Vladimir Putin.
Napätie medzi Moskvou a Západom: Lavrov tvrdí, že Rusko je pripravené! Putin hovorí o 3. svetovej
Foto
Dôležitá zmena v zostave pred duelom s USA: TOTO bude recept na kvalitného súpera
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Nový jadrový blok na Slovensku?! Fico prehovoril: Vyzerá to nádejne
(ilustračné foto)
Hádka vyústila do útoku nožom! 19-ročný mladík z Popradu dobodal staršieho muža
Na snímke výbuch sopky Ibu v indonézskej provincii Severné Moluky v pondelok 13. mája 2024.
Desivé detaily výbuchu sopky: Centrum zvýšilo stupeň pohotovosti! Hrozí ďalšia erupcia?
(ilustračné foto)
Bezpečnostné zložky by mali zarábať viac: Aha, na tú výšku príplatku! Pravidelné zvyšovanie mzdy?
Jana Bittó Cigániková (SaS)
SaS chce znížiť odbornú prípravu sestier: Upravili by aj kreditový systém vzdelávania
Foto
Fitneska zavesila na sociálnu sieť staré video: Taký náklad od fanúšikov určite nečakala!
Skarlet (32) chodila na vlasy a nechty, no teraz ju stojí starostlivosť o synov vyše 2 000 eur mesačne a na seba jej neostáva nič.
FotoVáš Tip
Bojovníčka Skarlet sa stará o ťažko chorých synčekov Tomáška a Samka: Už o 5 rokov nemusia vidieť milovanú mamu!
Hasiči hasia požiar po útoku ruskej armády na mesto Charkov na východe Ukrajiny v sobotu 4. mája 2024.
Foto
Katastrofálne správy ukrajinskej armády: Ruský úspech potvrdili v TEJTO oblasti! Hrozí rozšírenie bojov?
(ilustračné foto)
Vodič s celoživotným zákazom šoférovania: Nemožné, koľko nafúkal!
V novom europarlamente bude sedieť aj zostava 14 slovenských zástupcov.
Slováci, ostáva už len týždeň! Vybavte si to čo najskôr: Ide o dôležitú vec