Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.01.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Veronika Ostrihoňová dáva Markíze zbohom, zlákala ju lepšia ponuka: Vlastná relácia v RTVS!

Mieri na druhý televízny breh! Veronika Cifrová Ostrihoňová (31) bola stálicou spravodajstva v Záhorskej Bystrici.

Takmer šesť rokov sa pravidelne prihovárala z terénu divákom Televíznych novín a prinášala zaujímavé reportáže až do momentu, keď v septembri 2019 porodila manželovi Sajfovi (41) rozkošnú dcéru Sáru. Práca tak išla bokom, ale na prekvapenie sa do nej opäť vracia. Do materskej televízie však nemieri. Podľa informácií Nového Času totiž mení vlajkovú loď a na spoluprácu si tľapla s RTVS, ktorá jej dala dokonca vlastnú reláciu!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ostrihoňová tvorila tím spravodajstva televízie Markíza dlhé roky. Práca v teréne, prinášanie zaujímavých tém a následné spracovanie do reportáží ju bavilo a netajila sa tým, že ju táto práca napĺňa. V roku 2019 si však dala od tohto televízneho zhonu pauzu, pretože nosila pod srdcom bábätko. Dcérka Sára sa jej narodila v septembri a odvtedy sa jej a aj manželovi Sajfovi úplne zmenil život. Dieťa bolo totiž na prvom mieste. A kým Sajfa bol živiteľom rodiny, Veronika sa naplno venovala výhradne dcérke.

Otvoriť galériu
So Sajfom má dcérku Sáru.
Zdroj: Instagram/veronikaostrihonova

„Oslovili ju s ponukou vlastnej relácie, bola to pre ňu viac ako zaujímavá možnosť posunúť sa,“ prezradil Novému Času zdroj z televízie. Ostrihoňová bude novou moderátorkou relácie Silná zostava, ktorá mala od marca minulého roka pauzu. Vtedy televízia argumentovala tým, že potrebuje dramaturgickú úpravu a oživenie. A práve krásna blondínka je tým novým vetrom v plachtách a nahradí predošlú moderátorku Oľgu Bakovú.

 

„Ďakujem RTVS za túto príležitosť a ponuku. Veľmi sa teším na nakrúcanie Silnej zostavy, bude to pre mňa úplne nová a verím, že obohacujúca skúsenosť. Teším sa na rôzne zaujímavé témy, ktoré spolu s hosťami v štúdiu otvoríme a budeme o nich diskutovať,“ povedala Novému Času Ostrihoňová a pokračovala: „ Zároveň ďakujem aj televízii Markíza za roky strávené v spravodajstve, za skvelých kolegov a za príležitosti a možnosť získať skúsenosti v redaktorskej práci, ktoré sa mi iste zídu aj pri moderovaní Silnej zostavy.“ Na otázku, či by sa vrátila na post redaktorky v Markíze po materskej dovolenke, keby neprišla táto ponuka, reagovala, že nad tým neuvažovala, pretože prioritou je dcéra.

Bude mať posilu

Isté však je, že s vlastnou reláciou prichádza aj väčšia zodpovednosť. Predsa len bude moderátorka akýmsi ťahúňom celého programu. Sekundovať jej bude ako stála hostka stand-up komička Simona Salátová.

Otvoriť galériu

„Silná zostava spája to, čo milujem, a to je vyjadriť svoje názory a nebáť sa pritom byť sama sebou. Verím, že do relácie prinesiem humor a nadhľad,“ povedala Salátová. Samotná RTVS je z novej posily nadšená. „Tešíme sa, že relácia Silná zostava sa po dlhšej prestávke vracia na RTVS v novom šate. Myslíme si, že takýto typ diskusného formátu patrí na obrazovky verejnoprávnej televízie. Zároveň sa veľmi tešíme a vážime si, že súčasťou tvorivého tímu relácie Silná zostava budú aj Veronika Cifrová Ostrihoňová a Simona Salátová, ktorým v ich nových pozíciách držíme palce,“ povedala hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto.
Nebezpečný incident: Čínska stíhačka vystrelila na austrálsky vrtuľník! Peking má čo vysvetľovať
Polícia pátra po dvoch nezvestných 17-ročných dievčatách
Polícia pátra po nezvestných 17-ročných dievčatách: Videli ste ich?
(ilustračné foto)
Novinky o predčasnom dôchodku: Sociálna poisťovňa upraví výšku dávok!
ilustračné foto
Katastrofálne správy z frontu: Ďalšia rana pre Ukrajinu! To vôbec nevyzerá dobre
Foto
Česi zostali zaskočení: Bol jedným z najlepších, má novú zmluvu v NHL ale na MS hrať nebude!
Polícia objasnila krádež trezoru v Bratislave, obvinila viacero ľudí.
V Bratislave ukradli trezor: Zatočí sa vám hlava, koľko v ňom bolo peňazí! Polícia prípad objasnila
Varovanie pred búrkami
Pekné počasie skončilo, blíži sa niečo iné! Meteorológovia varujú: Bude to nebezpečné
Polícia obvinila muža z Veľkej Lomnice, šoféroval opitý a bez oprávnenia.
Foto
To ste ešte nevideli: Opitý vodič bez oprávnenia takto dopadol! FOTO hovorí za všetko
Night shot: Kremlin Moscow Dome of Senate building, a red Kremlin wall, flag of Russia with the emblem on it; sinister dark sky with a moon partly closed by the clouds
Rusko má problém: Nemecko si povolalo ich veľvyslanca! Znepokojivý dôvod
(ilustračné foto).
Horor v Poprade: Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím! Zamrazí vás, čo sa dialo
Budova Európskej komisie v belgickom Bruseli (ilustračné foto).
Eurokomisia prehovorila o konaní voči Poľsku: Zásadný ZVRAT! Sledujte, čo chce urobiť
Pitt Bull in a rage .
Hrôza vo Veľkej Lomnici: Muža napadla pred domom svorka psov! Strašné detaily