Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.01.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Nezvláda to? Verešová po škandalóznych erotických videách: Odchod z Česka!

Sexi modelka Andrea Verešová (40) prežila najkrajšie sviatky v roku v poriadnom strese. Okolo Štedrého večera sa totiž na internete objavilo poriadne šteklivé video, na ktorom má byť údajne modelka so svojím manželom Danielom Volopichom (56).

Fotogaléria
15
fotiek v galérii

Aj keď sa spočiatku Andrea bránila, po druhom videu, kde pekná štíhla dáma nápadne sa podobajúca na našu modelku tancuje celkom nahá, pričom ju natáča iná žena, zostalo ticho. Toto už zrejme bolo priveľké sústo aj pre šoubiznisom ostrieľanú Andreu. Ako sa totiž zdá, pobalila si kufre a zdrhla do exotiky.

Verešová sa po zverejnení prvého pikantného videa, kde prebieha v hotelovej izbe pohlavný styk, poriadne rozohnila. Video označila za podvod a tvrdila, že na zázname nie je ona s manželom Danielom. „V tejto dobe už nemôžete ničomu veriť. Nič nie je reálne,“ povedala vtedy modelka, ktorá to začala riešiť s políciou a dokonca ponúkla rozprávkovú odmenu za dolapenie vinníka, ktorý im chce takto ublížiť.

„S poľutovaním musím konštatovať, že sa objavilo falošné video, ktoré má za cieľ poškodiť a zdiskreditovať mňa aj môjho manžela. Rozhodli sme sa podať trestné oznámenie.“ Video sa bleskovo stalo hitom na sociálnych sieťach a ľudia mali o zábavu počas sviatkov postarané. Verešová tak utŕžila poriadnu hanbu bez ohľadu na to, či je na videu skutočne ona, alebo nie.

Rodina tak mala rozhodne pokazené Vianoce aj zvyšné sviatky. Zrejme aj preto sa Andrea rozhodla z tohto pekla zdrhnúť. Zbalila kufre sebe aj rodine a odišli do Dubaja! Dôvodom mohlo byť aj druhé erotické video, ktoré uzrelo svetlo sveta len pár dní po prvom škandalóznom zázname z hotelovej izby.

 

Pred internetom sa neskryje

A zatiaľ čo si pikantné videá žijú svojím životom na internete, modelka si užíva pohostinnosť arabskej krajiny, kde môže pokojne chodiť po uliciach bez zvedavých pohľadov okoloidúcich. S rodinou si tak doprajú oddych a zábavu aj v golfovom klube, kde si všetci odpálili pár loptičiek a dali dobré jedlo.

Napriek tomu, že polícia začala vo veci konať, nezabránila zverejneniu druhého pikatného videa, na ktorom tancuje sexi dlhovlasá štíhla žena, ktorej tvár vyzerá ako Verešovej. Či je to však skutočne ona, nevedno. Isté však je, že po druhom zázname už sexi modelke do reči veľmi nebolo a dokonca stiahla aj svoju štedrú ponuku 50-tisíc eur za dolapenie páchateľa.

„Celá záležitosť je v šetrení polície, ktorá nám zakázala podávať akékoľvek informácie,“ povedala Novému Času Andrea. Ak by však modelka mala naozaj pravdu a videá by boli falošné, mohla by podľa právnika Mareka Benedika vysúdiť až 100-tisíc eur!

„Ak je video falošné, tak sa páchateľ dopustil trestného činu poškodzovania cudzích práv. Páchateľ uvedením do omylu ohľadne pravej identity osôb na videu im spôsobil vážnu ujmu na právach. Páchateľovi hrozí odňatie slobody až na dva roky. Pretože bol trestný čin spáchaný verejne, zvyšuje to jeho spoločenskú nebezpečnosť. Dotknuté osoby sa môžu domáhať náhrady nemajetkovej ujmy v peniazoch v značnej výške, ktorá môže prekročiť aj stotisíc eur,“ vysvetlil právnik Marek Benedik.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie