Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.12.2020 20:40 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Zvrat vo vzťahoch kráľovských bratov: Vyšlo najavo, ako sú na tom princovia Harry a William

Verejnosť sa môže tešiť, že v nasledujúcom roku uvidí princa Harryho a Meghan Markle častejšie a viac v roly, ktorá zodpovedá tomu, kým sú. Informoval o tom portál Daily Mail.

Vojvoda (36) a vojvodkyňa (39) zo Sussexu momentálne žijú v kalifornskom kaštieli za 11,5 milióna eur so svojím osemnásťmesačným synom Archiem. Začiatkom roka šokovali verejnosť, keď vystúpili z kráľovskej rodiny.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Zasvätení ľudia teraz odhalili, že pár zostáva optimistický a tešia sa na rok 2021. Koronakríza pre nich znamenala, že neboli schopní začať svoj nový život mimo kráľovskej rodiny tak, ako pôvodne zamýšľali. Dôverný zdroj pre časopis Vanity Fair prezradil: „Uvidíme ich viac a iným spôsobom, ako sme na nich boli zvyknutí. Bude to viac zodpovedať tomu, kto sú a ako chcú odteraz pôsobiť.“

 

Omid Scobie, autor knihy Nájdenie slobody, ktorá opisuje životy Harryho a Meghan uviedol, že zamilovaná dvojica ukáže budúci rok „plody svojej práce“ a odhalí svoju novú organizáciu Archewell a produkty z ich dohody so spoločnosťou Netflix v hodnote viac ako 120 miliónov eur.

Harryho blízki priatelia uviedli, že aj keď existujú veci, ktoré princovi mimo Anglicka chýbajú, určite neľutuje, že sa presťahoval za veľkú mláku. Okrem toho sa hovorí, že jeho vzťah s princom Williamom (38) je teraz oveľa lepší, ako býval. Uviedol to kráľovský expert, podľa ktorého sú bratia v pravidelnom kontakte.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa pripravujú na svoje prvé Vianoce v Amerike a tiež poslali vianočné darčeky rodine v Cambridge. Zdroj dodal: „Nepochybujem o tom, že si cez Vianoce budú navzájom telefonovať.“ Dvojica je momentálne v polovici 12-mesačnej skúšobnej doby, na konci ktorej sa kráľovná (94 rokov), princ Charles (71 rokov) a princ William stretnú, aby preskúmali ich vzťah s monarchiou.

Kráľovské zdroje počas leta tvrdili, že princ Harry mal taký veľký záujem o odchod z kráľovskej rodiny, že pôvodne ponuku na skúšobné obdobie odmietol. Na preskúmaní však trvali dvorania a ďalší kráľovskí členovia, pričom kráľovná chcela dať Harrymu vedieť, že sa môže kedykoľvek vrátiť, ak si to rozmyslí.

Vo svojom prvom verejnom vyhlásení od nečakaného potratu Meghan vo videu pre CNN ocenila tichých hrdinov pandémie koronavírusu. Vojvodkyňa vyzdvihla kľúčových pracovníkov a dobrovoľníkov, ktorí denne nasadzujú svoje životy. „Videli sme, ako komunity vstávajú a konajú. Tiež sme videli silu ľudského ducha a že máme moc pripomínať iným, že existuje nádej,“ povedala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: bah

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zámorskí fanúšikovia naložili Slafkovskému: V NHL by si dostal pokutu a stopku!
(Ilustračné foto)
Váš Tip
Študenti z Oravy natočili reportážne video o zemiakoch: Sily si zmerajú s víťaznými príspevkami zo 43 krajín!
Na podujatí v Bardejove sa žiakom ZŠ Ľ. Podjavorinskej darilo. Dosiahli niekoľko prvých miest.
Foto
Dvaja telocvikári vychovávajú na Luníku IX víťazov súťaží: Ich slová hovoria za všetko
Nora začínala ako redaktorka spravodajstva v TV Markíza, dnes robí reportáže pre Smotánku.
Foto
Nora Krchňáková: Aká svetová hviezda ju ŠKRTILA?! Pohľad do zákulisia šoubiznisu
Váš horoskop od veštkyne a liečiteľky ZANY.
HOROSKOP vie, čo vás čaká: KONFLIKT so šéfom aj vážne ochorenie! Kto sa dozvie prekvapujúcu novinku?
Prababička Jana (72), babka Janka (50) a mama Veronika (31), Bzince pod Javorinou (okr. Nové Mesto nad Váhom). Tri ženy spolu držia celý život v dobrom aj v zlom. Na nedeľu nepripravujú nič výnimočné, no vždy si na seba spomenú. Ich láska je nekonečná.
Sviatok najdôležitejších žien v našich životoch: Zmenilo sa materstvo v priebehu času?
Jednoduchá činnosť je základom zdravia.
6 krokov, ako si správne umyť ruky: Postup, ktorý musíte naučiť deti!
Predseda Európskej rady Charles Michel
Šéf Európskej rady sa ohradil voči krokom izraelskej vlády: Toto je neprijateľné!
Raketa je vypálená z raketového systému ruskej armády na ukrajinské pozície na neznámom mieste.
Pomsta ukrajinskej armády, ruský Belgorod mali zasiahnuť desiatky rakiet: Strašné následky
Americký exprezident Donald Trump
Trump prezradil viac o potenciálnom viceprezidentovi: Túto osobu by ste po jeho boku hľadali márne
Prezidentka SR Zuzana Čaputová v piatok ráno pricestovala do Kyjeva na rozlúčkovú návštevu Ukrajiny.
Čaputová navštívila na Ukrajine ďalšie miesta: Našu pomoc si nesmierne vážia! Nádherné slová miestnych
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (vpravo) oceňuje vojakov počas návštevy ukrajinskej 110. mechanizovanej brigády v Avdijivke na Ukrajine 29. decembra 2023.
Ruská ofenzíva je v plnom prúde! Zelenskyj odhalil prioritu číslo jeden: Situácia je mimoriadne napätá