Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.12.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Dokonalý interiér na kľúč

Snívate o modernom zariadení bytu, domu či kancelárie? Stačí navštíviť špecializovanú firmu, ktorá vám dokáže zhmotniť vašu predstavu do 3D modelu a zariadiť celý priestor na kľúč. Jednotný vzhľad všetkých originálnych kusov nábytku vyvolá požadovaný exkluzívny dojem a navodí tú správnu atmosféru.

Spoločnosť KRATS, Interior-Design vám poskytne nielen návrh od bytového dizajnéra, ale aj kompletné zariadenie, a to vrátane kobercov, nábytkových doplnkov, osvetlenia až po to hlavné – kvalitný originálny nábytok. Či už ste zástancom extravagancie, alebo klasického nadčasového dizajnu, môžete si vybrať.

Otvoriť galériu
Zdroj: KRATS s.r.o.

Moderná jedáleň

Dominantou miestnosti by mal byť neprehliadnuteľný jedálenský stôl so stoličkami. Kvalitu výrobkov možno vidieť na prvý pohľad. Samozrejme, je daná materiálom, z ktorého sú zhotovené. Napríklad detailne prepracované ohýbané masívne drevo v netradičnom tvare zabezpečí dlhodobú životnosť. Sedáky stoličiek môžu byť z dreva, pričom vynikne jeho zaujímavá kresba, alebo čalúnené s poťahom z látky či kože. Vybrať sa dá z viacerých druhov dreva – tvrdý dub, svetlejší javor, tmavý orech, čerešňa s červenkastým nádychom alebo brest. Nezabudnite, že v rovnakom štýle i materiálovom zhotovení môžete mať aj barové stoličky, určené na pohodlné sedenie najmä pri raňajkách.

Otvoriť galériu
Zdroj: KRATS s.r.o.

Originálne sedačky

Nábytok je vždy navrhnutý pre maximálny komfort. Epedy sedačky Glow sú naplnené zmesou peny a peria, čo zaručuje veľké pohodlie a zároveň udržanie pôvodného tvaru po mnoho rokov. Perforované zadné vankúše umožňujú telu dýchať a zabezpečia dokonalú podporu chrbta. Nožičky z masívneho hliníka dodávajú pohovke stabilitu i exkluzívny vzhľad. Na výber sú navyše tri rôzne typy podrúčok. Sedačka Lucera zaujme svojím dizajnom, najmä prešívanými detailami. Sedenie sa zvyčajne dá vyrobiť z viacerých druhov materiálov – z látky, alebo hladkej či brúsenej kože. Odborníci vám pomôžu vyskladať ten najvhodnejší model pre váš konkrétny priestor – dvoj- alebo trojsedenie, rohové zostavy i sólo kreslá.

Otvoriť galériu
Zdroj: KRATS s.r.o.

Konferenčný stolík

K dokonalej sedačke treba vybrať vhodný moderný stolík. Podnož by mala ladiť s prevažujúcim materiálom v obývacej izbe, či už je to drevo alebo kov. Vrchná doska sa môže, ale aj nemusí štýlovo prísne podriadiť celkovému zariadeniu miestnosti. Sklo alebo mramor doplní a zároveň ozvláštni celý priestor na sedenie. K úplnej dokonalosti stolíka prispeje aj kombinácia materiálov – trebárs spodná odkladacia doska z dreva a vrchná zo skla. Ten najvhodnejší výber môže odporučiť odborník, a vy sa rozhodnete na základe vizualizácie v 3D modeli, či sa vám páči.

Otvoriť galériu
Zdroj: KRATS s.r.o.

Kresielka na relax

Potrebujete vypnúť v pohodlnej polohe? Práve pre vás sú určené exkluzívne kreslá s relax funkciou. Okrem vhodného materiálu nosnej konštrukcie, určitej pružnosti a príjemnosti povrchu na dotyk, môžu byť vybavené nastaviteľnou relaxačnou podnožkou. A určite oceníte aj opierku v záhlaví. Rozhodli ste sa pozrieť si celú pestrú paletu spomínaných výrobkov? Všetky potrebné informácie môžete nájsť na webovej stránke www.krats.sk, alebo si radšej príďte vyskúšať komfort s 10-ročnou zárukou na vlastnej koži. Určite neoľutujete!

Otvoriť galériu
Zdroj: KRATS s.r.o.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Pre vdovu Majku bola rozlúčka s manželom veľmi bolestná.
Foto
Na Grúňovom († 81) pohrebe chýbala dcéra Renáta: Prečo sa neprišla rozlúčiť s otcom?!
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
Hollywoodsky herec Samuel L. Jackson ako Nick Fury.
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!