Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.12.2020 20:00 | Správy | Zahraničné správy

Párik mal počas lockdownu sex každý deň: Po čase sa prejavili neželané následky

Riadne to medzi nimi iskrí! Spike Van Der Merwe (32) a Lisa Antonelli (24) z Tootingu si pobyt doma počas pandémie koronavírusu rozhodne užili. Lenže ako sa hovorí, všetkého veľa škodí.

Ako píše The Sun, zamilovaný párik si chcel troška okoreniť lockdown, a tak podstúpili jeden experiment. Inšpirovali sa štúdiou, ktorá bola uverejnená v časopise Sexuálna medicína. Tá hlásala, že ľudia, ktorí majú počas uzávery častejšie sex, sú menej úzkostliví, či depresívni a vo vzťahu sú šťastnejší. Prečo si to teda nevyskúšať?

Lisa a Spike sa intímne uspokojovali každý deň po dobu štyroch týždňov. Počas prvého lockdownu mali menej sexu, no teraz si to vynahradili. 24-ročná žena uviedla, že už počas prvých siedmich dní sa u nich prejavili menšie ponorkové stavy, a preto sa odhodlali k tomuto pokusu. Zaobstarali si všetky potrebné veci na prežitie, zavreli za sebou dvere a zábava sa mohla začať. “Boli sme hraví jeden k druhému a viac sme sa sústredili na predohru,” priznala Lisa. Na začiatku boli doslova ako dva zajace a k intímnemu aktu došlo prakticky pri každej hádke. Rovnako nezabúdali na ranný sex a svoje tajné túžby.

 

Neskôr sa však prejavili neželané následky. Dvojica sa pohlavným stykom totálne presýtila. “Cítil som, ako to medzi nami chladne a Lisa mi povedala, aby sme priniesli späť ten plameň,” uviedol Spike. A podarilo sa im to prekvapivo rýchlo. Ich domáce prostredie opäť pulzovalo erotikou a obaja nemohli byť šťastnejší. Lisa rada provokovala svojho partnera hlavne, keď si umýval zuby. Vtedy mu rozopla nohavice a do ucha šepkala samé pikantnosti. 

Spike pracuje v nemocnici a keď mal službu, nemohol sa polovičke dostatočne venovať. Na to Lisa nebola zvyknutá, a tak dochádzalo k ďalším hádkam. Lenže bola prefíkaná a vymyslela, ako to medzi nimi opäť nakopnúť. Riešením bolo porno. “Mali sme sex, kým to hralo v pozadí, bolo to naozaj hypnotizujúce,” opísala svoju skúsenosť.

Avšak zo Spika táto neutíchajúca vášeň časom totálne vysala všetku energiu. Nevládal a potreboval pauzu. Obaja si ale uvedomovali, aký je pre nich sexuálny život dôležitý a prišli s ďalším riešením. “Namiesto čakania na večer, aby sme mali nejakú zábavu, sme začali vstávať troška skôr  - znamená to menej predohry a ideme rovno do akcie,” vysvetlila Lisa. Tento experiment napokon neoľutovali a prišli na zaujímavý verdikt - cítia, že sú viac prepojení. Vďaka tomu je medzi nimi aj menej napätia, sú k sebe otvorení a na hlúpych hádkach už ani tak veľmi nezáleží. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bujaré oslavy v šatni! Obrovská radosť hráčov Látok: Malá dedinka vyhrala Prezidentský pohár
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament
Švédska klimatická aktivistka Greta Thunbergová.
Švédska aktivistka Thunbergová má opäť opletačky s políciou: Čoho sa tentokrát dopustila?
Z nemocnice v Chán Júnis exhumovali už asi 200 tiel.
Hrozivá správa od Svetovej zdravotníckej organizácie: Nemocnice v Pásme Gazy majú palivo len na tri dni
Foto
Slováci už dorazili do Ostravy! Pozrite si prvé FOTO z dejiska šampionátu
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Chodkyňu v Pezinku zrazilo auto, skončila v nemocnici: Polícia hľadá svedkov!
Polícia zverejnila video zo zadržania mladého chlapca.
Polícia zverejnila video zo zadržania 14-ročného chlapca: Mal nahlásiť bombu na škole!
Na prvý pohľad bežná križovatka sa zmení na nehodový úsek. Cyklisti, šoféri či motorkári si tu musia dávať obzvlášť pozor
Prekliata križovatka! Toľko nehôd na jednom mieste ste nevideli: Vedeli by ste cez ňu prejsť?