Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.12.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Haasová má vzťah so ženáčom: Prvé slová o novom mužovi v jej živote, rozvod kvôli herečke?!

Ukončí manželstvo kvôli novej láske?! Nový Čas v sobotu odhalil zamilovanú romancu herečky Zuzany Haasovej (39) a jej frajera Matúša Galoviča.

A zatiaľ čo umelkyňa je už rok rozvedená, jej láska nevstupuje do vzťahu s čistým štítom. Potápač a hasič, ktorý pracuje v hyperbarickej komore, kam Haasová pravidelne chodí, je totiž stále ženatý a dokonca je otcom troch detí. Blondínka ešte donedávna o začínajúcom sa vzťahu hovoriť nechcela, no teraz sa pre Nový Čas rozhovorila a povedala, ako to medzi ňou a jej frajerom skutočne je. Rozvedie sa Matúš kvôli herečke?!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

V piatok zachytil fotograf Nového Času Haasovú pri vášnivom bozkávaní s urasteným chlapom. Nakoniec sa nám podarilo zistiť, že ide o Matúša Galoviča, ktorý pracuje v hyperbarickej komore v Bratislave. Keď sme herečku oslovili, o vzťahu hovoriť nechcela, no napokon išla s pravdou von a lásku priznala. Ako sa však hovorí - najviac chutí tá zakázaná a to je aj prípad známej herečky. Herečkin nový frajer je totiž stále ženatý a s manželkou má tri deti. Haasová po otáľaní napokon prvýkrát vysvetlila, ako došlo k splanutiu medzi ňou a sympaťákom.

„Do komory chodím počas obdobia pandémie, lebo mám na seba viac času. V rámci môjho diabetu mi komora veľmi pomáha, a preto tam chodím každý deň. A ako sa to už v živote stáva, nikdy neviete, koho vám osud prihodí do cesty. A pán Galovič je úžasný človek, skvelý muž a som rada, že sme sa stretli. Naučila som sa za život veci prijímať a nie odmietať,“ povedala otvorene Novému Času herečka, ktorá je skutočne zamilovaná a posledné týždne žiari šťastím.

 

Jedinou prekážkou však, ako sa zdá, zostáva fakt, že jej partner je ženatý a s manželkou podľa našich informácií rozchod zatiaľ neriešili. Otázkou teraz je, či sa Haasovej nový objav kvôli nej podujme k podaniu žiadosti o rozvod. V celom ľúbostnom trojuholníku sú však aj tri deti, čo môže situáciu skomplikovať.

Haasová však berie celú vec s triezvym pohľadom. „Rok som sa rozvádzala a rok som rozvedená, čiže som dva roky sama a mám čistý štít. Nikdy nie som zodpovedná za druhých, je to ich rozhodnutie, čo robia. Je len na tom druhom, ako sa rozhodne,“ reagovala herečka.

Náročné obdobie

Vyzerá to tak, že napriek tejto skutočnosti si zaľúbenci jeden druhého užívajú. Haasová tak po náročnej minulosti prežíva jedno z pekných období. V roku 2013 totiž prišla o dcérku Karolínku, o tri roky neskôr zomrel ešte v maminom brušku aj synček Šimonko. Nasledoval búrlivý rozvod so zdravotníkom Martinom, keď si obaja nevedeli prísť na meno. Nový začiatok so sebou priniesol aj nového muža, ktorý je po herečkinom boku. Ako celá zakázaná láska z komory dopadne, ukáže až čas...

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden.
Joe Biden dvíha varovný prst: Hrozí, že ľudia nebudú poznať pravdu, tvrdí
(ilustračné foto).
Nemci chcú mať obranu krajiny vo vlastných rukách: V hre je obnova povinnej vojenskej služby
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka dala zelenú novým zákonom a novelám: Zmeny pri DPH aj hypotekách! A nielen to
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Aktualizované
Veto od prezidentky Zuzany Čaputovej: Táto novela zákona len tak neprejde!
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Polícia mala dnes plné ruky práce po celom Slovensku: Bombové hrozby na školách presiahli počet tisíc
Inaugurácia Vladimíra Putina
Expertka na reč tela si posvietila na Putina: TAJNÉ signály! Svojím telom povedal viac ako chcel
Ruský prezident Vladimir Putin.
Chystajú sa Rusi zaútočiť na Európu? Poľský minister varuje: Na toto si máme dať pozor
Foto
Počas tehotenstva sa jej ťažko dýchalo: Len jeden detail odhalil trpkú ranu osudu! Mamička bojuje o život
(ilustračné foto).
Príroda dáva Rumunsku jednu ranu za druhou: Zasiahlo ich ďalšie zemetrasenie
(ilustračné foto)
Napätie sa dá krájať! Hizballáh útočil dronmi proti izraelskej armáde: Mali svoj cieľ
Foto
Nádherný gól Juraja Slafkovského: TAKTO zažiaril pred bratislavským publikom!
(ilustračné foto)
Strach z novej MUTÁCIE koronavírusu: Slová expertov neveštia nič dobré! Zopakuje sa história?