Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Miroslav mal svoje obete zaškrtiť a spáliť: Je pravda ešte desivejšia? Nové odhalenia, z ktorých mrazí!

Odhalenia, z ktorých mrazí! Na Špecializovanom trestnom súde pokračovalo pojednávanie s Miroslavom L. (42), na ktorého podal prokurátor obžalobu pre obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy.

Jeho obeťami mali byť partnerky Sandra († 22), Monika († 21) a Roman († 38). Obete najskôr uškrtil a potom spálil. Nezvestná je aj Monikina dcérka Ninka (1,5), pričom obe s Miroslavom žili v prenajatom dome v Zliechove. Výpoveď jedného zo znalcov odhalila, že boli objavené ďalšie kostrové pozostatky. Tie však nepatria žiadnej z troch údajných obetí obžalovaného. Po tých doteraz vyšetrovatelia nenašli žiadne pozostatky.

Kostrové pozostatky ako kúsky lebky, časti rebier či záprstných kostičiek našli na jednom z miest, ktoré ukázal Miroslav, keď sa priznal k vraždám. Po 2 rokoch však výpoveď zmenil a teraz tvrdí, že nevraždil a všetko je vykonštruované. Kosti boli poškodené ohňom. Testy DNA potvrdili, že nepatria Sandre, Monike, Romanovi a ani malej Ninke.

„Z výpovede znalca z odboru antropológie bolo potvrdené, že sa našli kostrové pozostatky, ktoré patria dvom dospelým a jednej osobe vo veku 13 až 18 rokov. Avšak tieto kostrové nálezy nepatria potenciálnym obetiam trestného činu, ktoré mal spáchať obžalovaný,“ uviedol prokurátor. Na súde vypovedal aj jeden z väzňov, ktorého cela susedila s celou obžalovaného. Tvrdil, že Miroslav sa mu zdôveril, že ukázal vyšetrovateľom miesta, kde nič nenájdu a na svedomí má viac obetí, ako z ktorých je obžalovaný.

 

Ešte viac šokujú výpovede znalcov z oblasti psychiatrie a psychológie. Podľa ich záverov Miroslav v čase spáchania trestných činov netrpel duševnou chorobou. „Trpel však poruchou osobnosti zmiešaného typu s disociálnymi charakteristikami v popredí so sexuálnou deviáciou v zmysle agresívno-sadistických prvkov. Má sklony k agresívnemu správaniu prejavujúcimi sa aj v intímnej oblasti. Jeho pobyt na slobode môže byť nebezpečný pre spoločnosť. Je u neho účelné nariadiť ochranné sexuologické liečenie ústavnou formou,“ píše sa v znaleckom posudku o obžalovanom. 

To však nie je všetko, čo odhalili odborníci. „Bezprostredným motívom jeho konania mohla byť vedomá potreba likvidácie žien, ktorých prítomnosť mu prestala vyhovovať, pričom sa nedá vylúčiť súbežná potreba uspokojenia vlastnej úchylnej sexuálnej potreby,“ uvádza sa v posudku. Na túto charakteristiku reagoval aj obžalovaný. „Čo sa týka tých sexuálnych deviácií, neviem, odkiaľ na to prišli,“ uviedol Miroslav, ktorý mal pri pohlavnom styku zaškrtiť Sandru i Moniku a po zaškrtení Romana žiadal sexuálny styk od svojej milenky, ktorá bola svedkyňou vraždy.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kil, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Adrián podľa spoluhráčov zomrel nečakane.
Nečakane zomrel mladý športovec z Považskej Bystrice! Zronení spoluhráči: Aďo, budeš nám chýbať
Diaľnica D1 smerom na Brno pod vodou.
Foto
Česko je na nohách! Prívalové dažde im komplikujú život: Pripravujú sa na najhoršie
Ruský prezident Vladimir Putin a francúzsky prezidenta Emmanuel Macron.
Rusko si zavolalo na koberček francúzskeho veľvyslanca: Slová Macrona ich pobúrili
Ryan († 25) zomrel iba pár hodín po svadbe s Rosie.
Foto
Plánovali spolu veľkú budúcnosť, osud to videl inak: Posledné želanie snúbenca († 25) vám zlomí srdce
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
To, čo chce Izrael od ľudí v Rafahu, pobúrilo OSN: Okamžite reagujú! Je to nehumánne, tvrdia
Na snímke zľava minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD) nad obcou Stavanisko.
Ministri hovorili pod Poľanou o návrhu zákona o ochrane prírody: Slovensko má výborné podmienky na ...
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Pneuservis v Rimavskej Robote zachvátili plamene: Zasahovať muselo vyše 30 hasičov!
Mužovi už pomôcť nedokázali.
Foto
Na Záhorí vedľa cesty našli ležať muža († 54): Záhadné okolnosti nešťastia
Foto
Nová hymna slovenských hokejistov: Na rockovom hite Tublatanky sa podieľal aj Šatan!
 Ženu zatkla polícia po tom, čo dotlačila mŕtvolu svojho strýka do banky, aby získala pôžičku!
PREHOVORILA žena, ktorá priviezla do banky mŕtveho strýka († 68): Nie som monštrum!
Americký prezident Joe Biden a izraelský prezident Benjamin Netanjahu.
Biden o útoku na Rafah: Nalieha na Izrael, s týmto musia podľa neho skoncovať
Obľúbená herečka Jennifer Aniston.
Foto
Jennifer Aniston zobrala fanúšikov do kúpeľne: Ukázala oveľa VIAC! Nespustíte z nej oči