Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.11.2020 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Váš Tip

Misske Daniele Kralevich sa po tragickej smrti mladej Linh († 18) všetko rúca: Na krku má exekúciu!

Misska Daniela Kralevich (34) má toho, zdá sa, na rováši viac ako dosť. Jej meno sa pretriasalo najprv koncom septembra, keď pod kolesami jej luxusného auta zomrela len 18-ročná Linh.

Kralevich sa po tragédii vytratila z očí verejnosti a o sebe dáva sporadicky vedieť len prostredníctvom povereného správcu svojich sociálnych sietí. Smrť pod kolesami jej auta však nie je jediný problém, ktorému musí známa brunetka čeliť. Nielenže jej mesto nariadilo zbúrať čiernu stavbu na brehu bratislavských Zlatých pieskov, na krku má podľa informácií Nového Času aj exekúciu!

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Kralevich sa dostala do povedomia verejnosti ešte v roku 2003, keď bojovala o korunku v súťaži krásy. Odvtedy veľký rozruch v šoubiznise neurobila, skôr bola úspešnejšia v podnikaní. Ako sa však zdá, ani tam to však Kralevich nemá úplne ružové. Jej webová stránka ponúka len pár produktov a otázne to je aj s fungovaním jej budovy pri jazere. Stavbu, ktorú si Daniela dala postaviť, totiž mesto vyhodnotilo ako čiernu a brunetke ju nariadilo zbúrať.

Tá sa však stavia na zadné a urobiť tak nemieni. Ťahanice s mestom, ale hlavne smrteľná nehoda, pri ktorej zomrela pod kolesami misskinho auta študentka Linh († 18), nie sú jediným trpkým sústom v ústach Kralevich. Ako sa totiž ukázalo, podnikateľka má na krku exekúciu!

 

Schovala sa

Daniela, ktorá po smrteľnej zrážke na priechode pre chodcov na mieste skolabovala a bola ošetrená v nemocnici, akoby sa prepadla pod zem. Nikto o nej nič nevie a jediné, čo je v súvislosti s ňou aktívne, sú jej sociálne siete. Vyzerá to však tak, že to nie je prvýkrát, čo sa Kralevich vyparila nevedno kam. Aj exekútor zrejme nevedel Kralevich dostihnúť a preto bola informácia o začatí exekučného konania voči nej verejne sprístupnená v Obchodnom vestníku.

Otvoriť galériu

„Napriek vykonanému šetreniu sa nepodarilo upovedomenie o začatí exekúcie doručiť povinnému do troch mesiacov od začatia exekúcie, preto sa upovedomenie o začatí exekúcie doručuje povinnému oznámením v Obchodnom vestníku,“ píše sa vo verejne dostupných zdrojoch. Ako sa Novému Času podarilo zistiť, misska má čo dočinenia s exekútorkou z Michaloviec, ktorá si voči nej nárokuje peňažnú sumu. Exekúcia je stále aktuálna, čo môže značiť, že Kralevich si svoj dlh zrejme ešte nesplatila.

Otvoriť galériu

Kralevich má za sebou naozaj ťažké mesiace a roky. Nie tak dávno čelila podľa svojich slov vyhrážkam smrťou a sledovaniu, na stavbe jej domu totiž zomrel pri nešťastí robotník, ktorého zavalil múr. Stavba, ktorú postavila na bratislavských Zlatých pieskoch, nemá mať potrebné povolenia od mesta a preto ju musí zbúrať, a k tomu všetkému prišlo k tragickej nehode, keď Daniela svojím autom zrazila mladé dievča, ktoré od priechodu pre chodcov odhodilo až 20 metrov. Kralevich však po tragédii strčila hlavu do piesku a do dnešného dňa sa nehoda nevyšetrila. V rukách má stále vodičák a rodine sa dodnes ešte ani len neospravedlnila. Pred problémami sa však nemôže misska skrývať donekonečna a preto je zrejme iba otázkou času, kedy vylezie zo svojho úkrytu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Český premiér Petr Fiala.
Vyšetrovanie ukázalo mrazivú PRAVDU: Za útokmi v Česku stojí Rusko! Znepokojivé slová Fialu
Počas chrípkovej sezóny je žiadanejšia krátkodobá dávka OČR.
Epidemiológovia zbystrili: Znepokojivé zistenia, najvážnejšie to je pri Trnave
Foto
Krčiaci sa kolega a prázdna kocka? Česká redaktora sa vysmiala štadiónu v Trenčíne
Auto narazilo do betónového stĺpu, ktorý sa zlomil.
Foto
Auto v Klenovci ZLOMILO betónový stĺp a zachytilo 3 stromy: Vodič († 30) zahynul
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Opilec s autom pri Bušovciach prerazil kovové zábradlie na moste a zrútil sa: Neskutočné, koľko nafúkal!
Ilustračné foto
Foto
Vážna nehoda autobusu: Hlásia niekoľko obetí a množstvo zranených! Mrazivá FOTO
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Rýchla práca mužov zákona: Eduard si nabudúce poriadne rozmyslí, či to spraví znova
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Aktualizované
Detaily požiaru pri Maduniciach: Plamene spôsobil škody za 1,5 milióna!
Predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Tibor Gašpar (Smer-SD) na rokovaní bezpečnostných a obranných parlamentných výborov krajín V4 v Prahe
Tibor Gašpar na rokovaní: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent
Ilustračné foto
Útoky v Rusku: Militanti hodili výbušninu a začala sa paľba! Znepokojivé, čo sa tam deje
Ministri a poslanci odpovedali študentom na špeciálnej hodine otázok.
Foto
Žiaci sa spýtali politikov nezvyčajnú otázku: Odpoveď mali všetci rovnakú!
Dobrík sa snaží synovi pomáhať, ako vie.
Foto
Dojímavé slová herca Dobríka: Jeho synček je po 8 mesiacoch liečby späť doma aj v škole!