Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.10.2020 20:00 | Správy | Zahraničné správy

Kráska sa odmietla stretnúť s mužom zo zoznamky, ten to nerozchodil: Šialená reakcia!

Ebonie Sanderson (26) sa cez obľúbenú aplikáciu na randenie Tinder zoznámila s mužom zo Sydney. Ten trval na tom, aby sa hneď v tú noc stretli. Ebonie tento nápad milo odmietla, Thomas McGuirk to ale neprijal dobre.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Žena sa rozhodla zverejniť zvukové správy, ktorými chcela varovať ostatné ženy pred takýmito chlapmi, informuje The Sun.

Muž ju v nahrávkach nazval "nechutným tučným prasaťom", následne povedal, že je "sku*vene škaredá" a dobrá iba na jednu noc. Jej príspevok okamžite vzbudil pozornosť austrálskych žien, okrem iného aj známych feministiek Clementine Ford a Nadie Bokody. Ozvali sa aj ženy, ktoré mali "tú česť" spoznať sa s týmto mužom a ktoré obdržali rovnaké správy. 

Príspevok sa dokonca dostal aj k mužovmu zamestnávateľovi, ktorý oznámil, že ho vyhodil. "Nikdy som si nemyslela, že môj príspevok sa dostane k toľkým ľuďom, ale obrovské množstvo dievčat sa prihlásilo a podelilo o svoje hrozné zážitky s týmto mužom,“ povedala Ebonie. "Zaslúžil si vyhadzov, jeho generálny riaditeľ urobil dobre, že zasiahol a okamžite ho vyhodil."

 

"Toto sa stane, keď poviete nie, alebo naznačíte, že muž sa nespráva dobre," píše na Instagrame. "Očividne si zaslúžite slovné urážky a zlé narážky na vašu postavu na viacerých sieťach. Nie, nemôžem si za to, a áno, mám právo zmeniť svoj názor a povedať niekomu, že už nemám záujem, pretože sa cítim nepríjemne a zastrašovaná niečou agresívnou a násilnou povahou."

Za to najhoršie na celom tomto incidente považuje to, že mala potrebu byť naňho milá, keď ho odmietala. Povedala mu, že vyzerá dobre a určite nájde niekoho iného, s kým strávi noc. 

"Ak narazíte na tohto muža počas používania aplikácií na randenie alebo na sociálnych sieťach, prosím, nahláste ho. Mala som s ním videohovor a je to určite tento muž na fotkách," píše. Odvtedy svoj príspevok aktualizovala a doplnila o fakt, že vyše 20 žien sa podelilo o svoj zážitok s agresorom.

Ebonie taktiež potvrdila, že z mužovho pracoviska obdržala mail s informáciou o jeho vyhadzove. Mnohí ľudia totiž napísali hlave firmy mail a žiadali jeho prepustenie. Firma Invenco Pty Ltd uviedla, že v ich spoločnosti nie je miesto pre niekoho, kto sa takto neúctivo správa k ženám. 

Generálny riaditeľ Dave Scott uvádza, že ho zvukové správy šokovali a znechutili. "Som proti akémukoľvek správaniu tohto druhu, kedykoľvek, kdekoľvek a z akéhokoľvek dôvodu. Nič to neospravedlňuje - nikdy," povedal. Muž mal v spoločnosti pracovať iba šesť týždňov. 

Aj aplikácia zasiahla proti takémuto správaniu a mužov profil odstránila. "Bezpečnosť a ochranu svojich členov berieme veľmi vážne a uplatňujeme politiku nulovej tolerancie voči obťažovaniu cez internet. Dotyčný profil bol po nahlásení odstránený z aplikácie Tinder," povedal hovorca spoločnosti.

Aj ľudia v komentároch pod príspevkom sa zastali Ebonie. "Si krásna a to, ako sa s tebou rozprával, bolo šialené. Je mi ľúto, že sa ti to stalo, bol to hrozný človek," napísal niekto.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ivt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár (Smer-SD).
Mobilizácia 300 miliárd eur za projekt? Blanár rokoval s eurokomisárkou Urpilainenovou o dôležitých témach!
ilustračné foto
V Stupave našli telo 66-ročného muža: Ďalšie záhadné úmrtie? Má ísť o člena takáčovcov!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Elitní izraelskí vojaci čelia hnevu USA: Hrozia sankcie! Aha, z čoho ich vinia
László Solymos
Sólymos kritizuje rozhodnutie ministerstva: Kvôli čomu sa naťahujú s Tarabom? V ohrození je naša voda!
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!