Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.09.2020 14:08 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Ako odtrhnutá z reťaze! Katie Holmes sa na verejnosti cukrovala s novým objavom

Herečka Katie Holmes sa vlani rozišla s kolegom Jamiem Foxxom. Štyridsaťjedenročná exmanželka Toma Cruisa vymenila staršieho kolegu za výrazne mladšieho milenca. Má o osem rokov menej ako ona a navyše nemusel nikdy veľmi pracovať.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Patrí ku zlatej mládeži dnešného New Yorku. Tridsaťtriročný Emilio Vitolo je synom slávneho newyorského reštauratéra. A túži sa stať televíznou hviezdou. Katie sa s ním ukázala verejne na Manhattane. Hviezda seriálu Dawsonov svet sedela Emiliovi na kolenách a šepkala mu do uška. To je u nej dosť neobvyklé, v posledných pätnástich rokoch sa totiž správala na verejnosti veľmi zdržanlivo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@katieholmes212 confirms romance with chef Emilio Vitolo Jr be happy, Katie 🥰❤️🙌🏻 - - - - #Katieholmes #romance #emiliovitolo #Behappy #dawsonscreek #joeypotter

Príspevok, ktorý zdieľa 90s TV SHOW (@dawsonscreek_world),

Holmes má s Cruisom, za ktorého bola vydatá v rokoch 2006 až 2012, štrnásťročnú Suri. Rok po rozvode začala randiť s Foxxom, ale kvôli klauzule uvedenej v rozvodovej dohode musela vzťah pred verejnosťou tajiť. A vlani sa s hercom rozišla nadobro.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Katie Holmes Steps Out to Dinner With New York Chef Emilio Vitolo #FACTS SEP. 8, 2020 - Emilio Vitolo works at Emilio’s Ballato in SoHo, which was bought by his father, Emilio Vitolo Sr. in the early '90s. Since then, Vitolo’s entire family has worked there, according to an interview he did with InStyle "It’s a seven-day-a-week commitment,’ Vitolo told the publication. "If you’re going to do a restaurant the right way, you always have to be there." Though he is a very talented and skilled chef, Vitolo has also taken an interest in acting and has appeared in front of the camera, guesting on shows like Royal Pains and Inside Amy Schumer According to his IMDB page, Vitolo will also star in the film, The Birthday Cake, which is in post-production and scheduled to be released sometime later this year. The film also stars Ewan McGregor and Val Kilmer, among others Vitolo's heritage on his father's side is Italian (hence their famed Italian restaurant) and his mother is from Peru "On Sundays my father was never the cook. My mother, who’s from Peru, would make us dishes like chicken and rice instead," he also told InStyle #FOODNINFO #FOODNETWORK #TOPCHEF #NYC #LA #ZAGAT #MICHELINSTAR #EATER #MICHELIN #SOHO #NETFLIX #NETFLIXFOOD #CHEFSROLL #chefsofinstagram #CHEFSLIFE #EATERLA #NYCEATS #SAFOODIE #KATIEHOLMES #EMILIOVITOLO #MANHATTAN #CELEBRITIES #TMZ #HOLLYWOOD #ENEWS #USWEEKLY #gourmet #CHEF

Príspevok, ktorý zdieľa FOOD AND INFO (@foodninfo),

Emilio kráča v tieni svojho otca Emilia staršieho ako kuchár. Kým otec sa uspokojí s varením pre celebrity, syn chce byť sám celebritou a preniknúť do televízie. Emilio starší vlastní chýrny podnik Emilio's Ballato v newyorskom SoHo. Chodia k nemu pravidelne Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna či Bradley Cooper.

Emilio mladší sa na sociálnych sieťach rád vystavuje v luxusnom oblečení, ale tiež so zopätými rukami v kostole. Rovnako ako on aj Katie sa hlási ku katolicizmu, čo bolo nakoniec dôvodom rozvodu s manželom Tomom Cruisom, ktorý vyznáva učenie kontroverznej scientologickej sekty.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Policajt v Rusku (ilustračná fotografia).
Američan kričal na policajtov v Rusku, rozumeli mu len 2 slová: Osudová chyba!
Traffic jam on a german highway with focus on the left back light.
Dramatické ráno v Bratislave: Električka zrazila cyklistu! Obmedzenia pocítite na viacerých úsekoch
Poskladanie dronu zaberie čas, no Oleksandr neľutuje ani sekundu, ktorú ich výrobou strávi.
Foto
Školák Oleksandr pomáha ukrajinským vojakom: Jeho výrobky putujú z detskej izby až na front!
Blondínka priznáva, že sa dodnes nevyrovnala s tragédiou, ktorú spôsobila v Maďarsku v roku 2012.
Váš Tip
Boháčka z klanu Rezešovcov Eva Varholíková nafotená v putike: Prečo pôsobí tak opustene?
Sharon († 64) zomrela strašnou smrťou rukou brata.
Kevin sa povadil so sestrou († 64), pred domom nastal masaker: Posledné slová venované mame!
Withdraw cash from an ATM.
Tínedžer šikovne schmatol opustenú kabelku: Chcel vyžmýkať čo najviac peňazí, polícia bola rýchlejšia
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zrada medzi najvyššími? Ruského generála vyšetrujú: S týmto Putin nerátal
2020: V súčasnosti Inchebu využívajú na výstavy a koncerty.
Bratislavskú Inchebu čaká akčný program: Medzinárodný veľtrh predstaví činnosť hasičov či polície!
Slovenská inšpekcia životného prostredia (SIŽP) preukázala ďalšie nezákonné cezhraničné prepravy odpadu z Talianska na Slovensko.
VIDEO Toľké množstvo odpadu ste dávno nevideli: Inšpekcia klepla nezákonnej preprave po prstoch!
Pojednávanie prebiehalo na Okresnom súde vo Svidníku.
Riaditeľku ZŠ obžalovali z vydierania! Šokujúca výpoveď pedagóga: Ukrátila zamestnancov o výplaty?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Kyjev poctila neohlásená návšteva z USA: Spojenec vyjadril neotrasiteľnú podporu voči ruskej agresii!
Biely dom (ilustračná fotografia).
Spojené štáty v diskusii s ukrajinskými predstaviteľmi: Rozhovory sa týkali dvoch dôležitých tém