Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.09.2020 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Vybrali si život v milostnom trojuholníku, ľudia ich odsudzujú: Prečo je to takto lepšie ako vo dvojici!

Pár sa búri voči ľuďom, ktorí ich obviňujú z podvádzania potom, ako začali randiť v trojici.

Amber Parker (24) a Brandon Meadows (23) sa spoznali cez aplikáciu Tinder. Ich vzťah bol najskôr prísne monogamný, avšak neskôr do svojho vzťahu zakomponovali bezpohlavného Eliho Schalka (21) a teraz sú všetci vo vzťahu, píše dailymail.co.uk.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Dvadsaťštyri ročná učiteľka hudby, Amber Parker a jej priateľ Brandon Meadows z Muskegon v Michigane, sa spoznali cez aplikáciu Tinder v januári 2017. Ich počiatočná príťažlivosť čoskoro vyústila do oficiálneho vzťahu. Na začiatku vzťahu boli striktne monogamní, avšak diskutovali o možnosti otvorenia svojho vzťahu tretej osobe.

O rok neskôr na silvestrovskej párty sa stretli s bývalým spolužiakom Brandona, Elim Schalkom. „Rozprávali sme sa o možnosti otvorenia nášho vzťahu, ale vtedy sme si ešte neboli istí, čo od toho chceme,“ povedala Amber. Spoločne sa viac spoznali, keď spolu začali tráviť viac času. „Dobre sme sa bavili počas hrania spoločenských hier. Na druhý deň sme sa navzájom rozprávali o tom, že si myslíme, že sme si navzájom atraktívni a že sa chceme naďalej rozprávať a stretávať,“ hovorí trojica.

 

Neskôr Eli odišiel naspäť do školy, na ktorej študoval a Amber s Brandonom sa rozhodli ho ísť navštíviť, kde ich Amber oficiálne požiadala, aby vytvorili trojicu. Obidvaja súhlasili. Podľa Amber, Eli a Brandona je vzťah v trojici jednoduchší ako ten klasický, pretože každý z nich vytvára menší tlak, aby splnil potreby toho druhého. Z čoho usudzujú, že v ich vzťahu sa nachádza viac lásky, komunikácie a perspektívy ako v monogamnom vzťahu.

Aj napriek tomu Amber priznáva, že na začiatku vzťahu pociťovala žiarlivosť, no otvorenou a úprimnou konverzáciou sa všetky problémy vyriešili. „Na začiatku nášho vzťahu nastali chvíle majetníckych a žiarlivých pocitov, ale hovorili sme o nich zakaždým, hneď ako vznikli, a tak sme sa dostali ku koreňu každého problému.“ Najťažšou vecou, s ktorou sa trojica musela popasovať, boli práve ľudia, ktorí tento vzťah odsúdili a niektorí stále odsudzujú. Avšak Amber, Eli a Brandon sa voči týmto ľuďom búria: „Pokiaľ sa nikto nezraní emočne ani fyzicky, každý súhlasný vzťah je v poriadku. Domnienka, že viacerí partneri musia byť dôsledkom podvádzania alebo manipulácie, je rovnako hlúpa ako domnienka, že monogamia je vždy výsledkom vlastnenia a žiarlivosti. Všetci chceme len milovať a každý miluje inak. Mala by sa podporovať a oslavovať akákoľvek podpora a šťastie, ktoré môžeme na tejto planéte získať. “

Okrem množstva neprajníkov, ktorí tvrdia, že mať viacerých partnerov musí byť výsledkom podvádzania alebo sexuálnej promiskuity, sa trojica stretáva aj s prekvapivo pozitívnou odozvou najmä od ľudí, ktorí sú im blízki. V budúcnosti si Amber, Eli a Brandon plánujú kúpiť spoločný dom, adoptovať deti a boli by radi, ak by sa stali svedkami dňa, kedy by bolo ich manželstvo medzi tromi ľuďmi legálne.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




A glider against a blue sky
Aktualizované
Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť
(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
Britney Spears sa dostala do problémov pre svoje nezodpovedné správanie.
Foto
Britney Spears sa SÚDILA s vlastným otcom: Desivá reakcia po ukončení sporu! Skončí na mizine?
Rolins doťukáva posledné detaily pred koncertami v Prahe.
Foto
Dara ukázala novú FOTO po plastike, ľudia nechápu: HANBÍŠ sa za to?
(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ryhtářov žiaľ je stále rovnaký aj po 10 rokoch.
Záhada Bartošovej († 48) čísla, zdrvený vdovec: Prečo aj 10 rokov po samovražde funguje!
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!
Odíde zo Slovana? Juraj Kucka má na stole viacero ponúk!
Chlapca museli umývať pred domom
Foto
Najtučnejší chlapec na svete schudol 100 kíl: TAKTO dnes vyzerá, je na NEPOZNANIE!
Pri úprave trávnika je každá pomoc dobrá
Foto
Veľký test benzínových kosačiek: Podrobné porovnanie cien, výkonu a hlučnosti!
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Už sa to blíži: Hamas spravil prvý krok, všetci s napätím čakajú, čo sa stane
Senzácia sa nekonala: Slováci zabojujú o bronz