Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.01.2009 11:00 | Prominenti

Ples v opere: Ktorý pár sa zladil najlepšie?! Poďte diskutovať!

Ako sa na Plese v opere podarilo párom zladiť oblečenie, hodnotia redaktorky Monika Blahová a Emi Vargová. Aký je váš názor? Napíšte ho do diskusie!

273772

Mikuláš Dzurinda s manželkou Evou

Monika: Ešteže má tento párik dobrú náladu. Mne sa ich "róby" až tak nepáčia... Šaty pani Evy sú nevýrazné a vôbec si nepotrpela na doplnky. Vyzerá to tak, akoby sa len chcela zladiť k manželovmu fraku. Mimochodom, ten bol bez chyby, akurát mi chýbal tmavší motýlik.

6/10

Emi: Bývalý premiér nič nepokazil touto klasickou zostavou. V tomto prípade sa mu asi manželka Eva prispôsobila. V jej prípade mi trochu prekáža ten look sivej myšky. Čierne šaty mohla pokojne oživiť výraznými doplnkami.

6/10

273770

Adriena Bartošová s manželom Štefanom Bučkom

Monika: Neviem, či sa mi to len zdá, alebo Štefan zvolil košeľu krémovej farby? Ak áno, tak gratulujem, k svojej manželke sa tak aspoň snažil zladiť. Adriena vyzerá typicky plesovo, aj keď mne sa podobné róby priveľmi nepáčia.

7/10

Emi: Mne sa, práve naopak, takéto klasické šaty na ples veľmi páčia. Jednoducho sa takoutou róbou, ak má žena vkus, nedá nič pokaziť. Krásny je aj náhrdelník. Manželom gratulujem.

9/10

273769

Jirko Malchárek s manželkou Sofiou

Monika: Jeden z najlepšie oblečených párov večera. Jirko aj Sofia sú "vymetači" všetkých večierkov a tak aj šatník majú v malíčku. Dominovala, samozrejme, Sofia, ktorá siahla po trendy fialovej a bielou kožušinkou sa zladila k svojej polovičke. Prekážal mi iba jej účes.

8/10

Emi: Fialové šaty sa mi páčili, ale tú kožušinu by som vyhodila z okna. Vôbec sa k tým šatám nehodila, počas celého večera bila do očí. Okrem toho boli ostatné veci v poriadku. A blahoželám Jirkovi, ktorému príprava trvala len 15 minút.

8/10

273768

Zora Czoborová s priateľom Borisom

Monika: Uff! Zorka podľa mňa nevyzerá najlepšie. Oranžová síce zvýrazní opálenú pokožku, ale aj vrásky a svaly. A potom už prestáva pôsobiť ženskosť... Mrzí ma, že u párov nevidím ani trošku originality. Čo takto marhuľový motýlik, Boris?

6/10

Emi: Som veľká, ružová tortička. Nemôžem si pomôcť, toto nie. A už vôbec nie od nej, ktorá ma zatiaľ svojimi outfitmi vždy príjemne prekvapila. Účes aj mejkap chválim, dokonca aj doplnky sú O.K. Ale korzet jej bol tesný a nanešťastie sa to vzadu zakryť nedalo. V tomto prípade dávam body hlavne Borisovi, ktorý vyzeral veľmi dobre.

7/10

273767

Martin a Dagmar Hubovci

Monika: Pani Dagmar má síce moletnejšiu postavu, ale som presvedčená, že v inej - nápaditejšej róbe by vyzerala tiež neodolateľne. V čipkovanej "pončo ozdobe" pôsobí ako "tetka". A v kombinácii s trčiacimi špicákmi... Pán Huba je ako vždy, švihák.

6/10

Emi: Manželia Hubovci spolu ladili, aj keď v tomto prípade by som si dovolila tvrdiť, že plesová róba má siahať až po zem. No prižmúrme oči, pani Dagmar strašne rada tancuje a takto si mohla pokojne a bez obáv zatrsať s manželom (nikto jej aspoň neprišliapol šaty), ktorý je už dávno titulovaný za parketového leva.

9/10

273766

Pavol Hrušovský s manželkou Helenou

Monika: Jeden z najzladenejších párov večera. Pani Helena v sviežej smotanovej róbe očarila. Ja by som jej ešte prihodila výraznejší krištálový náhrdelník a náramok. Zladenie týchto manželov však považujem za dlhoročne naučené.

10/10

Emi: Veľmi pekné a elegantné. K tomuto naozaj len toľko. A bodka.

10/10

 

273764

Regina Ovesny Straka s manželom

Monika: Páči sa mi, keď muži na takúto príležitosť nosia frak a musím povedať, že manžel pani Reginy akoby sa v ňom narodil. Ani bankárka nesklamala. Tradične prišla ako grácia, šarmantná, svieža, nápaditá a nebojácna ísť do svetlých farieb.

10/10

Emi: Ku každej róbe má okuliare s rámom rovnakej farby. Bez nich si ju už neviem ani predstaviť. Bola jednou z najlepšie oblečených dám a na parkete to tiež obaja vedia. Páčili sa mi šperky k šatám aj decentný mejkap. Aj manžel elegán.

10/10

273763

Václav Mika s manželkou Andreou

Monika: Škoda preškoda, že riaditeľ TV Markíza neskúsil aspoň červený kapesníček do vrecka... Alebo strieborné manžetové gombíky. Boli by krásni. Pani manželka siahla po "kleopatrovskom" strihu a pristane jej. Doplnky by som však volila o dosť výraznejšie.

8/10

Emi: Až teraz si uvedomujem, že jej červená róba vyzerá dobre na fotkách. Žiaľ, naživo by som to tvrdiť nemohla. Strih je dobrý, ale predsa sú tam rušové elementy, ktoré by som v prípade týchto šiat vynechala. Napríklad vyzdobené ramienka. Mika je, ako aj vlani, klasicky elegantný.

7/10

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ruský prezident Vladimir Putin.
Poliaci majú čo robiť: S Rusmi vedú kybernetickú studenú vojnu, drsné obvinenia
Adrián podľa spoluhráčov zomrel nečakane.
Nečakane zomrel mladý športovec z Považskej Bystrice! Zronení spoluhráči: Aďo, budeš nám chýbať
Diaľnica D1 smerom na Brno pod vodou.
Foto
Česko je na nohách! Prívalové dažde im komplikujú život: Pripravujú sa na najhoršie
Ruský prezident Vladimir Putin a francúzsky prezidenta Emmanuel Macron.
Rusko si zavolalo na koberček francúzskeho veľvyslanca: Slová Macrona ich pobúrili
Ryan († 25) zomrel iba pár hodín po svadbe s Rosie.
Foto
Plánovali spolu veľkú budúcnosť, osud to videl inak: Posledné želanie snúbenca († 25) vám zlomí srdce
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
To, čo chce Izrael od ľudí v Rafahu, pobúrilo OSN: Okamžite reagujú! Je to nehumánne, tvrdia
Na snímke zľava minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD) nad obcou Stavanisko.
Ministri hovorili pod Poľanou o návrhu zákona o ochrane prírody: Slovensko má výborné podmienky na ...
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Pneuservis v Rimavskej Robote zachvátili plamene: Zasahovať muselo vyše 30 hasičov!
Mužovi už pomôcť nedokázali.
Foto
Na Záhorí vedľa cesty našli ležať muža († 54): Záhadné okolnosti nešťastia
Foto
Nová hymna slovenských hokejistov: Na rockovom hite Tublatanky sa podieľal aj Šatan!
 Ženu zatkla polícia po tom, čo dotlačila mŕtvolu svojho strýka do banky, aby získala pôžičku!
PREHOVORILA žena, ktorá priviezla do banky mŕtveho strýka († 68): Nie som monštrum!
Americký prezident Joe Biden a izraelský prezident Benjamin Netanjahu.
Biden o útoku na Rafah: Nalieha na Izrael, s týmto musia podľa neho skoncovať