Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.08.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Andy Kraus neprestáva prekvapovať: Po narodení dcérky Adelky ďalšia veľká novinka

Zanedlho sa rozozvučia svadobné zvony. Scenárista Andy Kraus (53) tvorí už vyše troch rokov šťastný pár s priateľkou Jankou (34).

Po tom, ako mu skrachovalo šestnásťročné manželstvo s Danielou Krausovou (52), ktorá mu porodila dve deti, našiel šťastie u sympatickej plavovlásky. Tá mu dokonca vlani v novembri porodila dcéru Adelku (8 mes.). Kraus, ktorý si na prelome päťdesiatky založil novú rodinu, pomýšľa spečatiť svoj nový zväzok aj oficiálnou cestou.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Andy, ktorý hviezdi v markizáckych Susedoch, sa v pokročilom veku stal opäť otcom. Jeho priateľka Janka mu totiž na jeseň minulého roka dala dcéru Adelku. S blondínkou Janou sa dal dokopy po tom, čo sa mu rozpadlo šestnásťročné manželstvo s bývalou ženou Danielou. A hoci sa zaľúbený pár nikdy nebránil tomu, že by raz chcel svoju lásku spečatiť, svadobné zvony mu doteraz ešte nezvonili. To by sa však čoskoro mohlo zmeniť .

Ako nám Andy prezradil, svoje áno by si mali s polovičkou povedať už čoskoro. „Chystá sa to už a bude to v poriadku,“ naznačil Andy prípravy na blížiacu sa svadbu so svojou novou partnerkou v rozhovore s kamarátom a kolegom Romanom Pomajbom. Známy producent a scenárista, ako sa zdá, so svadbou doteraz otáľal a dôvod, prečo jeho vyvolená ešte stále nenosí jeho priezvisko, nevie poriadne vysvetliť ani on sám.

„Pred tehotenstvom som ani vlastne nevedel, prečo nemá stále moje priezvisko, počas tehotenstva sme to nechceli, ale teraz to už konečne bude,“ dodal otvorene Kraus. Prípravy na ich veľký deň sú už v plnom prúde a Andy tak už čoskoro druhýkrát vlezie do chomúta.

Nemali šťastie 

A zatiaľ čo momentálne obaja prežívajú najkrajšie obdobie, v minulosti to rozhodne nemali také ružové. Ich predošlé vzťahy im totiž nevyšli. Sympatická Janka sa s bývalým mužom rozviedla po šiestich rokoch a zo skrachovaného vzťahu si odniesla šesťročného synčeka. Naopak, Kraus žil sedemnásť rokov v jednej domácnosti s Danielou Krausovou, s ktorou má dve deti - sedemnásťročného syna Borisa a štrnásťročnú Zoju.

 

Scenárista a jeho bývalá žena išli od seba v čase, keď sa na verejnosti objavili informácie o tom, že mal mať sympatický herec bočné úmysly, a to s herečkou Natáliou Puklušovou. Napriek tomu, že tieto správy prebehli manželstvom Krausovcov ako hurikán, ktorý zničil všetko, Puklušová aj Kraus o svojom „kamarátstve“ dodnes pred verejnosťou mlčia.

Po rozvode sa veľa vecí zmenilo, ale Krausovi jeho výborný vzťah s deťmi zostal aj naďalej. Sú v kontakte a trávia spolu toľko času, koľko sa len dá. Podľa informácií Nového Času ale neboli vzťahy Krausových detí s jeho novou partnerkou Jankou na začiatku úplne ružové, príchod malej Adelky na svet však, zdá sa, dokázal roztopiť aspoň nejaké ľadovce, ktoré medzi nimi stáli.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: msvn, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí