Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.07.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Wisterovej nervydrásajúci boj o deti vrcholí: Od odletu na Slovensko ich delí jediná prekážka!

Adrenalín na maxime. Vojna moderátorky Very Wisterovej (43) s exmanželom Jeremym Hulshom (41) vrcholí.

Po plejáde trestných oznámení, zásahov polície, vypovedaniach, lekárskych posudkov či súdnych pojednávaniach v Chicagu, v štáte Ilinois americká sudkyňa Virginia M. Kendall rozhodla. Ich synovia Harlow (8) a Theo (6), ktorých otec uniesol zo Slovenska pred 7 mesiacmi, môžu odletieť s matkou späť do Európy. Napriek Jeremyho odvolaniam, ktoré boli neúspešné, má Vera zelenú na vycestovanie, avšak na stole aj nový termín odvolacieho pojednávania. Z tohto príbehu by bol knižný bestseller či možno aj hollywoodsky trhák.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Moderátorku Vera Wisterová, ktorá je už dlhé roky na nože s otcom jej synov Jeremym Hulshom, súd rozviedol až vo februári tohto roka. Teda takmer 5 mesiacov po tom, čo Hulsh bez jej vedomia uniesol deti z nákupného centra v Bratislave len v tričkách a teplákoch do Ameriky. Diabolský plán, ktorým deti zmanipuloval cez hru, mu vyšiel dokonale, ale len do momentu, keď boli objavení v Amerike, kam Vera okamžite vycestovala. Všetko sa skončilo na americkom súde, kde sudkyňa po dlhých mesiacoch rozhodla o vrátení detí späť na Slovensko, čo sa Jeremymu rozhodne nepáčilo.

Rozsudok však hovoril jasne, a to, že deti sa musia vrátiť na náklady otca na Slovensko do 21 dní. Hulsh v panike okamžite podal žiadosť na vydanie dočasného opatrenia, aby deti nemohli vycestovať z krajiny, kým nebude rozhodnuté o jeho odvolaní sa proti rozsudku. Po tom, čo žiadosť podal na zlý súd, sa tento dokument následne dostal do správnych rúk, a to k rovnakej sudkyni, ktorá jeho žiadosť zamietla. Svoje rozhodnutie si obhájila tvrdením, že Jeremy má nízku šancu byť úspešný pri odvolacom súde, kde napadol jej rozsudok.

 

Zdôvodňuje to tým, že Vera vedela svoj prípad dobre podložiť dôkazmi. Takisto píše, že aj keby Vera deti z USA odniesla a Jeremy následne bude úspešný pri odvolaní, tak Vera by bola povinná riadiť sa nariadením súdu aj mimo USA. Rovnako sudkyňa povedala, že je vo verejnom záujme, aby sa deti čo najskôr vrátili do svojho bydliska, aby sa začal ich aklimatizačný proces a príprava na nástup do školy a škôlky, kde chýbali takmer sedem mesiacov.

Tieto slová Hulsha zaisto opäť nepotešili, preto sa obrátil na odvolací súd pre zamietnutie jeho žiadosti. Ani táto jeho snaha sa však nestretla s pozitívnym ohlasom a odvolanie bolo odvolacím súdom zamietnuté. Vera tak dostala zelenú a s deťmi môže z krajiny vycestovať napriek tomu, že na odvolacom súde stále leží ďalšie Hulshovo odvolanie, ale už proti samotnému rozsudku sudkyne Kendall o navrátení detí do krajiny ich trvalého bydliska.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy