Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2020 09:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
Video

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný s dcérkou Ellou: Náš nový život v trojici

Nevedia si ju vynachváliť! Moderátorka Erika Judínyová (49) porodila pred viac ako dvoma mesiacmi svojmu manželovi Štefanovi Skrúcanému (60) dcérku Ellu, ktorá okamžite obom zmenila život.

Plánujete zariaďovať aj izbičku?

Erika: Áno, pozeráme aj veci do detskej izbičky, ktorú budeme zariaďovať už v dome.

Števo: Dnes je radosť mať deti, čo sa týka toho zabezpečenia okolo. Keď si uvedomím, že pri mojich deťoch sme ešte prevárali a žehlili plienky a do prvých troch mesiacov dávali dokonca dve plienky, aby boli nožičky naširoko kvôli bedrovým kĺbom, tak to je dnes úplná polahoda a celkom naopak - neviete si z ponuky vybrať.

Kedysi mi rozprával Ivan Krajíček, ako sa mu podarilo s Babulou aj malou Sašou dostať do Viedne. Ona bola vtedy malá a vošli do veľkého hračkárskeho obchodu, čo bolo na naše pomery 70.-80. rokov nevídané, a Ivan malej Saši povedal, že si môže vybrať akúkoľvek jednu vec. Ona sa išla zblázniť, lebo tam bolo toľko krásneho, že si nevedela vybrať, až prišla s plačom za otcom, že si nevie vybrať. Tak ja len dúfam, že ja nebudem odtiaľto odchádzať s plačom, že si nevieme vybrať. Za pár desiatok rokov je to naozaj úplne iný svet ako voľakedy.

Postieľku už máte, alebo spí Ella medzi vami?

Erika: Postieľku máme, my už máme s predstihom vybraté to, čo bude v novom dome, ale máme to ešte zatiaľ u nás v byte. A keď sa presťahujeme, malú budeme mať najprv v našej spálni, to bude pre nás lepšie.

Števo, ste pripravený na ďalšiu parádnicu? Lebo Ella čochvíľa vyrastie a dievča stojí dosť veľa peňazí...

Števo: No ja sa posnažím, aby som to nejako zvládol. Dúfam, že až taká náročná nebude a že nebudeme chodiť len po značkových obchodoch v zahraničí - to, samozrejme, žartujem. Nechám si poradiť od Mirka Nogu. On má Dominiku, ktorá už ide do školy a on je interaktívny otecko, určite mi poradí. Ale je pravda, že u chlapcov je to také strohejšie. Tí keď sa ufúľajú, treba im dať iné nohavice a môžu ísť znova hrať futbal. Dievčatko je taká hračka, jemnejšie stvorenie. Pamätám si, že keď sa narodil môj mladší syn Lukáš a prišiel prvýkrát domov, tak starší, 5-ročný, ho už doma čakal s futbalovou loptou a bol nervózny, že prečo s ním nemôže ísť hrať. U dievčat je to skôr o tých šatočkách, je to úžasné.

Števo, z vás sa stal počas koronakrízy takpovediac deduško Večerníček s bielou bradou a celkovo ste trošku zmenili imidž...

Števo: Bolo to skôr o lenivosti. Keď sme nakrúcali, bol som vždy čerstvo oholený a ostrihaný a teraz som nerobil nič. Ja sa príliš nezvyknem zaoberať sám sebou, ale teraz trošku experimentujem, nechal som si iba také strnisko a asi sa pôjdem dať ostrihať.

A keď malú Ellu bozkávate, nemrnčí, že picháte?

Števo: Tak to je vážna téma, lebo ja mám zákaz Ellu bozkávať. Môže sa jej totiž zapáliť pokožka, lebo je ešte veľmi jemná. Takže najskôr sa oholím dohladka, aby som ju mohol poriadne vybozkávať.

Vaše mamy pomáhajú s vnúčatkom?

Erika: Najviac sme zapojení my dvaja, ale napríklad keď sme odchádzali z pôrodnice, tak prišla moja mama. Prvý týždeň sme boli na Ellu traja a ja som sa do toho postupne dostávala, ale zvládli sme to.

Števo: Moja mama má už 84 rokov, ale je nesmierne čulá a teší sa z malej, len sa ňou bojí manipulovať, alebo nosiť ju na rukách, lebo sem-tam má problémy s chôdzou. Ale keď prídeme či už k jednej alebo druhej mame, všetko je nachystané, postieľky, všetko, tam máme kompletný servis a nemusíme sa o nič starať. Preto vždy radi ideme buď do Partizánskeho alebo do Trenčína, lebo vieme, že sa nemusíme o nič starať. Iba o to, aby sme príliš veľa nejedli, lebo tam sa musí stále jesť. Ako u správnych mám, aj tie naše majú pocit, že sme stále hladní. Že sme prišli z tej Bratislavy a hrozí nám, že by sme mohli umrieť od hladu. Čiže tam sú vždy nadnormatívne zásoby a furt nás nútia, že musíme niečo papať. A keď nepapať, tak aspoň zobkať. Takže človek má hneď o tri kilá viac – to je jediné nebezpečenstvo návštevy našich mám!

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Narcis Liptáková, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Všimli ste si malé otvory v oknách lietadla? Sú dôležité! Bez nich by nastal na palube veľký problém
(ilustr. foto)
Európska krajina vyzýva občanov, aby z pivníc spravili bunkre: Chystá sa niečo veľké? Nelichotivé slová o Rusku
Šéf americkej diplomacie Antony Blinken.
Šéfa americkej diplomacie čaká návšteva Blízkeho východu: Zvláštne, čo všetko má byť predmetom rokovaní
Emmanuel Macron
Macron má vlastnú vidinu pre európsku obranu: Jadrové zbrane môžeme použiť, keď…
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko…
Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!