Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.01.2022 05:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Popularita Tininho zajačika rastie: Veľké zárobky vďaka speváčke?!

Je to láska ako hrom, len či nie zištná! Po tom, čo speváčka Martina Csillaghová alias Tina (37) zverejnila svoj nový vzťah s mladým boxerom Karolom Itaumom (21), roztrhlo sa na jej profile na sociálnej sieti vrece príspevkov, kde sa pýši svojou novou láskou.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii
Nechýbajú spoločné objatia či úsmevy. Na každom príspevku zbesilo označuje profil mladého nádejného športovca, ktorému vďaka nej rastú sledovatelia a naberá na popularite. On jej nevenoval ani jednu spoločnú fotografiu.

Na začiatku decembra minulého roku sa speváčka Tina pochválila novým vzťahom. Oznámila to veľkolepo na svojom instagramovom profile. Spravila to tak zámerne. Celebrity novinky zo svojho súkromia oznamujú na svojich účtoch, aby si tak nahnali fanúšikov, ktorí ich sledujú. A tí sú ich zlaté vajce.

Vďaka nim sa totiž hrnú reklamné spolupráce, za ktoré si pýtajú potom známe tváre nemalé peniaze. Takúto kariéru aktuálne buduje speváčka Tina svojmu zajačikovi. Britský boxer Karol Itauma sa narodil na Slovensku, konkrétne v Kežmarku, ale ako sedemročný sa s rodinou presťahoval do Spojeného kráľovstva. Na konte má už niekoľko športových úspechov, avšak vo virtuálnom svete, v ktorom sa točia ťažké prachy, ešte nie je doma.

A na Slovensku ho tiež poznal len málokto. Karol je osemnásobný majster Anglicka v boxe a mládežnícky olympijský víťaz, no naša krajina o ňom netušila. To sa však práve vďaka populárnej speváčke zmenilo a o mladého sympaťáka rastie záujem a dá sa povedať, že vďaka Tine. Dnes sa teší šestnástim tisícom sledovateľov. Nie je teda vylúčené, že z neho speváčka vykreše nového influencera.

Body naháňa aj jeho bratom

Okrem Kayka, ako ho Tina rada oslovuje, dáva do pozornosti aj jeho dvoch bratov - Mosesa a Samuela, ktorí sú tiež športovci. Samuel spustil svoj instagram krátko po tom, ako sa jeho brat dal dokopy so speváčkou. Za taký krátky čas si už nahnal takmer 1 500 fanúšikov. Influencerstvo je dnes jeden z najpopulárnejších biznisov.

Nie jeden tínedžer odpovie na otázku, čím chce byť, keď bude veľký, že práve influencerom. Lenže v dnešnom svete silnej konkurencie je táto cesta tŕnistá. Ale ak vás odpromuje na svojom už populárnom profile známa celebrita, ako napríklad Tina, ktorá má 233-tisíc fanúšikov, môže to byť príjemná skratka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Polícia obvinila muža z Veľkej Lomnice, šoféroval opitý a bez oprávnenia.
Foto
To ste ešte nevideli: Opitý vodič bez oprávnenia takto dopadol! FOTO hovorí za všetko
Night shot: Kremlin Moscow Dome of Senate building, a red Kremlin wall, flag of Russia with the emblem on it; sinister dark sky with a moon partly closed by the clouds
Rusko má problém: Nemecko si povolalo ich veľvyslanca! Znepokojivý dôvod
(ilustračné foto).
Horor v Poprade: Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím! Zamrazí vás, čo sa dialo
Budova Európskej komisie v belgickom Bruseli (ilustračné foto).
Eurokomisia prehovorila o konaní voči Poľsku: Zásadný ZVRAT! Sledujte, čo chce urobiť
Pitt Bull in a rage .
Hrôza vo Veľkej Lomnici: Muža napadla pred domom svorka psov! Strašné detaily
Dnes (6. 5.) v skorých ranných hodinách pobehoval medveď ulicami Očovej.
VIDEO Strašidelné ráno v Očovej: Medveď pobehoval ulicami! Naháňalo ho auto
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Prvé FOTO Slafkovského po príchode: Aha, kto ho sprevádzal
Lomnické sedlo. Streda 1. 5. 2024. Anička s Miškou si v deň ukončenia sezóny stihli strihnúť jarnú lyžovačku
FotoVáš Tip
Turistky si začiatkom mája užili posledný výšľap a lyžovačku: Takto sme ukončili zimnú sezónu v Tatrách!
Ilustračné foto
Nočná mora rodičov: 5-ročná dcérka im odrazu zmizla v lese! Nasledoval boj o každú minútu
Národná kriminálna agentúra (NAKA) navrhla obžalovať poslanca parlamentu za Smer-SD Tibora Gašpara a nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra.
NAKA navrhla obžalovať poslanca Smeru Gašpara a podnikateľa Bödöra: Má za tým byť korupcia
Pohroma na Ukrajine: Vyše 400-tisíc ľudí bolo bez elektriny! Strašné, čo sa tam stalo
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
19-krát súdne trestaný a stále mu nestačilo! Nenormálne, čo muž vyvádzal: Vošiel do cudzieho domu a...