Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.07.2020 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Moderátorka Diana Hágerová predviedla letné šaty: V týchto kúskoch zažiarite

Moderátorka DIANA HÁGEROVÁ (31) je už vyše 2 rokov na materskej dovolenke s dcérkou Izabelkou (2,5), ktorú vychováva s partnerom Romanom Juraškom (41).

Krehká blondínka, ktorá sa príležitostne uplatňuje ako modelka nám zapózovala v letných šatách ako stvorených pre nadchádzajúce mesiace a porozprávala, kedy sa plánuje naplno vrátiť do práce.

Diana bola vychytenou modelkou a tesne pred materskou aj rozhlasovou a tele­víznou moderátorkou. V sú­časnosti sa na plný úväzok venuje dcérke Izabelke. Tá už si sama vyberá, čo si oblečie.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

„Už asi prišiel ten vek, že mi povie, toto si neoblečiem a chcem toto. Ak mi dovolí vybrať jej niečo, vždy musí k tomu sama zladiť topánky,“ opisuje s úsmevom Diana. Jej partnerom, ktorý ju nedávno požiadal o ruku, je moderátor Roman Juraško, ktorý jej so starostlivosťou o Izabelku veľmi pomáha. „Keď som ju priniesla z pôrodnice a bola veľmi krehká, tak sa ju bál kúpať. Ale teraz už neexistuje nič, s čím by si ako otec nevedel poradiť. Ja som ten prísnejší rodič a on je zábavný tato, stále sa smejú, až im obom tečú slzy. Rozumejú si úžasne,“ chváli ho.

Počas pandémie trávila rodina čas dlhými prechádzkami a turistikovaním. „Vyhovovalo mi to, že sme boli spolu doma, lebo je to pre nás špeciálne. Bežne je Roman veľmi zaneprázdnený, tak tieto momenty som si vyslovene užívala. Veľa času sme trávili v lese v prírode. Izabelke sa to tak zapáčilo, že aj keď už môže ísť medzi deti na ihrisko, veľakrát povie, že chce ísť do lesa. Objavila v sebe lásku k hmyzu a zvieratkám.“

 

Diana už rozmýšľa, že by sa vrátila do práce. „Nemáme žiadnu opatrovateľku, ani starých rodičov v Bratislave, takže keď pôjde Izabelka v septembri do škôlky, chcela by som začať pracovať. Rada by som sa vrátila do televízie, ale zvažujem aj niečo iné. Zatiaľ je to neisté a v štádiu rozhovorov, nechcem to zarieknuť, ale rada skúšam aj nové veci, tak uvidíme.“

 

Kvetinové

Otvoriť galériu
Kvetinové
Zdroj: gt
Kvety sú nesmrteľné a nosia sa v každom ročnom období, najviac však vyniknú v lete. Ak máte na šatách rozkvitnutú farebnú kvetinovú záhradu, budete neprehliadnuteľná. Maxi dĺžka takmer po zem opticky redĺži vašu postavu a aj keď zafúka vietor, vy budete v bezpečí.

 

Otvoriť galériu
Volánikové
Zdroj: Tibor Géci
Šaty na jemné ramienka s dvomi radmi volánikov sú veľmi dievčenské. Asymetrický strih robí peknú siluetu. Žltá farba sa hodí najmä opálenej pokožke a krásne ju zvýrazní. Obuť si k nim môžete topánky na podpätku, tenisky, ale aj šľapky alebo espadrilky na slamenej podrážke.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní