Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.06.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Nechajte všednosť ostatným – Nová TOYOTA C-HR

Toyota C-HR si iba tri roky po svojej premiére vyslúžila prvý lifting. Model, ktorý Toyota uviedla v roku 2016, si získal úspech u zákazníkov od úplného začiatku. Zákazníci však nesiahli iba po atraktívnom kabáte.

Dôležitým argumentom bola nielen overená spoľahlivosť, ktorá je pri značke dobre známa, ale taktiež hybridná technológia, ktorá je zákazníkmi stále viac vyhľadávaná.

To bol jeden z dôvodov, prečo sa do vynovenej C-HR dostal aj úplne nový špičkový hybridný agregát s objemom 2 litre a výkonom 184 koní, ktorý dopĺňa už existujúci (a mimoriadne obľúbený) 1,8-litrový agregát s výkonom 122 koní. Ten zase dostal novú, menšiu a výkonnejšiu lítiovo-iónovú batériu pre svoj hybridný systém.

Otvoriť galériu
Toyota C-HR
Zdroj: Toyota

Nový hybridný agregát už poznáme z modelu Corolla a pre vodičov, ktorí svoj ohľad voči životnému prostrediu nechcú podmieniť kompromisom vo výkone, ide o vynikajúcu voľbu. Dvojlitrový agregát akceleruje rýchlejšie, pričom nestratil nič zo svojho čara tichej jazdy a skvelej spotreby. S hybridným pohonom súvisí aj úplná novinka – tzv. hybridný coaching, ktorý vodiča naučí lepšie využiť možnosti, ktoré mu tento pohon ponúka.

Ako sme už naznačili, jemný lifting sa dotkol prednej i zadnej časti, ktoré boli zjemnené a dostali aj najnovšie LED svetlomety.

Otvoriť galériu
Toyota C-HR
Zdroj: Toyota

Potešte svoje zmysly

Interiér je stále skvelým miestom na pobyt. Je priestranný (batožinový priestor má objem 377 litrov alebo 358 v najvýkonnejšej hybridnej verzii), kvalitný na dotyk i na pohľad. Teší sa z lepších materiálov a rovnako aj z bohatej výbavy. Už v najlacnejšej verzii Comfort ponúkne C-HR cúvaciu kameru, adaptívny tempomat, LED svetlomety, hmlovky či balík bezpečnostných systémov Safety Sense. Fantázii sa však medze nekladú, Toyota ponúka bohatý výber doplnkovej výbavy, ktorá by mala potešiť aj milovníkov najmodernejších technológií. A tak aj vnímame jej odkaz. Nie, tento facelift nie je iba o drobnostiach, je to tá povestná čerešnička na torte, ktorá robí z modelu C-HR skutočný klenot v ponuke Toyoty.

Otvoriť galériu
Toyota C-HR
Zdroj: Toyota

C-HR pre modelový rok 2020 umožňuje plnú integráciu Apple CarPlay, ako aj Android Auto, ktoré umožňujú prenášať obraz z vášho smartfónu a zobraziť ho na 8“ farebnej dotykovej obrazovke multimediálneho systému Toyota Touch 2, a taktiež prijímať hovory, reprodukovať hudbu a používať mapy a iné aplikácie, ktoré sú dostupné na vašom prenosnom zariadení.

Toyota C-HR prináša štýl aj kvalitu. Vyzerá vynikajúco vďaka svojmu elegantnému, dynamickému zovňajšku a vy sa budete cítiť skvele v jej unikátnom, prémiovom interiéri. Navyše oslní novou pohonnou jednotkou Hybrid Dynamic Force s 2,0-litrovým motorom. Skrátka dokonalé mestské SUV, vnútri aj navonok.

Otvoriť galériu
Toyota C-HR
Zdroj: Toyota

Cena modelu s benzínovým motorom začína na sume 19 990 €, ak sa rozhodnete pre hybridnú verziu, suma začína na sume 23 090 €. Odmenou však bude nielen nízka spotreba, ticho v kabíne, ale taktiež už v štandarde slušne vybavené vozidlo vrátane automatickej prevodovky.

Otvoriť galériu
Toyota C-HR
Zdroj: Toyota

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?