Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.06.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Superstáristka Diana Kovaľová žila donedávna v Španielsku: Pre kariéru zvažuje radikálny krok

Ide jej karta! Najmladšia, no zároveň aj najospevovanejšia účastníčka SuperStar Diana Kovaľová (15) sa nakoniec neprebojovala na stupienok víťazov, no ušlo sa jej druhé miesto.

Napriek tomu, že sa na jej konte neobjavila mastná suma a titul víťazky jej ušiel len o chĺpok, mladá študentka neklesá na duchu. Ako totiž Novému Času Diana prezradila, už teraz, len pár dní po veľkom finále, dostala lukratívne pracovné ponuky. Práve pre ne sa plánuje presťahovať na Slovensko zo španielskej Malagy, kde doteraz žila.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Na mladú Dianu Kovaľovú sa od začiatku súťaže pozeralo ako na benjamínku, no vďaka obrovskému talentu bola nielen pre porotu jednoznačnou favoritkou. Všetci piati členovia totiž na ňu peli len chválu a dokonca sa zdalo, že o víťazovi je dávno rozhodnuté. Všetkých preto šokovalo, že nakoniec skončila na druhom mieste a prvenstvo jej vyfúkla kolegyňa Barbora Piešová.

Napriek tomu, že blondínka nakoniec titul Česko Slovenkej SuperStar nevyhrala, rozhodne na duchu neklesá. V rozhovore pre Nový Čas totiž Diana priznala, že už dostala lukratívnu pracovnú ponuku. „Hej, rysuje sa už niečo, dostala som nejaké ponuky, ale ešte je skoro o tom hovoriť a nechcem to zakríknuť,“ priznala mladučká speváčka, ktorá pre našliapnutú kariéru dokonca zvažuje aj radikálny krok.

 

Diana sa totiž narodila v španielskej Malage, kde dodnes aj s rodičmi žije, no pre kariéru na Slovensku je ochotná sa sem presťahovať. „Keď sa niečo rozbehne, tak určite by som sa chcela veľmi presťahovať, lebo by som sa tomu chcela venovať a živiť sa tým. Teda hudbou a spevom,“ dodala Kovaľová. Diana sa pritom na život na Slovensku môže poriadne pripraviť, pretože aj s najbližšími tu plánuje stráviť nejaký čas.

„Zatiaľ sme minimálne celé leto na Slovensku. Veľmi sa teším, lebo milujem Slovensko,“ priznala študentka, ktorá má rodinu roztrúsenú po celej krajine. „Teta aj s priateľom žije v Bratislave a ostatnú rodinu, ako sú babka a iní, mám na východe,“ povedala Novému Času blondínka.

V Španielsku ju nechceli

Účasť v šou SuperStar pritom nie je jej jediná skúsenosť s vystupovaním. Okrem toho, že sem-tam sa pred divákov postaví aj v sprievode rodičov, ktorí sa živia hudbou, v minulosti skúsila šťastie vo viacerých súťažiach. „Bola som tu na Slovensku, keď som skúšala Česko Slovensko má talent, ale to som bola ešte veľmi mladá a nebola som taká vyspievaná,“ prezradila nám Diana, ktorá totiž na sebe v posledných rokoch tvrdo drela.

Otvoriť galériu

„Okrem toho som skúšala aj viaceré súťaže v Španielsku, ale tam to bolo o niečom inom. Myslela som si, že je to o speve, ale tam bol iný problém, a to, že som cudzinka. Hneď som videla a na kastingu som cítila, že tam akoby nie som vítaná,“ dodala na záver Kovaľová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Trenčín získal 10,5 milióna eur na rekonštrukciu Zimného štadióna Pavla Demitru.
Zimný štadión Pavla Demitru čakajú dobré správy: Trenčín získal na projekt veľké množstvo peňazí!
Foto
Sporné dresy Švajčiarov: Dostali zákaz, budú ich musieť na MS meniť?
Zuzana Dolinková a Martina Šimkovičová.
Aktualizované
Dolinková reagovala na návrh na jej odvolanie: Poslanci diskutujú aj v prípade Šimkovičovej
(ilustračná foto)
Rekonštrukcia podchodu v krajskom meste: Cena prác sa vyšplhá do závratnej výšky!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin to navrhol! Ruský prezident spravil krok, na ktorý všetci čakali
(ilustračné foto)
Robí vám táto SPOJKA problémy? Takto rýchlo spoznáte, ako ju správne použiť
Dominika bola reprezentantkou v slalome a rodeu,, bola vynikajúcou kanoistkou.
Foto
Dominika po vážnej nehode bojuje o život: Kamery chvíľu pred nešťastím zachytili mrazivé momenty
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Aktualizované
Prezidentka Čaputová pricestovala do Kyjeva: Je za tým jedna vec
Mladý vodič v Bratislave prekročil rýchlosť.
Cestný pirát v Bratislave: S luxusným tátošom zabudol na povolenú rýchlosť!
Tatranský národný park (TANAP).
Násilie v TANAP-e nemá čo hľadať: Ministerstvo životného prostredia odsúdilo nedávny útok
Americký prezident Joe Biden a izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Nájdu Biden a Netanjahu spoločnú reč? Izraelský premiér aj napriek nezhodám neostal ticho
Politician speaking publicly from the lectern during political rally, Nikon Z7
Gruzínsky veľvyslanec v Paríži mal na vládu vážnu požiadavku: Môže za to kontroverzný zákon