Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.06.2020 05:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Nekompromisné rozhodnutie televízií pred posledným finálovým večerom: Celé rodiny finalistov museli na testy!

Televízia Markíza včera večer odvysielala posledný finálový večer obľúbenej speváckej šou SuperStar, kde sa predstavilo päť najlepších spevákov tejto série.

Tento ročník bol však vo veľkej miere ovplyvnený koronavírusom, ktorý ochromil celý svet. O veľkolepých finálových večeroch, ktoré sa vysielali niekoľko týždňov po sebe, sa však môže divákom len snívať. Pre pandémiu televízie nastolili prísne podmienky nielen pre súťažiacich a štáb, ale aj pre rodiny spevákov, ktoré si museli prejsť rovnakou tortúrou.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Tohtoročná SuperStar, ktorá našla päť najlepších spevákov, sa včera skončila posledným finálovým večerom. Slovenskí speváci, ktorí odcestovali do Prahy pred niekoľkými týždňami, museli absolvovať povinné testovanie na COVID-19 a spolu s nimi aj celý štáb. Testovanie, ako aj nákup dezinfekcií či rúšok mala na starosti televízia Markíza. O ochranu českej osádky, ako aj o dodržiavanie prísnych bezpečnostných opatrení priamo na mieste nakrúcania priamych prenosov v štúdiách Janovnice sa starala televízia Nova.

Zatiaľ čo sa prvé finálové kolo konalo len za prítomnosti štábu, poroty a súťažiacich, na včerajšie záverečné kolo mali povolenie prísť aj rodinní príslušníci finalistov. V predchádzajúcom kole totiž počas priameho prenosu ukázali, ako fandia z domu len cez telemost. Tentoraz boli prítomní, ale museli podstúpiť rovnaké testovanie ako súťažiaci, čo nám potvrdila aj televízia Markíza:

Otvoriť galériu

 

„Účinkujúci, štáb a aj rodinní príslušníci boli pred priamym prenosom testovaní na COVID-19,“ povedal Novému Času šéf PR a marketingu televízie Markíza Michal Borec. Ako sa však ukázalo, všetko prebehlo hladko a nikto nebol pozitívne testovaný. Finalisti Giovanni Ricci, Martin Schreiner, Barbora Piešová, Diana Kovaľová a Dominika Lukešová sa tak mohli tešiť na podporu svojich rodín, ktoré im prvýkrát fandili naživo.


Bez párty

V minulosti si súťažiaci užívali svoju chvíľku slávy, keď im jačiaci fanúšikovia držali palce na priamych prenosoch a potom sa všetci zabávali na veľkolepých afterpárty. Nič z toho však na súťažiacich z tohto ročníka nečakalo. Ako sa nám podarilo zistiť, televízie pre vychádzajúce hviezdy žiadnu párty po prenose nezorganizovali. „Po prenose sa všetci rozišli. Kvôli bezpečnostným opatreniam sa televízie rozhodli nerobiť afterpárty po prenose,“ dozvedeli sme sa. Po krátkom spánku sa tak všetci pobrali so svojimi rodinami domov. Slovenskú časť finále však čaká dnes po príchode domov poriadny šok v podobe domácej karantény.

Rodiny, ktoré strávili v Českej republike nie viac ako 48 hodín, môžu po príchode existovať ako predtým, iné to však bude v prípade štábu a súťažiacich, ktorí strávili v Prahe dlhé týždne. Tí totiž budú musieť ísť do domácej karantény a štát ich bude dva týždne monitorovať prostredníctvom aplikácie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!