Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.05.2020 17:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Kameraman, ktorý pracoval s Meghan, to už nevydržal: Drsná pravda o Harryho žene!

Kameraman, ktorý úzko spolupracoval s Meghan Markle (38) ešte predtým, ako vyšlo najavo, že randí s princom Harrym (35), prezradil, ako sa s ňou pracovalo. Pre portál Daily Mail odhalil, že to vôbec nebola príjemná skúsenosť.

Muž, ktorého meno nebolo zverejnené, na obdobie spolupráce s vojvodkyňou nespomína v dobrom. Počas natáčaní bola náročná a správala sa ako „diva“. Na záberoch chcela mať skutočné drahé šampanské, všetok materiál musel prejsť jej schválením a správala sa, ako keby bola superstar. „Bola veľmi povýšenecká a hrubá,“ vysvetlil kameraman. „Ťažko sa s ňou pracovalo a bola náročná,“ dodal.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Už vtedy si Meghan vyslúžila prezývku „princezná“, hoci ešte do kráľovskej rodiny nepatrila. „Keď som ju videl, hneď od momentu, ako vošla, ani som nevedel, kto to je, a ona sa správala ako diva. Tým, ako sa správala, ako hovorila s ľuďmi, aké mala pravidlá,“ spomína kameraman. Meghan prišla v šiltovke, ktorá jej zakrývala tvár, hlavu mala sklonenú a namierila si to rovno do maskérne. Správala sa, akoby bola na ulici a nechcela, aby ju spoznali paparazzi. „Bol som z toho mimo. Neurobilo to na mňa dojem. Všetci si vraveli, že sa správa ako hviezda A-kategórie, keď nie je ani v D-kategórii. Ale bola to len karikatúra niekoho, kto sa hrá na superhviezdu, lebo skutočná superhviezda, pokiaľ nemá veľmi zlý deň, sa bude správať prirodzene,“ zhodnotil nemenovaný muž.

Na natáčanie prišla Meghan v sprievode vlastného tímu a s dlhým zoznamom požiadaviek. „S tým dievčaťom sa dobre točilo. V momente, keď zaznelo ´akcia´, vedela, čo má robiť. Ale keď sa kamery vypli, nebola práve najpriateľskejšia,“ spomína kameraman. Meghan chcela mať v šatni len určitý druh kvetov, nemohli ju natáčať v maskérni a na zábere mohla mať len konkrétny typ šampanského. „So sebou mala svoj tím, napríklad maskérku a publicistku, a bolo to ako z filmu Protivné baby. Boli partia, pozerali sa na druhých a smiali sa a bavili sa len medzi sebou,“ hovorí muž.

 

Nebolo ľahké s ňou pracovať. Bola veľmi tvrdohlavá a nepodriaďovala sa názorom režiséra. Jedno zo zvláštnych pravidiel bolo, že nemohli natáčať jej nohy. Z jej vystupovania bolo jasné, že túto časť svojho tela nenávidí. Dôvodom môžu byť vtočené palce, ktoré vidieť na starších fotografiách. Z operácie jej ostala jazva na chodidle. „Nemyslím, že si zaslúži takú pozornosť. Neurobila na mňa dojem a som prekvapený, že zbalila toho chlapa (princa Harryho). Pôsobila veľmi neisto a rozmaznane,“ zhodnotil kameraman.

Muž tvrdí, že už by s ňou nechcel znovu pracovať. Priznáva však, že pozná kolegu z brandže, ktorý má opačnú skúsenosť. „Od niekoho iného, kto ju natáčal, som počul, že bola milá, takže sa možno zmenila,“ povedal. Aj fotograf Tommy Mendes (44), ktorý Meghan spoznal pred kráľovskou svadbou, na ňu spomína v dobrom. Podľa jeho slov mala so sebou nezvyčajne veľký tím ľudí a bola náročná, no myslel si, že je veľmi milá. „Jednoznačne má charizmu pre kamery a vedela, čo robí,“ dodal.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Z kilogramov navyše si ťažkú hlavu nerobí.
Pokroky Cibulkovej sa jej nedajú odoprieť: Sedemnásť kilogramov je fuč! FOTO