Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.05.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Na jojkárku Anetu Pariškovú sa to počas pandémie zosypalo: Bez práce aj manžela?!

Musí sa obracať, ako vie! Moderátorka Aneta Parišková (46) sa v čase pandémie koronavírusu musí spoliehať sama na seba.

Blondínka je už od konca júna minulého roka znova vydatou pani, keď povedala áno priateľovi Miroslavovi (48). Ten však momentálne nie je po jej boku, lebo ho práca odviedla do Ameriky, kde zarezáva ako odborník na informačné technológie. Parišková tak zostala na svojich troch synov sama. Aby toho teda nebolo málo, pozastavil sa jej aj biznis so súkromnou škôlkou, ktorá je v momentálnej situácii zatvorená.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Parišková nemala dlho šťastie v láske, keď má za sebou nie jedno, ale dve stroskotané manželstvá. V júni minulého roka však znova skočila do manželského zväzku a vzala si priateľa Miroslava, s ktorým randila viac ako rok. Ako sa zdá, blondínka urobila dobre a po boku odborníka na informačné technológie je šťastná.

Miroslav však často cestuje, keďže pracuje v Amerike, kde žijú aj jeho dcéry z predchádzajúceho manželstva. Náročná situácia okolo koronavírusu tak hrdličky oddelila a z Anety sa stala žena bez partnera. „Som zvyknutá, že nie sme spolu niekedy aj mesiac, teraz to však zrejme bude niekoľko mesiacov. Je to hrozná predstava. Zo všetkých síl sa však snažíme myslieť pozitívne a usmievať sa,“ napísala nedávno na sociálnej sieti moderátorka, ktorá bola vždy zvyknutá starať sa o seba a synov sama.

 

Ako sa však zdá, Miroslav chýba nielen svojej polovičke, ale aj chlapcom Danielovi (12), Nathanovi (7) a Gabrielovi (8). „Obsadili sme Mirkovu IT pracovňu v našom byte. Vďaka technológiám sa aspoň takto stretávame, takto sa Mirko hrá s chlapcami a takto sa s nimi aj učí,“ dodala hviezda jojkárskeho spravodajstva. Tá sa teda obracia, ako vie a partner, na ktorého pomoc bola zvyknutá, je od nej tisícky kilometrov ďaleko.

Deti majú zábavu

Okrem vzdialenosti od jej lásky však Anetu zrejme trápi aj biznis, ktorý sa jej pre šíriacu sa pandémiu koronavírusu pozastavil. Nie je totiž tajomstvom, že Parišková vlastní súkromnú škôlku, ktorá je momentálne zatvorená. I keď stále zarezáva v spravodajskom štúdiu, peniaze, ktoré jej tiekli zo súkromných aktivít, sa jej pozastavili, a rodina je okrátená o príjmy, na ktoré bola zvyknutá. Jediným svetlým bodom je aspoň fakt, že jej chlapci využívajú priestory škôlky na svoju súkromnú zábavu.

Aneta totiž nedávno zverejnila snímku, kde sa jej poklady hrajú v týchto priestoroch a oblečení len do plaviek šantia v pieskovisku a na šmykľavke. „Tvárili sa, že sú niekde pri mori a naplno si užívali pieskovisko. Za normálnych okolností by sa tvárili, že to nie je pre nich, lebo už sú veľkí, ale karanténa zmenila pieskovisko na raj na Zemi,“ napísala k fotkám moderátorka. Nový Čas sa s ňou snažil viackrát spojiť, no do uzávierky neodpovedala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj je pripravený rokovať o mieri: Koniec vojny na obzore? Takýto je plán
Foto
Obrovská tragédia: Futbalový reprezentant († 26) zomrel počas dovolenky!
Novozvolený prezident SR Peter Pellegrini.
Pellegriniho inauguráciu pozorne sledovali aj zahraničné média: Aha, čo napísali o novom prezidentovi
Kolóna izraelských vojenských vozidiel opúšťa Pásmo Gaz v stredu 12. júna 2024.
Výbuch neďaleko mesta Rafah: Izrael hlási jednu z najväčších strát pre armádu
ilustračné foto
Aktualizované
Hrôza pri Žiline: Neďaleko škôlky našli telíčko novorodenca
Foto
Mladej mame diagnostikovali RAKOVINU, teraz varuje: TÚTO vec z kúpeľne vyhoďte!
Foto
Maďarský futbal? Briti vysmiali Orbána: Popiera aj vlastné dogmy!
Francúzsky prezident Emmanuel Macron.
Francúzi opäť v uliciach, neodradilo ich ani sychravé počasie: Neuveriteľné, koľko ľudí demonštrovalo
Odborníčka si posvietila na to, o čom sa členovia kráľovskej rodiny rozprávali počas osláv.
Foto
Odborníčka ODČÍTALA z pier Kate, detí i Karola: HÁDKA na balkóne a priznanie kráľa!
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Erdogan podozrieva Bidena z vypočítavej volebnej taktiky: Toto má ukázať, či sú jeho zámery úprimné
Inaugurácia prezidenta Petra Pellegriniho.
Šutaj Eštok po inaugurácii: Slovensko má najlepšiu hlavu štátu, akú môže mať
Prezident Pellegrini počas inauguračného prejavu.
Sociológ skúmal prejav Petra Pellegriniho: Pozrite sa, čo si odborník všimol