Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.04.2020 08:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nádejná hovorkyňa premiéra Matoviča Dominika Stará: Drsné slová na adresu prezidentky

Jej výhra vo voľbách ju vôbec nepotešila! Všetkých šokovala správa, že premiér Igor Matovič (46) len pred pár dňami oslovil bývalú superstáristku Dominiku Starú (26) s ponukou robiť mu hovorkyňu.

Okrem toho, že nádejná pravá ruka premiéra rada ukazuje na sociálnej sieti sexi fotky, tak aj verejne presadzuje svoje politické názory. Na mušku si totiž zobrala prezidentku Zuzanu Čaputovú (46), ktorú má doslova v zuboch. Nový Čas zisťoval, čo speváčke na našej hlave štátu prekáža.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Začiatkom tohto týždňa sa prevalilo, že premiér Igor Matovič si zrejme konečne našiel hovorkyňu, ktorú hľadal od nástupu do funkcie. S lukratívnou ponukou oslovil speváčku Dominiku Starú, ktorá sa v roku 2009 zúčastnila speváckej šou SuperStar, kde skončila na treťom mieste. Podľa našich informácií ju kontaktoval cez facebook. „Pán premiér ma oslovil, ale predtým sme sa vôbec nepoznali. To znamená, že ja som ho prvýkrát stretla, keď som bola na Úrade vlády,“ povedala nám krehká blondínka. Podľa jej slov však ešte nie je nič isté.

„Momentálne je to v takom štádiu, že pán premiér ma pozval na Úrad vlády s tým, že sme sa rozprávali o tejto pozícii, ale zatiaľ nepadlo ani definitívne áno ani definitívne nie ani z jednej strany. To znamená, že stále je to otvorené,“ prezradila Novému Času Dominika. Premiér viacerých svojím rozhodnutím prekvapil. Speváčka sa totiž ničomu podobnému v minulosti nevenovala. Práve naopak, roky pracovala na speváckej kariére, s ktorou dosiahla úspech aj v ďalekej Amerike, kde žila 4 roky. Možno práve preto s prijatím ponuky práce stále váha.

 

Prezidentku nemusí

Ďalším prekvapením v prípade Dominiky je, že jej nie je po chuti súčasná prezidentka. Málokto o bývalej superstáristke tuší, že výhra Zuzany Čaputovej vo voľbách ju nepotešila. Dominikina odpoveď na otázku, čo jej na prezidentke prekáža, možno viacerých šokuje. „Nepodporujem ani gender ideológiu a už vôbec nie vraždy. Nepodporujem to, za čo sa ona stavia,“ napísala na sociálnej sieti. Koho teda volila?

„Každý hlas sa ráta, aj keď môj kandidát nepatrí k favoritom. Kandidáta, ktorý nepodporuje vraždy ani gender ideológiu,“ vyjadrila sa neurčito. Vraždami myslela speváčka zrejme potraty, na ktoré má prezidentka vlastný názor.

„Interrupciu považujem v istom zmysle za tragický čin. Treba skôr zabrať v tej rovine, aby sa žena do tak kritickej situácie nedostala. Nevidím riešenie v sprísňovaní,“ vyjadrila sa dávnejšie prezidentka. Nový Čas kontaktoval prezidentku, čo si myslí o vyjadreniach potencionálnej pravej ruky premiéra. „Nebudeme sa vyjadrovať,“ reagoval hovorca Čaputovej Martin Strižinec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: len, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo