Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.03.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Deti potrebujú kvalitný priestor na hru. Má ho aj vaše bývanie?

Už Albert Einstein povedal, že hra je najvyššou formou bádania, no štatistiky ukazujú, že dnešným deťom sa bádať veľmi nechce. Vedeli ste, že čas strávený pri ihriskových hrách sa oproti minulosti znížil o polovicu? Môžete to ľahko zmeniť, napríklad aj dobrou voľbou bývania. Aby bolo „kids-friendly“, nemal by v ňom chýbať kvalitný priestor na hru.

Britská štúdia z roku 2016 priniesla smutné zistenie, že čas, ktorý dnešné deti venujú hrám vonku, je oproti generácii ich rodičov okresaný sotva na polovicu. Príčinou nie je len rastúca popularita digitálnych technológií, ktoré vedia byť zdrojom pasívnej zábavy na celé hodiny, ale aj prozaickejšie dôvody – napríklad obavy rodičov nechať svoje deti hrať sa pred domom bez dozoru alebo zle navrhnuté, nezaujímavé či dokonca žiadne ihrisko.

Otvoriť galériu
Kolísky – „kids-friendly“ bývanie
Zdroj: Rezidenčný projekt Kolísky

Ak chcete, aby vašim najmenším nechýbal plnohodnotný priestor na hru, vyberte si bývanie, ktoré zohľadňuje ich jedinečné potreby. Príkladom takéhoto „kids-friendly“ rezidenčného projektu sú Kolísky v Záhorskej Bystrici a ich „5P“ – kľúčové atribúty prostredia stavaného pre šťastné detstvo.

P ako priateľské

Uzavretý dvor Kolísok robí z tamojšieho ihriska maximálne bezpečné miesto na hry, rozvíjanie športových zručností či nadväzovanie nových priateľstiev s kamošmi zo štvrte. A priateľský je aj samotný areál – multifunkčný, farebný a navrhnutý tak, aby zvádzal ku každodennému využitiu.

P ako podnetné

Deti sa zabavia prechádzkou po interaktívnom chodníku, môžu rozvíjať fantáziu na stene na kreslenie, „mastiť“ pingpong či basketbal, alebo posilňovať kondičku na preliezkach. K invenčným prvkom ihriska patria aj presýpacie hodiny, ktoré padnú vhod ako časomiera tréningu či pri stopovaní hier.

Otvoriť galériu
Kolísky – „kids-friendly“ bývanie
Zdroj: Rezidenčný projekt Kolísky

P ako prírodné

Vtáčie búdky a komunitné záhradky priamo v areáli predstavujú výborný (a hravý) spôsob, ako deťom vštepiť rešpekt k prírode. A do tej z Kolísok nikdy nie je ďaleko. Les plný prekrásnych malokarpatských zátiší je hneď za domom a samotná lokalita mestskej štvrte Záhorská Bystrica ponúka nepreberné množstvo tipov na túry aj výlety na bicykli.

V okolí sa nachádza Kačín, Plácek, Železná studienka, Marianka a veľa ďalších obľúbených cieľov turistov. Toto všetko máte v pešom dosahu! Blízkosť prírody však v tomto prípade neznamená, že by ste sa museli príliš vzdialiť mestu. Vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D2 budete raz-dva v centre Bratislavy.

Otvoriť galériu
Kolísky – „kids-friendly“ bývanie
Zdroj: Rezidenčný projekt Kolísky

P ako priestranné

Netreba zabúdať ani na interiérové „ihrisko“ – detskú izbu. Do priestranných 3- až 5-izbových bytov s terasami alebo predzáhradkami sa zmestí aj to najväčšie detské kráľovstvo a jeho zariaďovanie vám pôjde ozaj hladko. S exkluzívnou kolískovou zľavou na detské izby od Decodomu kúpite všetku potrebnú výbavu za extra výhodných podmienok.

P ako prémiové

Nie je to len akčný areál a skvelá lokalita, ktoré robia z Kolísok to pravé „kids-friendly“ bývanie. Dieťa sa rado hrá tam, kde sa cíti pohodlne a komfort Kolísok prichádza s pridanou hodnotou prémiového štandardu. Pripomína sa na každom kroku – či už vo forme vysokokvalitnej značkovej sanity, alebo vyhrievaných drevených podláh.

Otvoriť galériu
Kolísky – „kids-friendly“ bývanie
Zdroj: Rezidenčný projekt Kolísky

O autoroch Kolísok

Pod „kids-friendly“ bývanie v Kolískach sa podpísala renomovaná slovenská spoločnosť ITB Development, známa najmä vďaka inovatívnemu prístupu a špecializácii na projekty, ktoré sa svojou koncepciou odlišujú od ostatnej ponuky na trhu. ITB vyznáva filozofiu harmónie projektu s jeho okolím, či už ide o zeleň, okolitú zástavbu a, predovšetkým, o prínos do života pre budúcich majiteľov, ale aj celej komunity. Súčasťou skupiny ITB je architektonické štúdio Architekti Šebo Lichý, a práve zohratá spolupráca architektov a developerov je jedným z pilierov úspešnosti a výnimočnosti projektov tejto spoločnosti.

Vyberte si byt v Kolískach práve teraz a okrem zľavy na detské izby získate aj limitovanú ponuku parkovania zadarmo! Viac na www.kolisky.sk.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu