Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.11.2008 09:20 | Prominenti

Bartošová a Pomeje: Vydierať sa nedáme!

BRATISLAVA - Poriadne si zavarili! Manželia Iveta Bartošová (42) a Jiří Pomeje (43) určite netušili, aké problémy si spôsobia.

Tým, že česká speváčka neprišla v dohodnutom termíne do štúdia, kde mala nahrať novú pesničku, si pohnevala niekoľko slovenských spolupracovníkov. Tí ju právom môžu nazvať nespoľahlivou a neprofesionálnou. Za túto vizitku nesie zodpovednosť jej manažér Jiří Pomeje, ktorý záujem o opäť veľmi populárnu interpretku evidentne nezvláda.

Reakcia Jiřího Pomejeho na medializáciu neúčasti Ivety Bartošovej na nahrávaní jej „slovenského“ singla bola mimoriadne emotívna: „Neviem, načo to chcete zverejňovať a prečo niekto vytvára na Ivetu takýto mediálny tlak. Netuším, čo sa to tu deje. Vyzerá to ako pomsta niekoho, kto sa chce na Ivetinej popularite priživiť a berieme to ako vydieranie,“ nešetril ostrými slovami Bartošovej manažér, ktorý si nebol vedomý toho, že problém spôsobil on.

„So mnou bolo dohodnuté len to, že sa tá pieseň nahrá až budú jasné všetky ostatné náležitosti. Niekto si to asi zle vysvetlil, keď objednal štúdio, pretože žiaden konkrétny termín nahrávania nepadol,“ tvrdí Pomeje. Hudobný producent Braňo Jančich, ktorý organizačne zabezpečoval nahrávanie singla však tvrdí, že Iveta Bartošová mala prísť do štúdia na druhý deň po jej bratislavskom koncerte, teda 28. októbra 2008. Skutočné príčiny, prečo sa tak nestalo, objasnila samotná speváčka: „Vravela som Jančichovi aj Peterajovi, že mi v tom čase vychádza album vo vydavateľstve Monitor EMI, ktoré by s novým singlom asi nesúhlasilo, lebo by to mohlo ohroziť úspech albumu na slovenskom i českom trhu,“ tvrdí Bartošová.

„Oboch pánov si vážim a ponuku na nahratie pesničky som neodmietla, ale naozaj som začala mať čudný pocit, prečo ma do toho tak strašne tlačia. Mám pocit, že tu už nejde o skladbu, ale niečo celkom iné. Zašlo to už priďaleko a dosť nepríjemne ma to prekvapilo.“ Rovnaký názor vyslovil aj rozhorčený Pomeje: „Chápem to ako úder pod pás a je to hrozne sprosté,“ dodal Bartošovej manžel a manažér.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Head shot frustrated middle aged mature retired woman with walking disability holding hands on wooden stick, looking in distance, feeling lonely at home or suffering from depression, ageing concept.
„Nový“ Alzheimer vás vystraší: Riziko je obrovské! Prevratné zistenie vedcov
Foto
Po prvej výhre panuje skvelá nálada: Aktéri si nemohli vynachváliť fantastickú atmosféru!
Ilustračné foto
V noci to príde! Meteorológovia vydali výstrahy pre väčšinu Slovenska
Ilustračné foto
V obci Kolonica horí hala na spracovanie dreva! Zasahujú hasiči
vojak
Správy, ktoré Ukrajina nechcela počuť: To neznie vôbec dobre
Foto
Prvé víťazstvo Slovákov na šampionáte, suverénne zdolali Kazachstan
(ilustračné foto)
11 znakov, že SMRŤ je blízko! Všimli ste si tieto veci? Veľa času nezostáva
Slafkovského gesto hitom internetu: Čo plačeš? Pozri na skóre!
Peter Pellegrini
Prieskum ukázal kto je najdôveryhodnejším politikom: Je ním náš nový prezident?
Šatan mal zaujímavú spoločnosť: Aha, ako fandil Danko so svojou misskou!
Požiar nákupného centra vo Varšave.
Panika u susedov: Plamene pohltili nákupné centrum! Nové informácie
ilustračné foto
HOROR v Rusku! Po ukrajinskom zásahu nastalo peklo, hlásia obete