Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.02.2020 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Žena († 31) si chcela dať zväčšiť zadok: Priateľ ju čakal s krásnym prekvapením, už sa ho nedožila

Ešte v novembri zomrela pri plastickej operácii mladá žena († 31). Pri príležitosti Dňa sv. Valentína jej priateľ vzdal poctu na sociálnych sieťach a prezradil, čo ju malo doma privítať.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Poradkyňa v oblasti psychického zdravia Melissa Kerr († 31) cestovala až z anglického mesta Norfolk do Istanbulu, aby podstúpila plastickú operáciu. Ako informuje The Sun, počas náročnej operácie, kde presúvali tuk z oblasti žalúdka a chrbta do zadku, žiaľ, zomrela. 

Jej priateľ Skye Birch zanechal pri príležitosti sviatku zaľúbených na jej facebookovej stránke krásne vyznanie, ku ktorému pripojil aj ich spoločné fotky. Taktiež pridal fotku žiarivého zásnubného prsteňa, ktorý si vybrala, a napísal, že ho položí k Melisse, aby "bol vždy po jej boku". 

"Je Valentín, deň srdiečok a kvetov, deň ukazovania, ako miluješ a ako ti záleží na niekom v tvojom živote. No pre nás je to ďalší sviatok, ktorý musíme prežiť bez teba, Melissa Kerr. Jediné, čo si prajem, je, aby sme boli opäť spolu... navliecť ti na prst zásnubný prsteň, chcem, aby si plánovala svadbu s tvojou mamou a sestrou. Dnes k tebe položím prsteň, ktorý si si vybrala, a tak ho budeš mať vždy pri sebe. Budem ťa milovať celým srdcom až do môjho posledného výdychu," píše osobný tréner.

 

Hlavný koroner Norfolku Jacqueline Lake otvoril a odročil 14. februára Melissin prípad s tým, že hlavné pojednávanie sa bude konať 7. apríla. 

Podľa informácií hlavného vyšetrovateľa bol príčinou úmrtia pľúcny tromboembólizmus a tuková embólia spôsobená kozmetickým chirurgickým zákrokom. 

Podľa stránky JustGiving pracovala Melissa ako odborníčka v oblasti duševného zdravia v charitatívnej organizácii Mind. Jej dvojička Natasha taktiež vzdala hold milovníčke zvierat, ktorá "krok za krokom bola zapálená zmeniť svet“. "Slová nemôžu opísať bolesť a žiaľ v srdci, ktorými si prechádzame, život bez nej už nikdy nebude taký istý," píše Natasha. "Veľmi nám chýba a nič nevyplní prázdnotu, ktorá tu zostala."

Zväčšenie zadku, ktoré spopularizovala Kim Kardashian, spočíva v tom, že odborníci presunú tuk zo žalúdka a z chrbta do zadku. Procedúra trvá jednu alebo dve hodiny a vyžaduje si vloženie malej kanyly do dvojmilimetrovej dierky na extrakciu tuku. Tuk sa potom vyčistí a znovu vstrekne do zadku. Tento kozmetický zákrok má najvyššiu mieru úmrtnosti. Aj minulý november zahynula pri tomto zákroku kozmetička Leah Cambridge po tom, čo si naň našetrila 6 500 dolárov (6 000 eur).

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ivt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
Zlatica a Patrik sú  dlhoročnými tvárami spravodajstva Markízy.
FotoVáš Tip
Švajdovci niekomu ležia v žalúdku: Kto im chce rozbiť manželstvo?! Moderátori reagujú
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?
(ilustračné foto).
Požiar na Kysuciach: Horieť má známy HOTEL! Na mieste zasahuje niekoľko hasičov
Ilustračné foto
V dome vládli nadprirodzené sily, tínedžerka to mala zažiť na vlastnej koži: Žena, ktorá v ňom býva, prezradila detaily
Foto
Modelka si dala predĺžiť nohy, trpko to ľutuje: Choroba, ktorá ju ničí každý deň