Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.02.2020 10:00 | PR články
Sponzorované

10 neokukaných nápadov na valentínsky večer

V kalendári sa prehliadnuť nedá, ani nikde naokolo. Všetko sa zapĺňa srdiečkami, kvetmi a romantickými darčekmi, ktoré smerujú k jedinému – oslave Valentína.

Chceli by ste tento rok radšej niečo neokukané? Nech sa páči, ponúkame vám rovno 10 zaujímavých nápadov pre vás a vašu polovičku.

Chcete vyraziť niekam mimo domu? Tu sú tipy...

Ak chcete oslavovať mimo domu, otvára sa celá kopa možností. Reštaurácie budú praskať vo švíkoch, preto si to namierte na menej vyhľadávané miesto. Čo tak tradičná cukráreň? V každom meste je nejaká klasika pripomínajúce staré dobré časy a môže byť sympatickým miestom pre vaše valentínske rande.

Otvoriť galériu
Zdroj: ESCAPELLE

K jedlu môžete pridať aj väčší zážitok, a tým môže byť koncert. Ak zoženiete lístky na interpreta, ktorého máte obaja radi, máte vyhraté, prípadne stavte na istotu a potešte hlavne partnera. Verte, že to ocení a na Valentín len tak nezabudne.

Pre akčné povahy je tu aj športový nápad – čo tak zájsť na futbal alebo hokej? Je tam síce hlučno a zima, ale núka sa možnosť na energiou nabitý večer. Spoločné fandenie vygraduje vašu vášeň a potom hor sa domov...

Ak vám stále chýba kúsok potrebnej valentínskej romantiky, pripravte na veľký večer prechádzku, ktorá vás dovedie na vyhliadku nad mestom. Takéto miesto nikdy nesklame a priam láka k romantickým gestám a vyznaniam.

Otvoriť galériu
Zdroj: ESCAPELLE

Valentín mimo domu môžete poňať aj vo väčšom a jednoducho vycestovať na výlet. Oslavovať sviatok všetkých zamilovaných v hoteli, prípadne rovno v jeho wellnesse určite nie je na zahodenie.

Túžite po domácej pohodičke? Nech sa páči...

Ak túžite po domácom prostredí, niet lepšej cesty ako staré známe „láska ide cez žalúdok“. Na Valentína sa priam žiada niečo dobré zjesť a spoločný čas osviežiť sviečkami a dobrou hudbou. Ak to chcete trochu okoreniť, varte spolu a dobre sa pri tom zabavíte.

Otvoriť galériu
Zdroj: ESCAPELLE

Nielen varenie, ale všetky spoločné aktivity sú skvelou možnosťou, ako okoreniť partnerský vzťah. A to pokojne aj počas Valentína. Potrebujete vymaľovať izbu alebo oblepiť skrine farebnou fóliou? Spravte z toho zábavu vo dvojici a verte, že po dokončení sa priam bude žiadať odmena. Ideálne v sprche, aby ste zo seba zmyli zvyšky práce...

Čo si budeme klamať, domácim pomocníkom pri vytváraní romantickej atmosféry je veľmi často televízor. Nie je na tom nič zlé, ale skúste sa tentoraz vymaniť z klasiky, ktorú púšťate každý večer a pripravte niečo nové. Napríklad filmový maratón alebo niečo z vašej spoločnej minulosti, čo ste kedysi pozerávali.

Otvoriť galériu
Zdroj: ESCAPELLE

Nech už doma vymyslíte hocičo, finále bude rovnaké – sex a ešte raz sex. K Valentínu proste patrí a bez neho by to nebolo ono. Majte teda pripravené všetko, čo k romantickému milovaniu treba a opatrne – nezabúdajte na ochranu! V tento deň stúpa počet sexuálnych nehôd o čosi vyššie a treba vedieť, ako ďalej.

Po nechránenom styku môže žena užiť tabletku ESCAPELLE®, ktorá je núdzovou antikoncepciou s obsahom levonorgestrelu. Zabráni nechcenému otehotneniu, no je dôležité ju užiť čím skôr po styku, najneskôr však do 72 hodín. Nakoľko je ESCAPELLE® voľne dostupná v lekárni bez lekárskeho predpisu, nehoda v posteli sa dá zachrániť aj o polnoci. Preto neváhajte a riešte spoločné (nielen valentínske) „pošmyknutie“ zodpovedne.

Otvoriť galériu
Zdroj: ESCAPELLE

ESCAPELLE® je liek určený na vnútorné použite. Obsahuje levonorgestrel. Liek nie je viazaný na lekársky predpis. Liek je príležitostnou metódou určenou na núdzové použitie. Nenahrádza pravidelné kontraceptívne metódy. Nechráni pred pohlavne prenosnými ochoreniami. Pred použitím lieku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľa lieku a poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: ESCAPELLE

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na Akropolu v súčasnosti denne zavíta približne 23 000 ľudí.
Desivý objav Aténach: Podzemný sklad po rokoch odhalil tajomstvá
Adrian Lehmann.
Boj o olympiádu prekazila smrť (†34): Osudnou mu bola jeho láska!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Prezidentka sa vzdialila od hradného kopca Bratislavy: V Košiciach sa stretla s bývalou hlavou štátu
Na archívnej snímke zo 14. marca 2024 nákladné autá s humanitárnou  pomocou pre Pásmo Gazy
Európska únia sa kvôli zhoršujúcej situácii rozhodla konať: Zintenzívňuje svoju pomoc
Ilustračné foto
V Rusku zadržali novinára: O jeho osude bude rozhodovať súd! Za toto mu hrozí basa
Zvolenská nemocnica začína vo svojom areáli s výstavbou nového pavilónu chirurgie.
Ministerka Dolinková zavítala do Zvolena: Miestna nemocnica spustí veľké plány
Policajti v Ružomberku žiadajú verejnosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody.
Hrozivo vyzerajúca nehoda: Vodič narazil do stromu! Muži zákona sa obracajú na verejnosť
early rush hour scene with lens flares
Opatrne na cestách: Rýchlostnú cestu úplne uzavrú! Polícia uviedla dôvod
Bývalý politik SNS sa rozčuľoval, že nič nespáchal a považuje to za politickú objednávku.
Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu: Exšéf SNS sa nedostavil! Čo sa dialo ďalej?
Dušan Gabáni má na konte niekoľko ocenení.
Foto
Strach o športového moderátora: Populárneho Dušana Gabániho museli oživovať
Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku
Muž zaparkoval tam, kde nemal: Polícii kládol odpor! Sila, čo o ňom neskôr zistili
Measuring radiation with a modern digital handheld device
Stav radiácie na Slovensku: Takto sme dopadli my, čo iné krajiny Európy?