Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.01.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Futbalista Lobotka priletel na Slovensko súkromným lietadlom: Pri dcérke sa zdržal len jeden deň

Dlho sa pri rodinke neohrial! Futbalista Stano Lobotka (25) sa už viac ako dva týždne teší zo statusu otec.

Speváčka Daniela Nízlová (33) mu totiž v trenčianskej nemocnici priviedla na svet dcérku Lindu. Radosť a šťastie si však športovec nemohol užiť so svojimi dievčatami, keďže sa pre prestup do jeho nového domovského futbalového klubu v Neapole nemohol vybrať domov, aby svoju dcérku podržal v náručí.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Nielen on, ale aj Daniela netrpezlivo čakali, kedy sa uvidia – a tá chvíľa konečne nastala. V pondelok totiž Stanley, ako ho familiárne nazývajú, prišiel do Trenčína, kde sa však dlho neohrial.

Lobotka a Nízlová prekvapili pred rokom šokujúcou správou, keď priznali, že sa z ich priateľstva vykľula láska.Dvojica od začiatku nasadila vo svojom vzťahu raketové tempo a už v lete oznámili, že sa z nich stanú rodičia. Ich vysnívané dievčatko Linda prišlo na svet v Trenčíne, kam sa Daniela uchýlila po tom, čo Lobotka rokoval s klubom z Neapola o svojom prestupe zo španielskej Celty Vigo. Nakoniec sa všetko podarilo, no práve doťahovanie presunu do nového tímu mu zabránilo v tom, aby pri svojej partnerke stál vo chvíľach, keď privádzala ich dcérku na svet.

 

Maličká sa pritom narodila pred dvoma týždňami a šťastná mamička prežívala prvé dni v prítomnosti princeznej bez svojej lásky. Lobotka totiž pre zápasy musel zostať v zahraničí, kde nedočkavo čakal na chvíľu, keď bude môcť cestovať na rodné Slovensko, aby si konečne maličkú obzrel a venoval sa aj Daniele. Futbalista nakoniec priletel súkromným lietadlom uplynulý pondelok na letisko do Piešťan a odtiaľ smeroval rovno za svojimi dievčatami. S rodinou však dlho nepobudol, pretože ho čakajú povinnosti a už včera sa vracal do Talianska.

„Stanley prišiel len na jednu noc. Viac sa nedalo,“ prezradil nám zdroj z okolia dvojice. Fotografovi Nového Času sa dokonca futbalistu podarilo nasnímať, keď v utorok odchádzal od rodinky na letisko, pričom spoločnosť mu robil Danielin otec.

Otvoriť galériu
O príchode Lobotku nepriamo informovala aj čerstvá mamička, ktorá sa na svojom internetovom profile pochválila darčekmi, ktoré ich dcérka dostala. Po vzore svojho otca tak bude zrejme malá Linda nosiť darovaný dres Neapolu s menom Linda a číslom 68, ktoré má na drese aj jej tatko Stano. Outfit malej Lobotkovej však doplnila aj štýlová čiapka. Na záver sa dokonca trojica spolu aj odfotila a dojemnou snímkou sa so svojimi priaznivcami Nízlová znova podelila na internete.

Fungujú na videohovoroch

Veľkým sklamaním pre mladú rodinku je momentálne fakt, že futbalista je už znova v Taliansku a Daniela s malou zostali na Slovensku. Brunetka si však svoje mamičkovské povinnosti užíva plnými dúškami a dcérka je pre ňu všetkým. „Je to neopísateľný pocit, láska na celý život. Neviem sa na ňu vynadívať. Zatiaľ fungujeme aspoň na videohovoroch,“ povedala krátko po pôrode Novému Času Daniela. Je teda možné, že odlúčená rodinka znova staví na osvedčené technológie a športovec bude s dievčatkom a speváčkou komunikovať znova len cez video.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva
Takto vyzerá po 13 rokoch Červená zóna po jadrovej katastrofe vo Fukušime.
Foto
Miesto, kde sa zastavil čas: Takto to vyzerá v zakázanej zóne Fukušimy po 13 rokoch!
Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov!
Kvôli takým teplotám ani z domu nevyjdete! V krajine padol nový rekord po vyše 50 rokoch