Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.11.2019 00:00 | PR články
Sponzorované

Už len pár dní! VIVO! Bratislava je skoro tu

Nové a moderné komunitné nákupné centrum VIVO! Bratislava otvorí svoje brány už 7. novembra. Návštevníci sa môžu tešiť na nabitý program, na ktorom sa predstavia viacerí známi hostia.

Už o pár dní otvoria svoje brány viaceré nové prevádzky vo VIVO! Bratislava vrátane obchodov s najnovšou dizajnovou módou Reserved, Mohito, Cropp, House či Sinsay. Už od 7. novembra si návštevníci budú môcť vychutnať nákupy či kávu s priateľmi v moderných a dizajnových priestoroch nákupného centra VIVO! Bratislava, ktoré v sebe snúbi kvalitné nákupy a jedinečné zážitky.

Otvoriť galériu
Zdroj: Immofinanz

Na návštevníkov čaká bohatý program

Slávnostné otvorenie nových priestorov VIVO! Bratislava odštartuje o pol štvrtej 7. novembra. Akčným programom bude návštevníkov sprevádzať moderátor Michal Hudák. Po hudobnej stránke sa o zábavu postará Marián Čekovský band. Program pre najmenších bude mať pod taktovou Miro Jaroš. Oslavy otvorenia VIVO! Bratislava vyvrcholia podvečer 7. novembra koncertom kapely IMT Smile. Počas a aj po skončení tohto koncertu budú mať fanúšikova navyše jedinečnú možnosť kúpiť si unikátne tričká, šiltovky či ponožky kapely IMT Smile v špeciálnom obchode.

Otvoriť galériu
Zdroj: Immofinanz

„Navyše sme pre rodiny pripravili aj interaktívnu párty s obľúbenými hračkami od spoločnosti Mattel, ktorá bude trvať od piatku do nedele. Deti sa môžu tešiť na maľovanie na tvár, výstavu hračiek, rôzne súťaže a množstvo darčekov. Na všetkých návštevníkov sa veľmi tešíme,“ uzatvára pozvanie Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ.

Polus sa mení na VIVO! Bratislava

VIVO! je značka nákupných centier spoločnosti IMMOFINANZ. VIVO! predstavuje úplne nový zážitok z nakupovania v architektonicky atraktívnom a príjemnom prostredí. Jeho cieľom je spájať známych medzinárodných predajcov, lokálne obchody a širokú ponuku služieb a stravovacích konceptov pod jednou strechou.

Nákupné centrum VIVO! Bratislava bolo doteraz známe pod menom Polus City Center. Ten počas uplynulých mesiacov prešiel rozsiahlou modernizáciou interiérov. Zmeny sa dotkli aj ponuky obchodov a služieb v Poluse. Pribudol nový supermarket Lidl a už spomínané obchody s módou, ktorá osloví každú skupinu návštevníkov. Modernizácie prebiehajú aj v garážach, ktoré už dnes ponúkajú pohodlnejšie parkovanie vďaka svetelnému navigačnému systému. Veľkou rekonštrukciou prešiel aj food court na prvom poschodí. Tieto a mnohé ďalšie zmeny pomôžu úspešne zavŕšiť premenu z Polus City Center na VIVO! Bratislava.

Otvoriť galériu
Zdroj: Immofinanz

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností, pričom značky STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) a myhive (kancelárie) sú silným stredobodom týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,5 miliardy EUR a zahŕňa približne 210 nehnuteľností. Spoločnosť IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: www.immofinanz.com

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!