Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.09.2019 16:00 | Správy | Zahraničné správy

Taký trapas ešte nezažil! Mladík priviedol domov ožratú frajerku, z toho, čo mu spravila v spálni, sa skoro psychicky zrútil

Dievčina to poriadne prehnala s alkoholom, z jej vyčíňania sa jej priateľ nevie spamätať.

Bezradný mladík sa zveril na sociálnej sieti s nevídaným problémom. To, čo mu vyviedla jeho frajerka, ho poriadne vzalo. Vysokoškolák sa na stránke Reddit s čitateľmi podelil o bizarnú historku. Jeho priateľka sa pár dní pred maturitami poriadne odviazala a požila očividne viac alkoholu ako jej organizmus dokázal zniesť, informuje britský denník The Sun. 

Študent svoju priateľku, s ktorou je už štyri roky, vyzdvihol z baru. Bola poriadne opitá a smutná, mladík ju odviezol domov s nádejou, že pôjde spať a vytriezvie. "Pákrát som ju už takú opitú videl, tak som si myslel, že sa len potrebuje vyspať, na druhý deň si aj tak nebude nič pamätať," začal svoje rozprávanie. Priateľka sa rozhodla, že pôjde v jeho prenajatom byte do sprchy. Myslel si, že zvracala, preto ju išiel skontrolovať. 

To, čo však našiel na koberci v spálni, ani náhodou neboli zvratky. Jeho priateľka tam totiž vykonala veľkú potrebu. Zhnusený mladík okamžite bežal do kuchyne po sáčky a papierové obrúsky. "Som šokovaný a nemám ani potuchy, ako sa s tým mám vysporiadať. Najprv mi to prišlo vtipné, no potom som si uvedomil, že to musím upratať," pokračuje. Študent bol vystresovaný najmä preto, že sa mal z bytu o štyri dni sťahovať a na druhý deň mali prísť na návštevu jeho rodičia. Mladík siahol po octe s mydlom a pustil sa do čistenia množstva priateľkinej stolice. Okrem toho však ešte riešil ďalší problém. Nevedel totiž, či má svoju milú s trapasom konfrontovať. "Vôbec neviem, čo jej mám povedať, " uzavrel. Dočkal sa aj odpovedí od komentujúcich, ktorí ho poväčšinou skritizovali. "Tvoja frajerka ti to neurobila naschvál, bola to nehoda a bola opitá. Choď sa o ňu postarať a spamätaj sa," napísal jeden z užívateľov sociálnej siete. Mnohí sa k nemu pridali a poriadne mu vyčistili žalúdok, aby na internete nestrápňoval svoju priateľku.

 

Mladík sa napokon na sociálnu sieť ozval po pár hodinách a vysvetlil pokračovanie príbehu. Priateľke o probléme povedal a dodal, že sa nemá za čo hanbiť. Študentka mu zaplatila za čistiace prostriedky, ktoré pri čistení použil. Napokon sa na celej situácii spolu zasmiali. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vem

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Elitní izraelskí vojaci čelia hnevu USA: Hrozia sankcie! Aha, z čoho ich vinia
László Solymos
Sólymos kritizuje rozhodnutie ministerstva: Kvôli čomu sa naťahujú s Tarabom? V ohrození je naša voda!
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
S Oľhovou sú dlhoročné priateľky.
Foto
Herečky Eva Pavlíková a Jana Oľhová o dlhoročnom priateľstve: Kamošky už z intráku?!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej