Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.09.2019 22:28 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Miley Cyrus to so svojou milenkou myslí vážne: Raketový posun vo vzťahu

Speváčka Miley Cyrus zase o niečo jasnejšie dala svetu a svojim blízkym najavo, že milostný pomer s Kaitlynn Carter nie je len rozmarom a trucom po rozchode s manželom Liamom Hemsworthom.

Dvadsaťšesťročná americká hviezda si totiž tridsaťročnú blondínu nasťahovala k sebe domov. "Žijú spolu a sú spolu veľmi šťastné," zverila magazínu People kamarátka Cyrus. "Miley sa darí skvele. Ide jednoducho ďalej. Zdá sa, že nič neľutuje. S Kaitlynn je jej nádherne."

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Carterová sa nedávno rozišla s manželom Brodym Jennerom. Ten najprv kvôli vzťahu s Miley zúril a na sociálnych sieťach ironicky poznamenal, že sa čoskoro objaví fotka, na ktorej sa drží za ruku s Liamom Hemsworthom. Ale potom sa za svoje unáhlené reakcie ospravedlnil s tým, že má s Kaitlynn skvelý vzťah a nový život jej praje. "Miley si je s Kaitlynn veľmi blízka. Je to láska, ale aj priateľstvo. Obe si zrovna prechádzajú podobnými vecami, čo ich veľmi zbližuje a spája," cituje magazín People.

Cyrus sa s Hemsworthom rozišla kvôli tomu, že sa odmietal vzdať neustálych večierkov a drog. On ju za to obvinil z nevery, čo ostro osobne odsúdila na Instagrame. "Dokážem akceptovať, že súčasťou života, ktorý som si vybrala, je to, že musím žiť úplne otvorene a transparentne pred svojimi fanúšikmi, ktorých milujem, a pred verejnosťou, a to sto percent času. Čo ale nedokážem prijať, je, keď mi niekto hovorí, že klamem, aby som zakryla zločin, ktorý som nespáchala. Nemám čo skrývať. Nie je tajomstvom, že som ako tínedžerka a čerstvá dvadsiatnička veľa žúrovala. Nielenže som fajčila, ale tiež som obhajovala marihuanu, experimentovala som s drogami, môj najväčší hit je tancovanie na extázu a šnupanie koksu na záchode. Pokašľala som to a bola neverná vo vzťahoch, keď som bola mladá. Prišla som o obrovský kontrakt s Walmartom, keď som fajčila marihuanu z bonga. Vyhodili ma z hotela Transylvania, keď som Liamovi k narodeninám kúpila tortu v tvare penisu a olizovala ho. Nahá som sa hojdala na demolačnej guli. Na internete je zrejme viac mojich nahých fotiek ako ktorejkoľvek inej ženy v histórii. Ale pravda je, že akonáhle sme sa s Liamom dali zase dokopy, myslela som to vážne a bola mu oddaná. Nie sú žiadne tajomstvá, ktoré by mohol niekto odhaliť. Poučila som sa zo všetkých skúseností svojho života. Nie som dokonalá. Nechcem byť, je to nudné. Ale dospela som pred vašimi zrakmi, podstatou toho je, že som dospela. Dokážem priznať veľa vecí, ale odmietam priznať, že moje manželstvo skončilo, pretože som bola neverná.

 

S Liamom sme boli spolu desaťročia. Povedala som to skôr a zostáva to stále pravdou. Milujem Liama ​​a navždy budem. Ale v túto chvíľu sme museli urobiť zdravé rozhodnutie kvôli sebe a odísť zo svojho doterajšieho života. Som teraz najzdravšia a najšťastnejšia za dlhé roky. Môžete povedať, že vrtím zadkom, fajčím trávu, som sprostá dedinčanka, ale nie som klamárka. Hrdo hovorím, som jednoducho inde, než som bola, keď som bola mladšia," napísala Cyrus vo svojom vyjadrení k rozchodu s austrálskym hercom. Ten krátko po rozchode požiadal o rozvod.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva