Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.07.2019 10:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Čerství manželia Aneta Parišková a Miroslav Polakovič: Tajné zábery zo svadby!

Zábava ako sa patrí! Jojkárska moderátorka Aneta Parišková (46) je od minulej soboty do tretice vydatou paňou. Spolu so ženíchom Miroslavom Polakovičom (47) si užila svoj veľký deň naplno a nezabudnuteľný večer a noc zažili aj ich hostia.

Osláviť ich novomanželský stav prišlo aj množstvo známych tvárí, ale predovšetkým priatelia a rodina. Novému Času sa podarilo získať zábery zo svadobnej sály aj z bratislavského štvorhviezdičkového hotela, kde sa táto prominentná udalosť odohrávala.

Fotogaléria
17
fotiek v galérii

Tretím manželom Anety Pariškovej sa stal odborník na informačné technológie Miroslav Polakovič. Zaľúbenci si vymenili manželské obrúčky a sľuby za prítomnosti milovaných najbližších, ale aj priateľov a kolegov.

„Samozrejme, predsvadobný stres bol, lebo sme sa s Mirkom snažili, aby tá svadba bola úplne dokonalá, taká, akú sme si ju vysnívali. Nakoniec to dopadlo nad očakávania a myslím, že aj hosťom sa páčilo a všetko prebehlo bez problémov. Bola dobrá zábava a zabávali sme sa do rána, išli sme spať asi o pol ôsmej,“ prezradila Novému Času svoje prvé dojmy čerstvá nevesta.

Zneli Anetine srdcovky

Aneta ostala verná slovenským tradíciám a nechýbalo ani čepčenie, o ktoré sa postarali umelecké súbory Lúčnica a Sľuk. V duchu ľudovej nôty pokračovala aj tanečná zábava. Na parkete šantili aj Pariškovej synovia Daniel, Gabriel a Nathan. „Bola tam veľmi príjemná atmosféra, zahrali sme hlavne východniarske pesničky, keďže Anetka je z Košíc a bolo tam kopec východniarov. Mirko je z Myjavy, takže sme dali aj pár myjavsko-kopanických,“ prezradil svoje dojmy Novému Času Ondrej Kandráč, ktorý s kapelou rozprúdil divokú zábavu.

 

Do tanca vyhrávala aj kapela Sokoly a dídžej. Aneta a Miroslav si užili svoj prvý tanec na legendárnu rozprávkovú skladbu od Ivety Bartošovej Tři oříšky. Manželia zožali zaslúžený obrovský aplauz, keďže predviedli aj odvážne tanečné kreácie.

Bolo vidieť, že na tréning k tanečníkovi Petrovi Modrovskému nechodili nadarmo. Zábava trvala až do nedeľného rána. Aneta Parišková sa vydávala tretíkrát. Prvým manželom bol v roku 2006 český podnikateľ David Dočekal a o päť rokov neskôr povedala áno Kanaďanovi Markovi Sedlmairovi.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Naja, mm, jf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti