Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.06.2019 08:00 | PR články

Horúci flirt či letná spaľujúca láska? Zistite, čo vás čaká v lete 2019!

Vďaka horúcim dňom ubúda oblečenie a leto ohlasuje svoj príchod vo veľkom štýle. Čo tak zistiť možnosti na lásku podľa znamenia?

Letné mesiace ponúkajú možnosti, aké sa cez rok len tak nenaskytnú. Spoznávanie, objavovanie a teplé noci v nás oživujú neprebudené vášne. Čo vás čaká toto leto a aké zážitky vám hviezdy predurčili?

Baran (21. 3. – 20. 4.)

Toto ohnivé znamenie je od prírody „živel“. Tohtoročné leto môže však aj divokých baranov prekvapiť niekto, kto zamotá hlavu a ponúkne rozkoš, po ktorej budú chcieť stále viac a viac. Je pravdepodobné, že na seba natrafíte počas prvých dvoch júlových týždňov. Vaša sexuálna energia, ktorú má na starosti Mars, môže prísť do blízkeho kontaktu so zmyselným kozorožcom alebo romantickými váhami.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Pôžitkárski býci si konečne prídu v lete na svoje. Môžu si naplno vychutnať iskrivé letné dni, kedy sú radi obletovaní a hýčkaní. Tým, ktorí sú v dlhodobejšom partnerstve, je naklonené experimentovanie. Nové miesta či polohy – to všetko si doprajete so svojím partnerom a vaše nasadenie bude oproti zvyšku roka enormné. Pre nezadaných máme však tiež dobré správy: panna na obzore!

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

Nespútaná túžba po nových zážitkoch nenechá blížencov ani toto leto chladnými. S priazňou Jupitera sa dočkáte nielen nových priateľstiev. Z nevinného letného flirtu alebo zážitku na jednu noc sa môže vyvinúť niečo dlhodobejšie a stále. To, či dokážete zotrvať, si overíte na konci augusta a začiatkom septembra. Potrpíte si na výdrž v posteli? Blíženci, budete ju naozaj potrebovať.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Rak túžiaci po milujúcej bytosti a emocionálnej stabilite v partnerskom vzťahu sa môže svojich vytúžených hodnôt dočkať na prelome júla a augusta. Vtedy totiž stretne niekoho, kto zmýšľa podobne. Ak vám neprekážajú vzdialenosti a vytrváte, môže to byť zaujímavé spojenie. Môžete si prísť na svoje aj v sexe. Úžasnú bytosť stretnete počas nejakej skupinovej aktivity, môže ísť o ryby s umeleckým cítením.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Letné mesiace vo vás vyvolávajú vibrácie volajúce po zábave, tanci a, samozrejme, túžbe po tom, aby vás okolie obdivovalo. S atraktívnou ponukou môže prísť snaživý strelec a obaja si môžete prísť na svoje. Pribaľte si do cestovnej batožiny tabletky na erekciu, lebo váš „nový objav“ bude veľmi náruživý.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Aj keď sa znamenie panna spája s pomenovaním „perfekcionista“, toto leto sa konečne uvoľníte a Merkúr na vás nebude nijako „tlačiť“. Priateľstvo s býkom môže prerásť v niečo, v čo ste možno ani nedúfali. Či už pod vplyvom hviezd alebo afrodiziák, váš sexuálny život sa ako lusknutím prstov tiež zmení. Ako inšpirácia môže poslúžiť (nielen) letné čítanie sexuálnej príručky.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Na jednej strane romantické znamenie pod vplyvom Venuše, na druhej strane sexuálny diabol. Také dokážu byť váhy presne toto leto. Množstvo spoločenských akcií, na ktorých sa zúčastnia, umožnia vzniku nových kontaktov. A horúce noci budú ešte viac horúcejšie. Spojenie s baranom alebo vodnárom vám pomotá hlavu a nabudí libido.

Škorpión (23. 10. – 22. 11.)

Rýchle vzplanutia vám môžu pripraviť horúce a vášnivé chvíle najmä počas augusta, dbajte však na primeranú ochranu. Pozor na romániky s kolegami či kolegyňami, aby ste neodplašili snaživú pannu, s ktorou by to mohlo byť nádejné aj dlhodobo.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vo vašej tajnej knihe kontaktov sa nachádza niekto, s kým si toto leto budete užívať dostatok sexuálnych dobrodružstiev. Poznáte sa už dlhšie, medzi vami to iskrí a leto vám dopraje možnosti, po ktorých bažíte už mesiace. Leto sa bude niesť v znamení neobvyklých miest na sex.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)

Vytrvalí a neoblomní kozorožci sa dočkajú vytúženej odmeny a hviezdy im nadelia to, o čo sa už dlhý čas snažili. Maximálne pracovné nasadenie vystrieda skutočný oddych od pracovných povinností, kedy sa môžu naplno venovať partnerovi. Letný flirt ani sex na jednu noc nemajú vo svojom hľadáčiku, ale nezadaným sa môžu pritrafiť najmä v druhej polovici júla.

Vodnár (21. 1. – 19. 2.)

Vodnárov poteší záujem a ocenenie niekoho od koho to nečakali. Okrem letnej romance môžu s týmto človekom zažiť skutočne veľké veci. Aj keď majú vodnári na všetko čas, v lete neváhajte. Keď sa naskytne príležitosť, žnite, čo ste zasiali. Oproti zvyšku roka ste toto leto na svojom sexuálnom vrchole, tak to patrične využite.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Koniec júna a začiatok júla sa javia ako výborný čas na trávenie chvíľ s priateľmi. Počas týchto stretnutí existujú možnosti emocionálne, ale aj sexuálne prepojiť sa s rakom. Môžete zažiť skutočne romantický vzťah plný oddanosti, ktorý nebude chudobný ani na výbuchy vášne. Vzťah vytvorený počas tohto leta má budúcnosť.

Tip pre všetky znamenia:

K erotickým zážitkom vedia pomôcť aj doplnky výživy na prírodnej báze, ktoré sa postarajú o sexuálne nabitie a kvalitný výkon v posteli. Teraz si ich môžete zaobstarať aj vo forme letných megabalíkov a ušetriť tak až 17 €. Ak vás zaujíma pevnejšia erekcia, predĺženie styku a starostlivosť o sexuálne zdravie, určite si prídete na svoje!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na archívnej snímke z 19. apríla 2024 dym stúpa zo sopky Ruang v indonézskej provincii Severné Sulawesi.
Najvyšší stupeň varovania! Strašidelné dianie v krajine: Uzavreli aj letisko
Atrakcia je lákadlom aj v noci.
Váš Tip
Ikonická spievajúca fontána v Košiciach je po rozsiahlej obnove v prevádzke: Neuveríte, akými technológiami disponuje!
Varovanie pred búrkami
Užívajte si teplo, kým môžete: Počasie sa POKAZÍ! Kedy príde radikálna ZMENA?
Spoznávate chlapca na fotke?
Foto
FOTOhádanka: Viete, kto je tento rozkošný chlapec? Dokázal veľa aj napriek vážnej nehode
Ilustračné foto
Útok Číny?! Desivé, čo sa malo stať v Juhočínskom mori: To neznie dobre
(ilustračné foto)
Veľké nešťastie na svahu! Zrazili sa dvaja lyžiari, český občan († 66) neprežil
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Vážna nehoda pod Tatrami: Zrazili sa tam 3 vozidlá! Cesta je uzavretá, zasahovali hasiči
Foto
Vlhová sa s mamou TAKTO vyšantila v kuchyni: Momentálne jem všetko, čo vidím!
Jerguš dostal už dve pracovné ponuky v súvislosti s dronmi
Foto
V škole v Prešove otvorili unikátny predmet: Žiakom sa pracovné ponuky len tak hrnú! Aha, čo ich učia
(ilustračné foto).
Krvavý incident v krajine: Hlásia niekoľko obetí! Znepokojivé, kde ozbrojenec útočil
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Dopravné komplikácie v Bratislave: Na TOMTO mieste na cestu vyteká... Dávajte si pozor!
(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil do niekoľkometrovej rokliny: Zahynulo najmenej 25 ľudí! Mrazivé detaily nehody