Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.06.2019 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

FUMBI: bezpečné investovanie do kryptomien

S celosvetovo unikátnym riešením, ktoré vyvinula slovenská spoločnosť Fumbi, je investovanie do kryptomien nielen jednoduché, ale aj bezpečné. Aj preto jej dôveruje stále viac ľudí, ktorí sa rozhodli svoje prostriedky zhodnotiť vo svete virtuálnych mien. Na to, aby ste sa investorom stali aj vy, veľa kapitálu nepotrebujete.

Mimoriadny potenciál rastu

Trh s kryptomenami je veľmi veľký – veď v súčasnosti ich je viac ako 2000 a stále pribúdajú ďalšie. Pre laika je prakticky nemožné sa v ňom vyznať a vybrať si tú „správnu“ menu, ktorá mu bude zarábať. Možnosti mimoriadneho zhodnotenia sú veľké najmä z dlhodobého hľadiska, avšak vysoké je aj riziko nesprávnych rozhodnutí. „A práve naše riešenie toto riziko znižuje, a tým robí investovanie do kryptomien bezpečnejším,“ hovorí Juraj Forgács, zakladateľ a CEO Fumbi.

Otvoriť galériu

Riziko rozložené v portfóliu

„Naši investori totiž neinvestujú do jednej meny. My toto riziko znižujeme tak, že ich vklady rozkladáme do viacerých kryptomien,“ vysvetľuje J. Forgács.

Tajomstvo bezpečnosti investičného produktu spoločnosti Fumbi spočíva vo Fumbi Algoritme, ktorý vytvára dynamické portfólio, tvorené až z 31 TOP kryptomien.

Dynamický algoritmus v pravidelných intervaloch sleduje a prepočítava, ako sa vyvíjajú ceny kryptomien, a tak dokáže kopírovať nielen pohyby jednotlivých virtuálnych mien, ale aj celého trhu. „Nezáleží na tom, ktorá kryptomena rastie a ktorá klesá. Hodnota portfólia našich investorov závisí od celkovej hodnoty kryptomien, nie od ich individuálnych cenových pohybov. Naši investori tak zarábajú na raste celého trhu ako takého,“ hovorí J. Forgács.

Zámok pred hekermi

Investovanie na trhu s kryptomenami je ohrozené aj útokmi hekerov, pri ktorých hrozí strata súkromných kľúčov a krádež prístupových informácií. Fumbi eliminuje aj tieto riziká implementáciou sofistikovaného toku informácií a bezpečným spôsobom ukladania dát. Všetky kryptopeňaženky, ktoré Fumbi spravuje, sú v offline prostredí rozkladané na viac častí a uložené v zabezpečených priestoroch.

Otvoriť galériu
Fumbi Network
Zdroj: FUMBI Network

Na investíciu stačí aj 50 eur

Jedinečnosť Fumbi Network spočíva aj v tom, že ponúka investovanie i sporenie v kryptomenách pre širokú verejnosť a to už pri malej výške vkladu. Začať môžete so sumou už od 50 eur. Fumbi sa riadi slovenským právom a nevyužíva kolektívne investovanie. Klienti Fumbi zostávajú priamymi a výlučnými vlastníkmi svojich kryptomien.

Trhové pohyby

Kryptomenový trh je známy svojimi častými pohybmi hore a dole. Niekedy sa môže hýbať aj v rozmedzí 10 %. Netreba preto pri týchto pohyboch panikáriť, pretože nemajú vplyv na dlhodobý trend.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
AktualizovanéFoto
Dopravné obmedzenie na diaľnici: Na mieste je polícia! Čo sa tam stalo?
Na archívnej snímke z 19. apríla 2024 dym stúpa zo sopky Ruang v indonézskej provincii Severné Sulawesi.
Najvyšší stupeň varovania! Strašidelné dianie v krajine: Uzavreli aj letisko
Atrakcia je lákadlom aj v noci.
Váš Tip
Ikonická spievajúca fontána v Košiciach je po rozsiahlej obnove v prevádzke: Neuveríte, akými technológiami disponuje!
Varovanie pred búrkami
Užívajte si teplo, kým môžete: Počasie sa POKAZÍ! Kedy príde radikálna ZMENA?
Spoznávate chlapca na fotke?
Foto
FOTOhádanka: Viete, kto je tento rozkošný chlapec? Dokázal veľa aj napriek vážnej nehode
Ilustračné foto
Útok Číny?! Desivé, čo sa malo stať v Juhočínskom mori: To neznie dobre
(ilustračné foto)
Veľké nešťastie na svahu! Zrazili sa dvaja lyžiari, český občan († 66) neprežil
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Vážna nehoda pod Tatrami: Zrazili sa tam 3 vozidlá! Cesta je uzavretá, zasahovali hasiči
Foto
Vlhová sa s mamou TAKTO vyšantila v kuchyni: Momentálne jem všetko, čo vidím!
Jerguš dostal už dve pracovné ponuky v súvislosti s dronmi
Foto
V škole v Prešove otvorili unikátny predmet: Žiakom sa pracovné ponuky len tak hrnú! Aha, čo ich učia
(ilustračné foto).
Krvavý incident v krajine: Hlásia niekoľko obetí! Znepokojivé, kde ozbrojenec útočil
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Dopravné komplikácie v Bratislave: Na TOMTO mieste na cestu vyteká... Dávajte si pozor!