Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.05.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Vajdová v pokročilom štádiu tehotenstva: Po opileckej jazde opäť šoféruje!

Už šoféruje! Herečka Petra Vajdová (34) sa čoskoro stane prvýkrát mamou.

V najbližšom čase totiž porodí svoje prvé dieťa manželovi, kamionistovi Martinovi Hrnčiříkovi (43), s ktorým sa spoznala vlani v lete na protialkoholickom liečení v Česku.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Po turbulentnom období, ktoré Petra prežila v auguste 2017, kedy jej počas šoférovania namerali muži zákona v dychu alkohol, si podľa informácií Nového Času budúca mamička už opäť môže sadnúť za volant.

Vajdová už niekoľko mesiacov žiari šťastím. Zrejme sa jej podarilo hodiť za hlavu alkoholovú aféru z augusta 2017. Polícia vtedy známej herečke, ktorá zahviezdila v markizáckom seriáli Chlapi neplačú či tanečnej šou Let´s Dance, namerali za volantom 2,4 promile a Petra okamžite skončila v cele predbežného zadržania.

 

Za svoj prehrešok jej súd naparil pokutu 1 000 eur a umelkyňa prišla na dva roky o vodičák. Podľa informácií Nového Času však budúca mamička, ktorá má svojmu manželovi Martinovi čoskoro porodiť prvé dieťa, už nemusí sedieť na mieste spolujazdca. Dôkazom sú aj fotografie Nového Času, ktoré herečku zachytávajú pred pár dňami, ako brázdi ulice obce, v ktorej so svojím manželom býva.

Práve jeho si brunetka prišla vyzdvihnúť do práce v miestnej firme. V dobrej nálade tak Vajdová odšoférovala auto rovno domov s čerstvým vodičákom. „Petra požiadala súd o skrátenie trestu a ten jej vyhovel,“ prezradil zdroj z Vajdovej okolia, čo následne denníku potvrdil aj hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

„Okresný súd Bratislava II na verejnom zasadnutí dňa 25. 10. 2018 rozhodol tak, že podmienečne upustil od výkonu zvyšku trestu zákazu činnosti viesť motorové vozidlá akéhokoľvek druhu, ktorý bol odsúdenej uložený trestným rozkazom Okresného súdu Bratislava II zo dňa 14. 8. 2017 pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v trvaní dva roky.“ Petra však bola podľa zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke po uplynutí zákazu činnosti vedenia motorového vozidla povinná podrobiť sa preskúšaniu odbornej, zdravotnej a psychickej spôsobilosti.

Pôrod na spadnutie

Petra sa krátko pred vlaňajšími Vianocami v úplnej tajnosti vydala za českého kamionistu Martina Hrnčiříka, ktorého spoznala na liečení v jeho domovine. Veľký deň zaľúbenej dvojice sa konal vo Vajdovej rodnej obci neďaleko Bratislavy, kde sa manželia dokonca aj usadili. Dvojica býva v luxusnej dvojposchodovej prenajatej vilke s bazénom a k dispozícii majú aj dva tenisové kurty.

Šťastný pár, ktorý už onedlho privíta na svete svojho prvého potomka, pozná aj pohlavie bábätka. „Áno, vieme to. Tak, ako mi to vyšlo na facebooku, tak to aj je,“ pochválil sa dávnejšie budúci otecko, ktorý tak narážal na výsledok hry na sociálnej sieti. Tá mu totiž za najväčšie prekvapenie roka 2019 predpovedala chlapca.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Jazyk mladých: Pri týchto slovách sa rodičia len chytajú za hlavu! Rozumiete tínedžerom?
ilustračné foto
Napätie medzi krajinami narastá: KĽDR uskutočnila šialený krok! Príde reakcia?
(ilustračné foto)
Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch: Veľká komplikácia!
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Minister Blanár: Slovensko získalo vďaka EÚ prosperitu i vyššiu úroveň života obyvateľov
Športový moderátor Dušan Gabáni
Foto
Prehovoril tréner, ktorý oživoval Gabániho: TOTO mu zachránilo život!
Zdenko spartanské preteky miloval! Žiaľ, tie sobotňajšie sa stali jeho poslednými.
Foto
Zdenko († 47) skolaboval na Spartan Race, zronená manželka ukázala poslednú fotku: Takto sa tešil…
Bývalý premiér nevie povedať či v prípade úspechu nastúpi do parlamentu ako poslanec.
Dzurinda pred 20 rokmi doviedol Slovensko do EÚ: Vidí dôvod zvažovať alternatívu?
Zoraya svoje rozhodnutie zvažovala veľmi dlho.
Krásna Zoraya o pár dní podstúpi eutanáziu: Kruté slová lekárov a posledné ŽELANIE pre priateľa!
Ilustračné foto
Dopravné peklo v Bratislave: Nefunkčné semafory, nehoda a kolóny!
Kurzy prvej pomoci prebiehali od júna do októbra.
Váš Tip
Požičovne Slovenského Červeného kríža ponúkajú možnosť požičať si zdravotnícku pomôcku: Koľko vás to bude stáť?
Budova rakúskeho parlamentu.
Rakúsko sa už dlhšie nemôže len prizerať: Konferencia Ľudstvo na križovatke! O čo ide?
Foto
Fehérváry je voľný na šampionát! Opäť skóroval, no Washington v play off končí