Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.05.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Misska Šebestová a futbalista Ďurica: Vážna kríza vo vzťahu?! Toto hovorí za všetko

Krásna misska Magdaléna Šebestová (35) a futbalista Ján Ďurica (37) tvoria pár viac ako šesť rokov.

Z obrovskej lásky sa v roku 2015 zaľúbencom narodila dcérka, ktorej dali meno Nina. Mnohí si mysleli, že pri tejto dvojici zazvonia svadobné zvony. Do dnešného dňa sa však k tomu misska s futbalistom nedostali a po-dľa najnovších informácií sa zdá, že celebritný sobáš už vôbec nehrozí. Podľa informácií Nového Času prominentný párik v tomto období prechádza jedným z najnáročnejších období a v ich vzťahu sa skloňuje slovo kríza.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Od vlaňajšej jesene Šebestová a Ďurica žijú v českej metropole. Stalo sa tak po tom, ako futbalista ukončil svoje pôsobenie v tureckom Trabzone a podpísal zmluvu s Duklou Praha. Magda ako správna partnerka jeho kroky spolu s dcérkou Ninkou nasledovala všade, kde futbalista podpísal zmluvu. O tejto dvojici bolo vždy dobre známe, že sú do seba zamilovaní až po uši, a hovorilo sa o nich,

Otvoriť galériu

Zdá sa však, že aj v tejto rozprávke sa objavili zlé mocnosti a medzi nimi to po šiestich rokoch už nemá byť také ružové ako kedysi. Podľa informácií Nového Času to vo vzťahu Šebestovej a Ďuricu poriadne škrípe. „Už pred nejakým časom sa Magda a Jano vzájomne odcudzili. Neklape to medzi nimi. Prechádzajú dosť veľkou krízou,“ prezradil blízky zdroj z ich okolia. 

 

Odmlčali sa

O tom, že u prominentnej dvojice nie je niečo v poriadku, svedčí aj fakt, že Magda už niekoľko mesiacov na sociálnej sieti nezavesila žiadnu spoločnú fotografiu s Janom. Zaľúbenými zábermi sa totiž sympatická brunetka chválila pravidelne a nechýbali ani vyznania lásky. „Môj najlepší priateľ po mojom boku,“ vyznala sa atraktívna brunetka minulý rok v lete pod spoločnou fotografiou z dovolenky.

Posledný spoločný rodinný záber, ktorý je na Šebestovej instagrame, je z vlaňajších Vianoc, kde trojčlenná rodinka pózuje pred vianočným stromčekom, avšak s poriadne silenými úsmevmi. Ďurica je na tom oveľa horšie. Ten sa svojou partnerkou naposledy na sociálnej sieti pochválil ešte v auguste 2018. 

Prvoradá dcérka

Napriek tomu, že jeden druhého na verejnosti už neprezentujú, svojich fanúšikov pravidelne zásobujú fotografiami svojej štvorročnej dcérky Ninky, ktorá pred pár dňami oslávila narodeniny. „Každý deň ma naučíš niečo nové, každý deň s tebou je krajší, každá chvíľa s tebou sa premení na najkrajšiu spomienku!!! Ďakujem, že si!!! Milujem ťa!!! Všetko najlepšie, láska,“ vyznal sa futbalista pod spoločnou fotografiou s dcérkou, k čomu sa pridala aj Magda so svojím želaním: „Bohatý si vtedy, keď si šťastný a spokojný s tým, čo máš.“ V predchádzajúcich rokoch sa však rodinka nezabudla pri príležitosti narodenín svojej dcéry vyfotiť, tentoraz však túto tradíciu vynechali. Prečo asi. Nový Čas sa na problémy vo vzťahu spýtal samotnej Šebestovej, tá sa však k problémom nevyjadrila.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom