Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.04.2019 05:30 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Boris Kollár spôsobil rozruch na Bratislavských módnych dňoch: Kto je atraktívna brunetka po jeho boku?

Kto si myslel, že už videl všetko, rozhodne sa mýlil! Pondelňajšie Bratislavské módne dni mali byť plné vycibreného vkusu a štýlových outfitov.

Na móle sa síce ukázali krásne modelky vo vydarených šatách, no akoby švihnutím čarovného prútika ich zatienila hviezda internetu a modelka Alex Wortex, ktorá tentoraz prekročila akékoľvek hranice. Medzi prominentných hostí sa zamiešala celkom nahá, čo vzbudilo nielen vlnu kritiky, ale aj znechutenia. Čo hovoria na jej „vystrájanie“ samotní organizátori?

Alex Wortex veľmi rada šokuje. A zrejme sa drží hesla - čím vulgárnejšie, tým lepšie. Výzorovo zaujímavé dievča sa pravidelne navlečie do najšialenejších outfitov a nezabudne pridať pred objektívmi fotografov ani viaceré neslušné gestá. Pred rokom o tomto internetovom zjave nikto ani len netušil, až kým sa Alex neobjavila koncom vlaňajška na predošlých BMD, kde urobila poriadny rozruch. Inak to nebolo ani v pondelok, keď sa hostia Bratislavských módnych dní nestíhali čudovať.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Slečna „Wortexová“ totiž ukázala všetko pekne zostra. Kým donedávna si aspoň „decentne“ zakrývala svoje prirodzenie úspornými nohavičkami, teraz zostali doma. Svojho chlpatého „bobra“ totiž predviedla v celej kráse. Nerátame sieťkové pančuchy, na ktorých sa vynímala škála žiletiek ako šperkov.

 

Nahé prsia len podčiarkli celý look a vulgárnosť najhrubšieho zrna bola na svete. Mnohí sa pýtali, prečo organizátori nezakročili - a túto plejádu nechutností nevyviedli von?! Nový Čas ich oslovil s otázkami, no do uzávierky sa nevyjadrili.

Dve ženy, jeden chlap

Medzi hosťami síce menej vytŕčal, ale nedalo sa ho nevšimnúť. Podnikateľ Boris Kollár totiž dorazil na akciu s atraktívnou brunetkou. Pár hostí si dokonca myslelo, že je to jeho nová známosť. Nový Čas však sexicu spoznal. Išlo o Barboru Richterovú, s ktorou má Boris syna Artura.

„Chcela sa ísť pozrieť na prehliadku a na Sašku. Všetci sa spolu stretávame,“ vysvetlil Novému Času Kollár. V hľadisku sa dokonca objavila aj ďalšia z Kollárových žien Stanka Horňáková. Je matkou spomínanej Sašky, ktorá v ten večer predvádzala na móle.

 

Hrozí jej pokuta až basa

Róbert Bános, advokát

Takéto konanie môže byť posudzované buď ako priestupok proti verejnému poriadku, pretože vzbudzuje verejné pohoršenie, porušuje zásady morálky a etiky, prípadne tiež ako trestný čin výtržníctva, záleží na závažnosti skutku. Za priestupok hrozí pokuta do 33 eur. V prípade naplnenia skutkovej podstaty trestného činu výtržníctva, hrozí trestné stíhanie a trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Kupujete si lieky do zásoby? Úsmev vás prejde: AHA, čo riskujte!
Hviezdoslavovo námestie, Bratislava 25. 4. 2024 12.35 hod.: Čitateľ Nového Času odfotografoval oboch politikov pred bratislavskou reštauráciou
Váš Tip
Gröhling prichytený s Korčokom: Čo sa dialo v reštaurácii v centre Bratislavy?
Bojový dron
Situácia je vážna: Ukrajinská armáda hovorí o ťažkých bojoch! Kyjev sa spolieha len na jediné
 Štefan Slameník.
Foto
Štefana už 9 dní nik nevidel: Stalo sa niečo na železničnej stanici? Posledná STOPA!
(ilustračné foto)
Jazyk mladých: Pri týchto slovách sa rodičia len chytajú za hlavu! Rozumiete tínedžerom?
ilustračné foto
Napätie medzi krajinami narastá: KĽDR uskutočnila šialený krok! Príde reakcia?
(ilustračné foto)
Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch: Veľká komplikácia!
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Minister Blanár: Slovensko získalo vďaka EÚ prosperitu i vyššiu úroveň života obyvateľov
Športový moderátor Dušan Gabáni
Foto
Prehovoril tréner, ktorý oživoval Gabániho: TOTO mu zachránilo život!
Zdenko spartanské preteky miloval! Žiaľ, tie sobotňajšie sa stali jeho poslednými.
Foto
Zdenko († 47) skolaboval na Spartan Race, zronená manželka ukázala poslednú fotku: Takto sa tešil…
Bývalý premiér nevie povedať či v prípade úspechu nastúpi do parlamentu ako poslanec.
Dzurinda pred 20 rokmi doviedol Slovensko do EÚ: Vidí dôvod zvažovať alternatívu?
Zoraya svoje rozhodnutie zvažovala veľmi dlho.
Krásna Zoraya o pár dní podstúpi eutanáziu: Kruté slová lekárov a posledné ŽELANIE pre priateľa!