Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.03.2019 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Mladá kráska sa z výletu domov už nikdy nevráti: Smrť si ju počkala len 2 minúty od letiska!

Obrovské nešťastie na Miami!

Mladá Mariah Logan (†23), ktorá pochádzala z Chicaga sa spolu s partiou vybrala na horúcu Floridu osláviť narodeniny jednej z kamarátiek. Celý výlet prebiehal ako mal, mladí ľudia sa bavili a dni plynuli akoby každý z nich trval len minútu. Ako však píše britský denník Daily Mail, práve v posledný deň sa stala udalosť, ktorá navždy zmenila životy všetkých zúčastnených. Cestou na letisko, odkiaľ mali letieť domov, sa podľa slov priateľa chcela Mariah "rozlúčiť s Miami". Zvolila si na to však veľmi nešťastný spôsob.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Otvorila si okienko na aute, ktoré mali požičané z požičovne a začala mávať rukami a kričať. V tom však podľa svedkov vykĺzla cez okienko a ocitla sa tak na diaľnici plnej okoloidúcich áut. Jedno z áut ju zrazilo a spôsobilo jej zranenia, ktorým na mieste podľahla. Zarážajúce je, že celá tragédia sa odohrala len 2 minúty cesty od letiska. "Zavolali mi a povedali mi, čo sa stalo. Začal som kričať, nevedel som čo mám robiť. Musel som to oznámiť jej sestrám, sú zlomené rovnako ako ja," povedal médiám priateľ zosnulej Ray Olden. Ten má teraz hlavu v smútku, keďže so svojou priateľkou plánoval spoločnú budúcnosť. "Mali sme ísť na výletnú plavbu, chceli sme sa brať," povedal s tým, že teraz namiesto toho musí spolu s jej rodinou riešiť spôsob, akým jej pozostatky dostanú domov.

"Bola anjel, prinášala energiu všade kam prišla. Neurobila nič zlé, len bola sama sebou. Milovala život a užívala si ho," povedal o jej posledných chvíľach. Kenyatta Burch (23), priateľka ktorá na výlete oslavovala svoje narodeniny dodala "stratila som svoju sestru, svoju najlepšiu kamarátku. Ani krv by nás nespojila viac, ako naše priateľstvo," povedala žena, ktorá sa so zosnulou kamarátila 12 rokov. Polícia už vyšetruje okolnosti, za ktorých sa incident odohral. Pátrajú tiež po vodičovi Range Roveru, ktorý Mariah usmrtil. Ten napriek tomu, že podľa svedkov na chvíľu zastal, aby sa pozrel čo sa stalo z miesta nehody odišiel a nenechal nikomu žiadne kontaktné informácie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: miiv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Požiar pred Studienkou: Mužovi plamene popálili tvár, ruku i hrudník
Ilustračné foto
Komplikácia na D2: V tomto smere je diaľnica prejazdná len v jednom pruhu
(ilustračné foto)
Pekári, cukrári a cestovinár otvorene: Výrobky zdražia! Ako to pocítia zákazníci?
(ilustračné foto)
Slováci, pripravte sa na ODSTÁVKU elektriny: Bez prúdu bude vyše 2000 domácností a firiem
Ilustračné foto
S teplom sa rozlúčte: Čaká nás iné trápenie! Čo predpovedajú meteorológovia?
Viete, kto je toto dievčatko?
Foto
FOTOHÁDANKA: Viete, kto je toto malé dievčatko s veľkými očami? Už od 6 rokov aktívne spieva!
(ilustračné foto)
Kupujete si lieky do zásoby? Úsmev vás prejde: AHA, čo riskujte!
Hviezdoslavovo námestie, Bratislava 25. 4. 2024 12.35 hod.: Čitateľ Nového Času odfotografoval oboch politikov pred bratislavskou reštauráciou
Váš Tip
Gröhling prichytený s Korčokom: Čo sa dialo v reštaurácii v centre Bratislavy?
 Štefan Slameník.
Foto
Štefana už 9 dní nik nevidel: Stalo sa niečo na železničnej stanici? Posledná STOPA!
(ilustračné foto)
Jazyk mladých: Pri týchto slovách sa rodičia len chytajú za hlavu! Rozumiete tínedžerom?
(ilustračné foto)
Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch: Veľká komplikácia!
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Minister Blanár: Slovensko získalo vďaka EÚ prosperitu i vyššiu úroveň života obyvateľov