Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.03.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herec Pavol Topoľský sa oženil s mladou partnerkou: Prísne tajná svadba č. 3

Herec Pavol Topoľský (58) si zobral za manželku tanečnicu z divadla Vierku Bielikovú (31) a stal sa tak do tretice ženáčom.

To, že vyriekol osudové „áno“, však dosiaľ vedel len veľmi úzky okruh svadobčanov. Umelec na túto dôležitú životnú udalosť nepozval dokonca ani kolegu Ivana „Tuliho“ Vojteka (56), s ktorým sa kamaráti už od študentských čias - a ktorý bol hosťom na Topoľského predošlých dvoch svadbách.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Topoľský vo štvrtok oslávil 58 rokov, no gratulácie prijíma aj z iného dôvodu, hoci oneskorene. Ako totiž vysvitlo vďaka futbalovému tímu Mufuza, herec sa oženil s priateľkou Vierkou. „58 rokov oslavuje herec a mladoženáč Paľo Topoľský,“ znelo blahoželanie od kamarátov na sociálnej sieti. Hoci je pre mnohých táto informácia stále novinkou, faktom je, že umelec sa oženil už pred niekoľkými mesiacmi.

Otvoriť galériu

„Urobil tak veľmi potajomky, nechcel o tom hovoriť, ja som sa to tiež dozvedel len náhodou. Ale to už bolo asi pred pol rokom. Na svadbe som nebol, lebo som o nej nevedel, ani som na ňu nebol pozvaný a tam, kde nie som pozvaný, nechodím. Paľo to už má na niekoľký pokus, ja mu prajem, nech to vydrží už konečne nafurt. Nech sú šťastní, to je podstatné, ja prajem naozaj každému,“ povedal Novému Času Ivan „Tuli“ Vojtek, ktorý od Topoľského v minulosti dostal až dve pozvánky k svadobnému stolu.

Otvoriť galériu

 

Tentoraz sa tak nestalo, no na kamaráta sa nehnevá. „Nie každý má šťastie v živote na prvýkrát ako ja, čo som už tridsaťštyri rokov šťastne ženatý. Ale prajem mu to, aspoň sa bude mať kto o neho postarať na staré kolená a podať mu pohár vody,“ dodal s úsmevom herec, ktorý si myslí, že svadba prebehla v tajnosti na Slovensku, nie v zahraničí.

Štvornásobný otec

Samotný ženáč o svojom veľkom dni hovoriť nechcel. „Ja to neriešim verejne, a ani nechcem,“ vyjadril sa Topoľský, keď ho Nový Čas oslovil. Herec sa prvýkrát oženil počas vysokej školy a ako dvadsaťdvaročný sa stal otcom dcéry Lucie (36), ku ktorej pribudla sestra Rebeka (22).

Manželstvo mu však nevydržalo a neskôr sa oženil s tanečnicou Máriou (38), ktorá mu porodila dcéry Kristínu (11) a Karolínu (9). Pred troma rokmi sa však prevalilo, že sa tajne rozviedol a v spoločnosti sa objavil s ešte mladšou Vierkou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva
Takto vyzerá po 13 rokoch Červená zóna po jadrovej katastrofe vo Fukušime.
Foto
Miesto, kde sa zastavil čas: Takto to vyzerá v zakázanej zóne Fukušimy po 13 rokoch!
Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov!