Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.03.2019 08:00 | Prezidentské voľby 2019
Video

Kandidát na prezidenta Štefan Harabin trvá na svojom: Najväčším problémom sú migranti!

Vracia sa späť. Sudca Najvyššieho súdu a bývalý minister spravodlivosti za HZDS Štefan Harabin (61) sa rozhodol uchádzať o post prezidenta ako nezávislý kandidát.

Na jednej strane obdivuje Vladimíra Mečiara, na druhej označuje Roberta Fica za skorumpovaného. Sám vyhlasuje, že na Slovensku nastolí poriadok a právo, no vysvetľuje, že oveľa väčším problémom ako korupcia či zlý stav zdravotníctva sú pre nás migranti.

Ako vidíte Slovensko po piatich rokoch, čo by ste boli prezidentom?

Rozhodne by sme Slovensko neukotvovali v tvrdom jadre, aby sme stratili štátnu suverenitu a aby Slovensko postupne zanikalo a rozplynulo sa v super nemecko-francúzskom štáte. Samozrejme, nedovolím tu prístup a prísun ani jedného migranta, pretože to je v rozpore s ústavou a vládnym programom, a tí, ktorí sú tu, sa budú musieť vrátiť späť.

 

Nie je možné, aby sme niekomu dávali od 500 do 1 200 eur a ešte zadarmo ubytovanie a našich minimálne 800-tisíc dôchodcov má dôchodok pod 500 eur. Keď je ekonomika v dobrej kondícii, tak sa jednoducho dôchodky musia zvýšiť. Musí sa prestať kradnúť.

Dvaja ministri, Drucker a Kažimír, povedali, že nám zomiera zbytočne na vyliečiteľné choroby tri- až päťtisíc ľudí mesačne. To je odvtedy 40 000. Zomreli len preto, a to potvrdil Kažimír, že v zdravotníctve sa kradne. Za päť rokov tu bude odpolitizovaný generálny prokurátor, odpolitizovaná polícia a začne sa šetriť aj kradnutie.

 

Hovoríte o 1 500 migrantoch u nás, podľa vyjadrení ministerstva tu v takomto počte nie sú. Za posledné roky sme ich prijali len o niečo viac ako 220.

Počet 1 500 sú tie dobrovoľné kvóty, čo presadzoval najprv pán Šefčovič ako povinné kvóty, a keď to nevyšlo, tak dobrovoľné kvóty. To je tých 1 500 migrantov, čo Kaliňák s Lajčákom a so Šefčovičom presadili.

Ministerstvo vnútra však hovorí, že žiadnych 1  500 migrantov sme neprijali.

 

Ministerstvo vnútra v tejto otázke klame tak, ako klame, keď hovorí, že nám treba prijať smernicu o zbraniach a strelive. Je to nulitná smernica, pretože prijať smernicu môže iba členský štát, takže ministerstvo vnútra ma vôbec so svojimi výstupmi nezaujíma. Tam urobíme takisto poriadok, že nebude ministerstvo vnútra spolitizované, pokiaľ ide o Policajný zbor.

Prečo by ministerstvo klamalo v týchto číslach?

Lebo je tu veľká nespokojnosť obyvateľstva s príchodom moslimských migrantov. Tak preto celú tú problematiku taja. Veď taja aj referendum, aké bolo v Gabčíkove o tom, že ľudia si neprajú migrantov v Gabčíkove.

To referendum nebolo utajené, to bolo normálne medializované.

Taja jeho výsledky a nikde sa k nim nedopátrate.

 

Tie výsledky boli jasne zverejnené (97 % obyvateľov bolo proti).

Ale už sa o nich nehovorí.

Písali ste v minulosti o tom, že na Slovensko smeruje 11 000 migrantov. Stále si za tým stojíte, že mali ísť na Slovensko?

Samozrejme. Ja som písal, že zatiaľ z neoverených zdrojov, a to som mal od renomovaného bezpečnostného analytika pána Zábojníka, ktorý to povedal aj neskôr. Ja som nemal tisícpercentnú istotu, tak som povedal zo zatiaľ neoverených zdrojov. (Pozn. red.: Analytik Juraj Zábojník odmieta, že by Harabinovi takéto číslo poskytol.) Veď vy novinári to používate bežne - údajne, zatiaľ, z neoverených zdrojov na každom kroku.

Nie je rizikom, že tieto názory šírite ako nejakú poplašnú správu?

Pán redaktor, vy sa chcete baviť so mnou o skutkovej podstate šírenia poplašnej správy? To snáď nemyslíte vážne.

 

Nejde teda o zavádzanie ľudí?

Viete o tom, že v Nemecku moslimskí migranti bežne vraždia naše ženy a deti? Páchajú trestné činy vraždy?

Viete, že podľa oficiálnych čísel sú štatistiky kriminality v Nemecku v súčasnosti na rekordnom minime?

Áno, samozrejme, lebo utajované správy, aby nebola panika v nemeckej verejnosti. Znásilňujú ženy, deti, páchajú teroristické trestné činy, preto nám migrantov z Nemecka chcú posunúť sem.

Lebo migrant v Nemecku z 500 eur nebude mať takú kvalitu životnej úrovne ako na Slovensku s 500 eurami. Aj preto chcú vytvoriť tvrdé jadro, kde zaniká naša štátnosť, lebo tam už by hlava štátu, ako má v Európskej rade ako v EÚ, nemala právo veta.

 

Kde je teda tých 1 500 migrantov na Slovensku?

Veď ich hľadajte. Zoberte si mikroskop a ich hľadajte. Veď máte možnosti, podľa infozákona môžete prejsť celé Slovensko.

Na základe infozákona sme zistili, že tých 1 500 migrantov tu nie je.

Tu nie je? No tak choďte po celom Slovensku a vyvráťte to tvrdenie ministerstvu vnútra a pýtajte sa obyvateľov v tých oblastiach, kde žijú. Ja to viem, kde sú a pátrajte po tom. Ja to zverejním v pravý čas a pôjdem tam na návštevu.

Stále sa bavíme o migrantoch. Sú najväčším problémom na Slovensku?

Samozrejme, že sú, lebo tu ide o dlhodobý cieľ, o výmenu kresťanského slovenského obyvateľstva migrantským moslimským obyvateľstvom.

 

Dobre tomu rozumiem, že to považujete za väčšiu hrozbu ako to, že nefungujú školstvo a zdravotníctvo alebo je tu rozbujnená korupcia?

Pozrite, toto sú ciele globalistov spoločne. Najprv než sa zníži populácia, LGBTI agenda, homomanželstvá, ktoré by mali adoptovať naše deti, z týchto zväzkov sa nerodia deti, potom máte tých 40 000 mŕtvych, to je genocída národa, aby sa znižovala populácia, a tendencia je znížiť úroveň školstva, idiotizovať národ a potom takto zdevastovanú populáciu vymeniť a nahradiť moslimskou migrantskou rodinou.

Ste za zotrvanie v Európskej únii?

Áno, som, ale musí sa vrátiť k pôvodným hospodárskym cieľom hospodárskej spolupráce, maximálne sa môže obohatiť o ochranu spoločnej Schengenskej hranice.

 

Tu sú dva prúdy v EÚ. Jeden je skorumpovaný, ktorý chce centralizovať EÚ, chce tu LGBTI agendu, gender ideológiu, homomanželstvá a chce sem dostať migrantov a chce diktovať členským štátom. Nie je možné, aby som ja s týmto systémom súhlasil.

Pán Harabin, podľa odborníkov, s ktorými sme komunikovali, je vaším najväčším rivalom vo voľbách pán Kotleba. Súhlasíte s nimi?

Ja nemám žiadneho rivala, ja sa týmto nezaoberám. Nepovažujem nikoho za rivala. Všetkých adeptov, ktorí kandidujú, považujem za ľudí, ktorí splnili podmienky na kandidatúru a sú takými istými kandidátmi ako ja. Na rozdiel od niektorých, ktorí kupčia, to ja robiť nebudem.

Niektorí poslanci Kotlebovej strany hovoria, že ste sa snažili dohodnúť na spoločnom postupe.

Neviem, čo hovorili poslanci ani jednotliví predstavitelia politických strán. Niekto so mnou vyjednával?

 

No či ste rokovali o spoločnom postupe.

Mne viaceré politické subjekty, nielen ĽS NS, ponúkli kandidatúru za ich politickú stranu. Okrem Kotlebovej strany iné politické strany o tom nerozprávajú.

Tak, ako som odmietol iným politickým stranám, tak som odmietol aj Kotlebovej strane. Ja držím líniu apolitickosti. Ostatní sú reprezentanti politických strán a oni idú hovoriť, že keď vyhrajú voľby, tak automaticky budú prezidentom všetkých občanov. Nemôžu byť, pretože majú predispozíciu politickú.

Súhlasíte s tým názorom, či zrušiť, alebo nezrušiť Kotlebovu stranu?

Nesúhlasím s tým, veď ja som urobil analýzu cez nález nemeckého ústavného súdu, že to je vyslovene politický paškvil, čo urobil pán Čižnár.

 

 

Čižnár sa odvoláva na zistenia, že ĽS NS chce zrušiť demokraciu na Slovensku.

Pán Čižnár nech sa odvoláva na politické pokyny. Veď keď si prečítate tento návrh na zrušenie strany, tak to je politický paškvil. To vám hovorím s plnou zodpovednosťou. Čižnár sa za to bude ešte veľmi hanbiť.

Vaša exmanželka prehovorila o tom, čo sa medzi vami dialo v 90. rokoch. Spolu máte dve deti, Braňa a Kamilu, a Anna Harabinová hovorí, že vás nezaujímal jej život, nemali ste snahu jej pomáhať. Napokon ste odišli do Bratislavy a vyvrcholilo to tým, že prišla dodávka do bytu v Poprade, zobrali všetko zariadenie a potom aj šesťročného syna. Aký je váš komentár k tomuto?

Vzhľadom na obsah, ktorý tam produkovala, je preto už bývalá manželka. Za ďalšie nie ja, ale ona podala návrh na rozvod a z titulu jej amorality som žiadal obe deti, aj dcéru Kamilku. Súd mi dal iba syna, žiaľ, rozhodol takto. Ja som sa tejto témy nechcel dotýkať a ako chlap, logicky, keďže teda urobila to, čo urobila, tak môžete sa dočítať o mojich detailoch z bývalého manželstva v knihe Súdnosť kapitola 13.

Tiež ste mali problém s vysvetlením majetkového priznania v roku 2013, keď ste zarobili 72 000 € a ušetrii ste 70 000 €. Z čoho ste teda žili v tom roku? Prečo to nevysvetlíte ľuďom?

Pretože ja sa nepamätám na rok 2013. Hej? Rozumiete ma? Keď som ho vypisoval, tak som ho vypisoval podľa faktov a tieto fakty preverovali Bajánková, Švecová a celá Súdna rada. Nechýbalo a ani navyše nebolo ani ň. A keď ho preverovali zle, tak požiadajte generálneho prokurátora, nech ho preverí. A naučte sa aj vy tento návod, prečítajte si, naštudujte si a nebudete dávať idiotské otázky.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Martin Čeliga

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Šéf americkej diplomacie Antony Blinken.
Šéfa americkej diplomacie čaká návšteva Blízkeho východu: Zvláštne, čo všetko má byť predmetom rokovaní
Emmanuel Macron
Macron má vlastnú vidinu pre európsku obranu: Jadrové zbrane môžeme použiť, keď…
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko…
Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli