Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.03.2019 18:26 | Šport | Hokej

Hokejový expert neostal ticho: Konflikt medzi Valábikom a Lintnerom?

Výmena názorov cez sociálne siete pokračuje.

Hokejová Tipsport liga je momentálne v centre pozornosti. Či už sa jedná o záujem SZĽH o riadenie ligy na úkor Richarda Lintnera a jeho Pro-hokeja, alebo vyjadrenia a kritika rozhodcov v podaní hokejovho experta Borisa Valábika. 

Práve medzi Lintnerom a Valábikom to začína iskriť. Lintner sa ku kritike rozhodcov vyjadril na sociálnej sieti. "Je mi zle z toho, ako je do rozhodcov zo všetkých strán bité a ako ich nemá kto usmerniť, vychovávať a hlavne v ich mene vystupovať, ak treba ochrániť či si zastať ich neskutočne náročnú prácu. Prosím, ak chceme, aby sa úroveň rozhodovania v Tisportligy, ale v hokeji vôbec zvýšila, prestaňme už konečne biť do tých, ktorí sa nemôžu brániť," napísal bývalý slovenský reprezentant, dnes šéf Tipsport ligy.
Na jeho slová zareagoval aj Boris Valábik. Rovnako na sociálnej sieti zverejnil svoju odpoveď. "...Mne až hlava neberie, ako Richard Lintner volá po kľudných rozhovoroch so SZĽH o začlenení, či nezačlenení Tipsportligy pod Slovenský zväz ľadového hokeja a pri prvej možnej príležitosti si ide robiť politické body na rozhodcoch!" píše v príspevku Valábik. "...Rozprávať o tom, ako ,,bijem" bezbranných rozhodcov svojimi vyjadreniami a popri tom si na nich robiť politické body pred nadchádzajúcimi debatami o prevzatí ligy Slovenským zväzom ľadového hokeja je trápne a ľahko prehliadnuteľné každým, kto má štipku zdravého úsudku! Ja nie som funkcionár a viem, že robiť zložité rozhodnutia je veľmi obtiažne a nevyhovie sa nikdy každému," dodáva. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

LIGA JE KVALITNÁ, NEDEHONESTUJME SI JU, PROSÍM! ALE NEŤAHAJME DO TOHO POLITIKU! Mne až hlava neberie, ako Richard Lintner volá po kľudných rozhovoroch so SZĽH o začlenení, či nezačlenení Tipsportligy pod Slovenský zväz ľadového hokeja a pri prvej možnej príležitosti si ide robiť politické body na rozhodcoch! DOSŤ! Liga má svoju úroveň A HLAVNE JE DIVÁCKY ATRAKTÍVNA, kvôli veľkému počtu ofenzívne ladených a technicky zdatných hráčov. A atraktivita je to, čo by mal fanúšik na hokeji hľadať. Preto dehonestácia našej ligy, od kohokoľvek, je absurdná a ukazuje to jediné, ten človek nevie čo chce, pretože ak by mali tímy sterilnú, 100% defenzívu bez chýb, góly by nepadali a ak áno, neboli by také krásne ako v našej lige! Pozrite si tie góly, skutočne s otvorenou mysľou, nie po Slovensky- ,,čo je naše nemôže byť dobré"! Veď to sú highlightové kúsky! TO JE PROSTE HOLÝ FAKT! Ale rozprávať o tom, ako ,,bijem" bezbranných rozhodcov svojimi vyjadreniami a popri tom si na nich robiť politické body pred nadchádzajúcimi debatami o prevzatí ligy Slovenským zväzom ľadového hokeja je trápne a ľahko prehliadnuteľné každým, kto má štipku zdravého úsudku! Ja nie som funkcionár a viem, že robiť zložité rozhodnutia je veľmi obtiažne a nevyhovie sa nikdy každému. Za to ale som, na rozdiel od niektorých, ktorí už možno zabudli, srdcom stále hráč! Ja si beriem k duši krivdu, ktorú chalani na ľade cítia po zlých rozhodnutiach a hlavne po arogantnom, povýšeneckom prístupe OD NIEKTORÝCH rozhodcov. A teda moja otázka znie, keď chceme chrániť rozhodcov pred kritikou, ktorá podľa mňa nebola vôbec cez čiaru, kto bude chrániť hráčov pred ich rozhodnutiami a povýšeneckým prístupom?! #hracirobialigu #pomozmehracom #chcetehrat? #nebimedotychktorisanemozubranit #ochranujmeludiktorirobiahokej

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valabik (@borisvalabik),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Cas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo