Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.03.2019 18:30 | Správy | Zahraničné správy

Krissie pozvala kamarátku bývať s ňou a jej manželom: Po mesiaci prišla zákerná rana pod pás

Spoločné bývanie s kamarátkou a manželom bolo najhoršie rozhodnutie v jej živote. Krissie vrazili nôž do chrbta ľudia, ktorých mala najradšej.

Dvadsaťtriročná Krissie Stride dovolila najlepšej kamarátke Beth (21), aby sa k nej nasťahovala po strate strechy nad hlavou. V dome bývala aj s manželom Calumom (21). Pomoc kamarátke však rozvrátila jej manželstvo. 

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Po mesiaci, odkedy sa k nim nasťahovala Beth, odkopol nezamestnaný manžel Krissie so slovami, že s ňou už nechce byť. Keď jej Calum povedal, že ju už viac nemiluje, zlomilo jej to srdce." Beth bola moja skala. Niekoľko hodín som jej plakala na pleci, potom ako ma manžel opustil," vtedy ešte netušila, že v krachu má prsty práve kamarátka. 

Netrvalo dlho a na povrch vyplával milostný trojuholník, ktorý sa zrodil v ich dome. Calum ju začal podvádzať s najlepšou kamarátkou. "Keď som jej dovolila bývať u náš netušila som, že miesto pohovky skončí na mojom manželovi," cituje opustenú ženu portál The Sun. Hneď ako sa zdrvená Krissie odsťahovala z domu, prestali hrdličky svoj vzťah tajiť a verejne sa ním chválili na sociálnych sieťach. Páriku sa podarilo dokonca aj založiť rodinu a majú spolu prvé dieťa.

Krissie a Calum z anglického mesta Plymouth sa zosobášili v septembri 2016. "Bol to najšťastnejší deň môjho život. Spoznali sme sa na Tinderi v apríli 2016 a zamilovali sa. Calum ma požiadal o ruku na dovolenke v Grécku ešte v ten rok v auguste. Bola som ohromená, no súhlasila som," spomína.

 

Netrvalo dlho a do ich šťastného príbehu sa zamotal niekto tretí. Dievčatá sa spoznali v nočnom klube, kde obe pracovali. V auguste 2017 prišla Bert o byt a nasťahovala sa k manželom. Krissie mala pocit, že ich vzťah je až príliš dôverný, no nechcela pôsobiť ako žiarlivá manželka. "Zostávali spolu, aj keď som si ja išla ľahnúť. Pýtala som sa ho na to, no tvrdil, že sú len priatelia. Beth ma tiež vysmiala," dodala. 

Príbeh okomentovali aj hrdličky Calum a Beth. "Oženil som sa vo veľmi mladom veku, ale verím, že sa všetko deje z nejakého dôvodu. Ak by som sa nedal dokopy s Krissie, nikdy by som sa nestretol s Beth. Po rozchode som sa cítil hrozne, no teraz sa snažím napraviť náš vzťah. S Beth som však omnoho šťastnejší," prezradil. "Bolo mi to veľmi ľúto. Snažila som sa ich dať opäť dokopy. Skôr, ako som začala chodiť s Calumom som sa uistila, že to naozaj chce," uzavrela Beth.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor:

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Roman Michelko
Michelko avizuje zmeny: Týkať sa majú tohto návrhu novely zákona! Súvisí to s umením
Tina hovorí, že priateľstvo s tanečníkom Vildom Šírom sa po šou neskončí.
Foto
Tina výrazne ZMENILA vzhľad: Po Let´s Dance je z nej iná žena! FOTO hovoria za všetko
Dominik Greif vychytal postup svojho tímu do 3. kola Španielskeho pohára.
Foto
Bývalý gólman Slovana môže podpísať životnú zmluvu: Chce ho TENTO veľkoklub!
Pri výsadbe nemusíte zostať len pri letničkách či trvalkách.
Foto
Vysaďte si najkrajší balkón v meste! TOP rastliny a bylinky do črepníkov
Stanka patrí v šou medzi favoritky.
FotoVáš Tip
Sexi Stanka z Ruže pre nevestu: Zbalila ju NAKA kvôli drogám!
vojaci
Máme nedostatok vojakov? Ministerstvo obrany pripravuje zmeny: Toto môže niekoho presvedčiť
Príhovor prezidentky Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Kataríny Krnáčovej dohnal prezidentku SR Zuzanu Čaputovú k slzám.
Foto
Slzy prezidentky Čaputovej v priamom prenose: Toto sú slová, ktoré ju dojali!
woman holding liver paper cut, hepatitis vaccination, liver cancer treatment, world hepatitis day
Slováci majú problémy s pečeňou: Alkohol za tým nehľadajte! Vinník je jasný
Ilustračné foto
Slovensko zažije oteplenie: Na príjemnú zmenu sa môžete tešiť už počas víkendu
Brazílska modelka Gisele Bündchen
Foto
Svetoznáma modelka v slzách: PLAČ pred policajtom! Dôvod vás zarazí
(Zľava) Kristián Fedák (19), Dominik Horváth (21), Mário Horváth (24), Kristína Horváthová (30), Ada Horváthová (23), Tomáš Horváth (33), Miroslav Horváth (31)
FotoVáš Tip
Osem súrodencov rozhádzali po detských domovoch, teraz hľadajú stratenú sestru: Deniska, kde si?!
(ilustračné foto)
Veľké dopravné obmedzenia počas celého víkendu: V tomto úseku dajte radšej nohu dole z plynu