Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.02.2019 08:00 | Správy | Domáce správy
Špeciálny projekt

Takto kúpite telefón od Apple za nízke ceny: iPhone lacno? Ide to!

Prednedávnom obletela svet internetu správa, že Slovák s priemerným platom musí na nový iPhone XS v hodnote 1149 eur pracovať celých 33 dní, na iPhone X presne 28 dní a napríklad na iPhone 8 plus 21 dní. A to za predpokladu, že by nemusel platiť hypotéku, energie a kupovať si potraviny či vynakladať peniaze na iné životné potreby.

Schopnosť Slováka našetriť si plnú sumu na nový iPhone sa tak výrazne predlžuje na niekoľko mesiacov…

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Ide to inak

Kto však túži po kvalite značky z Kalifornie, ktorá dlhodobo ponúka zákazníkom jedny z najkvalitnejších smartfónov na svete, má k dispozícii aj lacnejší variant. Môže si totiž namiesto nového smartfónu kúpiť lacnejší iPhone, ktorý už pred ním niekto používal. Takéto riešenie ponúka napríklad internetový predajca bugoshop.sk, ktorý sa špecializuje na Apple produkty.

Heslo firmy je veľmi jednoduché: Nekupujte nový telefón, ktorý tak či tak už zajtra bude v kategórii používané. Firma svojim zákazníkom ponúka síce používané telefóny, ale v najvyššej možnej kvalite bez škrabancov či puklín. Mobilné telefóny pochádzajú z promo akcií, výstav, z predvádzajúcich stojanov v predajniach operátorov, alebo sa jedná o tovar, ktorý bol rozbalený a vrátený bez poškodenia. V ponuke je aj úplne nový tovar – obaly, nabíjačky či iné príslušenstvo. E-shop rozširuje sortiment aj o nositeľnú elektroniku, ako sú Apple Watch či slúchadlá Apple AirPods.

Najvyššia kvalita

„Kategorizácia kvality A/B/C/D, ktorú ponúka konkurencia, je neurčitá. To, čo jeden predajca zaradí do triedy B, má druhý v triede A. Pri nákupe zánovného tovaru nie je dôvod dávať priestor kompromisom. Preto sme tu my a búrame bariéry v kategóriách. Zákazníkom ponúkame iba tú najvyššiu kvalitu, pri ktorej sa nemusia báť, ako bude ich telefón vyzerať,“ hovorí zástupca zákaznického servisu bugoshop.sk, Pavol Švehla.

Otvoriť galériu
Zdroj: Špeciálny projekt
Bugo svojim zákazníkom ponúka už používané telefóny, ktoré však nie sú zničené a ich cena môže byť až o 38 % nižšia ako pri novom modeli. Každý telefón prechádza prísnou kontrolou, aby splnil vysoké požiadavky na kvalitu a tiež, aby sa preverilo to, že ide o originál produkt značky Apple. Všetky predávané telefóny sú, samozrejme, odblokované pre všetkých operátorov dostupných na trhu.

Na každý telefón ponúka predajca zo zákona záruku 12 mesiacov, keďže ide o zánovný tovar. Zákazník si však túto záruku za malý poplatok môže predĺžiť až na dva roky. Navyše, ak s tovarom nebude spokojný a nepoužíval ho, môže ho do 14-tich dní vrátiť bez udania dôvodu.

Otvoriť galériu
Ilustračné foto
Zdroj: Špeciálny projekt
Nebojte sa „jazdeniek“

V súčasnosti by s kúpou ‚jazdeného’ telefónu už naozaj nikto nemusel mať problém. Existuje totiž veľa ľudí, ktorí si nový iPhone kupujú okamžite, ako sa objaví na trhu,“ hovorí Štefan z Bratislavy, ktorý si kúpil zánovný iPhone 8 Plus a je s ním spokojný. Naráža na fakt, že Apple predstavuje novinky každý rok a existuje veľká skupina ľudí, ktorí si vždy kúpia najnovší model. Jeho kúpu sčasti vykryjú predajom iba rok starého smartfónu. „Ľudia si úplne bežne kúpia auto z bazáru, ktoré už používal niekto iný. A to pri šoférovaní auta ide doslova o váš život. Toto je iba telefón, ktorý o rok-dva aj tak vymeníte. Tak prečo neušetriť? Ja mám už tretí telefón ‚z druhej ruky’ a doteraz som nemal žiadny problém. Práveže kupovať nový, príliš drahý telefón mi pripadá zbytočné,“ dodáva Štefan.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Viktor Orbán na stretnutí s Donaldom Trumpom.
Trump verí, že bude prezidentom: Odkaz Budapešti a samotnému Orbánovi!
Fumio Kišida získal premiérske kreslo.
Japonský premiér navštívi Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj: Očakáva sa podpis dohody
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec
Let’s Dance sa teší veľkej diváckej obľube.
To tu ešte nebolo: Let’s Dance vyrazí na TURNÉ! Tancujúce hviezdy aj vo vašom meste
Lenka prišla pri tragédii o brata.
Foto
Letuška Lenka bojuje s rakovinou: Keď svitla nová nádej, osud jej uštedril ďalšiu tvrdú RANU!
(ilustračné foto).
Súd vzal do väzby ukrajinského ministra poľnohospodárstva: Znepokojivé obvinenia
(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!
Thoughtful female high school student sitting at the desk in the classroom and looking away with hand on chin.
Po prvé alebo za prvé? Odpoveď nájdete TU! Pravopis si nemýľte s češtinou
Vďaka role Julesa v Pulp Fiction bol nominovaný na Oscara.
FotoVáš Tip
Do bratislavskej reštaurácie zavítal svetoznámy herec Samuel L. Jackson: Čo si objednal?
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Withdraw cash from an ATM.
Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia