Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.01.2019 15:45 | Prominenti | Domáci Prominenti

Chudá Chomisteková priznala, prečo v spoločnosti nejedáva: V hlave mám blok

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková nikdy nejedáva na spoločenských podujatiach a slávnostných recepciách.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

„Ja na žiadnom evente nejem, mám totiž pri jedle rada úplnú pohodu. Jedlo je pre mňa udalosť, rada si k nemu sadnem a vychutnám si, že je len moje. Pekne si ho naservírujem, aj keď si idem dať napríklad sladké, tak si ho na tanieriku pekne porozkladám, a keď jem, tak sa na to sústredím. Na recepciách, po stojačky a v rýchlosti si jedlo neužijem, jedeniu vonku sa teda vyhýbam,“ uviedla v rozhovore pre agentúru SITA.

Známa kráska má navyše pri jedení na recepciách strach z jednej veci. „Nejem vonku aj preto, že sa bojím, že by mi to jedlo niekam spadlo a zašpiním sa. To by asi nebolo úplne v poriadku,“ zasmiala sa Chomisteková. „Aj si často na recepciách hovorím, ako krásne to všetko vyzerá a aj by som si niečo dala, ale proste nemôžem. Mám tento blok, hneď mi ide v hlave, že by som sa určite umazala. Neviem si pomôcť, a to som si teda zažila už rôzne eventy, na ktorých boli naozaj vyberané lahôdky. Radšej sa vždy najem predtým a potom a na večierkoch som šetrný hosť,“ prezradila s úsmevom tmavovláska, ktorá jedenie na akciách nahrádza rozhovormi so známymi a ak sa dá, vždy si rada zatancuje. „Ja som vďačná tanečnica, tanec mám fakt rada, aj keď hriešny tanec zrovna nepredvádzam, ale pohyb je mi prirodzený, a keď počujem dobrú hudbu, hneď sa mi mykajú kolienka,“ podotkla Chomisteková.

Známa modelka sa v spoločnosti pohybuje relatívne často a svojím zjavom vždy očarí. Ako však tvrdí, prípravami na večierky už v porovnaní s minulosťou netrávi toľko hodín. „Ja som tak trošku zástanca toho, že prehnaná príprava je niekedy na škodu a ani na to už nemám veľmi čas. Popravde, aj veľakrát zabudnem, že si mám zháňať nejaké šaty a potom to nechávam na osud, hovorím si, čo mi prischne, to asi mám na sebe mať... Zo začiatku to boli doslova ceremónie, hodiny som premýšľala, čo si oblečiem a hodiny som si tie šaty vyberala, teraz som sa od toho už odosobnila a nechávam to na spontánnosť,“ uzavrela.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Útok Číny?! Desivé, čo sa malo stať v Juhočínskom mori: To neznie dobre
(ilustračné foto)
Veľké nešťastie na svahu! Zrazili sa dvaja lyžiari, český občan († 66) neprežil
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Vážna nehoda pod Tatrami: Zrazili sa tam 3 vozidlá! Cesta je uzavretá, zasahovali hasiči
Foto
Vlhová sa s mamou TAKTO vyšantila v kuchyni: Momentálne jem všetko, čo vidím!
Jerguš dostal už dve pracovné ponuky v súvislosti s dronmi
Foto
V škole v Prešove otvorili unikátny predmet: Žiakom sa pracovné ponuky len tak hrnú! Aha, čo ich učia
(ilustračné foto).
Krvavý incident v krajine: Hlásia niekoľko obetí! Znepokojivé, kde ozbrojenec útočil
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Dopravné komplikácie v Bratislave: Na TOMTO mieste na cestu vyteká... Dávajte si pozor!
(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil do niekoľkometrovej rokliny: Zahynulo najmenej 25 ľudí! Mrazivé detaily nehody
Ilustračné foto
Brutalita v Bratislave: V centre sa strhla drsná bitka! Zásah polície a prevoz do nemocnice
Ilustračné foto.
ZLÉ správy na leto: V TÝCHTO obľúbených destináciách vás dovolenka vyjde drahšie!
Ilustračné foto
Smrteľná prestrelka polície: Napätá situácia trvala niekoľko hodín! Hlásia obete
Zdenko si spartanské preteky nesmierne obľúbil.
Foto
Zdenko († 47) skolaboval na Spartan Race: Smrť na dcérine narodeniny?! Posledná FOTO otca rodiny