Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.01.2019 11:04 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Cinkota žije po prepustení z basy v neistote: Je na mizine! Herec nemá ani z čoho platiť účty

Musí sa poriadne obracať! Herec Dušan Cinkota (48) nemá po prepustení z basy na ružiach ustlané. Herec s nezameniteľným hlasom zvádza boj s návratom na výslnie, aby si dokázal opäť zarobiť a postarať sa tak o svoju rodinu.

Cinki, ako ho mnohí pod touto prezývkou poznáme, má obrovské starosti. Podľa informácií Nového Času prežíva existenčné problémy. Účty treba platiť a s prácou to u herca nevyzerá veľmi ružovo. Herca Dušana Cinkotu, ktorý daboval tie najúspešnejšie televízne seriály a filmy, v júli prepustili z väzenia. Pre opletačky s drogami si za múrmi basy posedel šesť rokov. Kvôli problémom so zákonom tak prišiel o lukratívne kšefty, o ktoré nemal kedysi núdzu.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Prišiel tak o stály príjem, ktorý bol na pomery bežného Slováka nadpriemerný. Toto všetko sa teraz odrazilo na reálnom živote známeho herca. Napriek tomu je však šťastný, že je opäť so svojou milovanou rodinou - trojmesačným synčekom Olegom a manželkou Zuzkou. Sú však veci, ktoré mu robia na čele veľké vrásky. Podľa informácií Nového Času má Cinkota má veľké obavy z toho, z čoho zaplatí rodinné účty.

„Dušan nemá okrem dabingu inú prácu a účty sa im kopia. V ich rodine to s financiami veľmi ružovo nevyzerá,“ prezradil zdroj z okolia hercovej rodiny. Cinki, ako ho mnohí prezývajú, sa štyri mesiace po prepustení z basy aklimatizoval do hereckého a televízneho sveta tým, že začal dabovať. Do spoločnosti sa ho snažil a snaží znova dostať jeho dlhoročný kamarát, herec Andy Hryc, ktorý sa mu chce pomôcť ako sa dá.

Otvoriť galériu

 

Aj keď sa Cinkotovi zatiaľ nepodarilo získať žiadnu prácu v televíziách či divadlách, chytil sa aspoň nahodenej udičky v dabingu. Práve vďaka tejto príležitosti, ktorú robí od prepustenia z basy, si mesačne dokáže zarobiť niekoľko stoviek eur. „Za hlavnú úlohu vo filme má približne 200 až 300 eur, a to dabuje minimálne jeden celý deň. Ak chytí hlavnú úlohu v seriáli alebo telenovele, mesačne to môže byť 1 000 až 1 500 eur, ale, samozrejme, sumy prejdú zdanením,“ prezradil zdroj Nového Času.

Ako sa však zdá, pre mladú rodinu, ktorá sa nedávno rozrástla o nového člena to je dosť málo a preto sa herec obzerá po niečom výnosnejšom. „Veľa zatiaľ nezarábam, ale dúfam, že tých projektov pribudne,“ priznal Dušan Novému Času.

Zarábal aj vo väzení

Cinki nesedel na vavrínoch ani počas pobytu za mrežami. Práve tam si skracoval čas privyrábaním si. Okrem toho, že vystriedal niekoľko prác za múrmi väznice, dostal sa aj do jednej trenčianskej firmy, ktorá spravuje zberné suroviny. Práve tam sa Dušan uplatnil pri vážení nákladných áut. Finančnú rezervu si však známy umelec vytvoriť nemohol, pretože zárobok bol veľmi nízky a polovica výplaty išla na výkon trestu a mohlo mu tak zostať približne 50 eur.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?