Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Nikola z Galanty si po spackanej operácii prešla peklom: Za zohyzdené prsia jej ponúkli smiešne odškodné

Takto si to určite nepredstavovala! Nikola (30) z Galanty túžila po plnšom dekolte, namiesto toho sa už roky súdi. Návrh na mimosúdne vyrovnanie od Mediklinik Levice za spackanú plastiku pŕs označila za výsmech.

Po siedmich rokoch naťahovania a súdnych sporov sudkyňa navrhla, aby sa skúsili obe strany dohodnúť. Nikola žiadala len vrátenie 783 eur za reoperáciu jedného prsníka, klinika jej však ponúkla len 350 eur. Sen o krásnych prsiach sa pre mladú ženu zmenil na horor. V roku 2011 Nikola z Galanty podstúpila na klinike v Leviciach plastiku pŕs, no to, čo po nej nasledovalo, sa zmenilo na nočnú moru.

„Ľavý prsník mi začal opúchať, doslova bol fialový a mala som hrozné bolesti,“ opisuje udalosti Nikola. Lekári zo súkromnej kliniky celý stav bagatelizovali, až kým boli bolesti neznesiteľné. „Vtedy mi povedali, že silikón asi praskol a bude treba vložiť nový,“ spomína Nikola. Reoperáciu ľavého prsníka si napokon dohodla niekedy v roku 2014. Po operácii však zistila, že do prsníka jej nedali žiadny silikón a je podstatne menší ako pravý prsník.

„Operovali ma, hoci som bola tehotná, o čom som ja nevedela. Ale oni to museli z krvných vyšetrení zistiť. Implantát mi ani nevložili, kvôli tehotenstvu,“ približuje hrôzy Nikoleta. Jeden prsník mala väčší ako druhý celé roky, dokonca dostala do prsníka infekciu a pleseň. „Boli to muky, čo som prežívala, od toho sa mi pokazili aj zuby, mám vykrivenú chrbticu a aj kožné problémy,“ vymenúva žena. Pod nôž si ľahla aj tretí raz, ale na úplne inej klinike, kde jej vložili nový implantát. Dozvedela sa však, že v ňom mala dokonca zabudnutý igelit.

Otvoriť galériu

 

Už niekoľko rokov Nikola bojuje na súdoch s Mediklinik Levice za vrátenie 783 eur, ktoré zaplatila za reoperáciu. „Nežiadala som ani bolestné a náhradu za ujmu na zdraví, ani vrátenie peňazí za prvú operáciu, ktorú spackali. Chcem len peniaze za druhú operáciu,“ vysvetľuje. Právny zástupca kliniky však namieta, že suma bola prijatá za vykonané úkony, a teda je v poriadku.

Na poslednom súdnom pojednávaní v septembri sudkyňa obom stranám navrhla, aby sa skúsili mimosúdne dohodnúť, s čím súhlasili. „Navrhli, že mi dajú 350 eur, čo je úplne smiešne,“ krúti hlavou Nikola. Nový Čas požiadal o vyjadrenie aj majiteľa kliniky, do uzavierky sa nám ho však nepodarilo zastihnúť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Pri bombových hrozbách mohlo ísť podľa Gašpara aj Grendela o testovanie
Gašpar a Grendel v diskusii: Bombové hrozby, NAKA aj Rusko! Zaujímavé, čo sa chystá
ilustračné foto
PEKLO na Ukrajine! Tvrdé boje majú následky: Hrozivé, čo Rusko oznámilo
Military combat drone UAV
Pri ukrajinskom útoku dronom mal zahynúť muž: Podľa ruského ministerstva odrazili sériu útokov
Na svadbe v roku 2017 ešte horeli láskou.
Foto
Babiš s Monikou prekvapujú: Najskôr ROZCHOD a teraz... FOTO hovorí za všetko!
Aquarabia sa nachádza 45 kilometrov od hlavného mesta Rijád.
Foto
Saudská Arábia otvorí jedinečný aquapark: To, čo bude tam, nikde inde na svete nenájdete!
(ilustračné foto)
Horor v obľúbenej destinácii: Znásilnili 16-ročné dievča?! Hrozné, čo sa malo udiať
Poľský premiér Donald Tusk.
Premiér Tusk o hybridnej vojne: Poľsko bude posilňovať východné hranice
Najmenej desať osôb utrpelo zranenia krátko pred polnocou v noci na sobotu pri nehode autobusu so slovenskou poznávacou značkou na diaľnici v rakúskej spolkovej krajine Salzbursko.
Foto
Vážna nehoda slovenského autobusu! Z FOTO mrazí: Hlásia zranených
Aneta bude držať Slovákom palce spolu s jej deťmi a manželom.
Foto
Hlučná fanúšička Parišková: TENTO hokejista je pre mňa najatraktívnejší! Fíha
Tragická dopravná nehoda.
Foto
Tragická dopravná nehoda v nitrianskom kraji: Vodič († 24) na motorke zišiel z cesty
V Očovej eliminovali problémovú medvedicu, zastrelil ju Rudolf Huliak
Aktualizované
V Očovej eliminovali problémovú medvedicu: Zastrelil ju Rudolf Huliak
(ilustr. foto)
Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji: Koľko peňazí prinesie hokejový šampionát Česku?