Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

PODMIENKY A PRAVIDLÁ SÚŤAŽE „Vyhrajte nákupné poukážky BILLA za váš vtipný zážitok s jedlom z detstva“

PODMIENKY A PRAVIDLÁ SÚŤAŽE „Vyhrajte nákupné poukážky BILLA za váš vtipný zážitok s jedlom z detstva“

I. Názov súťaže „Vyhrajte nákupné poukážky BILLA za váš vtipný zážitok z detstva“.

II. Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže je spoločnosť DYNAMIC RELATIONS 2000 s.r.o, so sídlom Rajská 7, 811 08 Bratislava – Staré Mesto, IČO: 35 818 174, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 24711/B (ďalej len “Organizátor”). Akékoľvek otázky v súvislosti so súťažou adresujte organizátorovi na adresu: dynamic@dynamic.sk.

III. Trvanie súťaže a miesto konania súťaže

Súťaž bude prebiehať v čase od 24. októbra 2018 do 7. novembra 2018.

IV. Webový portál súťaže

Súťaž bude prebiehať na: www.cas.sk.

V. Pravidlá súťaže

Do súťaže budú zaradení všetci účastníci, ktorí splnia podmienky súťaže uvedené v týchto pravidlách. Návštevníci portálu cas.sk majú možnosť v čase trvania súťaže, priamo vyplnením formulára na danej webovej stránke, napísať svoj vtipný zážitok z detstva, ktorý súvisí s jedlom. Do súťaže sa môže každý súťažiaci zapojiť iba raz, t.j. v zlosovaní na jedného súťažiaceho pripadne jeden žreb. Každá osoba, ktorá sa zapojí do súťaže vyplnením formulára a odoslaním svojho zážitku, a splní všetky pravidlá súťaže bude zaradená do žrebovania o 5 sád nákupných poukážok od spoločnosti BILLA. Formulár na vyplnenie zážitku je zverejnený na záver článku uverejneného na portáli www.cas.sk. Pre platnú účasť v súťaži sa vyžaduje, aby súťažiaci napísal svoj vtipný zážitok z detstva do príslušného formulára, vyplnil kontaktné údaje a potvrdil súhlas s pravidlami súťaže. Príbeh/zážitok, ktorého napísanie je podmienkou súťaže má byť z detstva a musí sa týkať jedla a mal by byť vtipný. Výhercovia súťaže budú zistení na základe náhodného výberu - žrebovaním. Zo súťažiacich, ktorí vyplnili formulár a napísali zážitok, vyžrebuje organizátor súťaže piatich výhercov. Výhercovia získajú sady nákupných poukážok, každá sada v hodnote 100,- Eur. Žrebovanie výhercov sa uskutoční dňa 9.11.2018, v priestoroch sídla organizátora súťaže a mená výhercov budú uverejnené na portáli www.cas.sk v rámci článku týkajúceho sa vyhodnotenia súťaže. Zverejnenie bude vykonané oznámením mena, priezviska a mesta/obce bydliska výhercu. Organizátor súčasne emailom upovedomí každého výhercu o výhre v súťaži v termíne do 14 dní od uskutočnenia žrebovania.

VI. Podmienky účasti v súťaži

Do súťaže sa môže zapojiť každá fyzická osoba, s výnimkou zamestnancov organizátora a zamestnancov spoločností skupiny BILLA a ich blízkych osôb v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka (príbuzní v priamom rade, súrodenci, manžel, druh). Do súťaže sa nemôžu zapojiť právnické osoby.

VII. Autorské práva

Príbehy súťažiacich môžu byť použité Organizátorom na ich spracovanie a napísanie súhrnného článku o vtipných zážitkoch ľudí z detstva spojených s jedlom. V článku nebudú uvedené osobné údaje súťažiacich, iba ich krstné mená. Ak príbeh súťažiaceho bude dielom v zmysle zákona č. 185/2015 Z.z. Autorský zákon (ďalej aj len „Autorský zákon“), účasťou v súťaži súťažiaci udeľuje organizátorovi územne a časovo neobmedzenú licenciu vo vzťahu k takémuto dielu. Organizátor je oprávnený nakladať s dielami spôsobom podľa § 19 a nasl. Autorského zákona, a to najmä, nie však výlučne, akýmkoľvek spôsobom dielo šíriť, rozmnožovať, zverejňovať, verejne rozširovať, a pod. Súťažiaci zároveň udeľuje súhlas na zapracovanie diela do iných diel pričom toto spojené dielo sa stane vlastníctvom organizátora a bude použité aj na účely propagácie BILLA. Súťažiaci udeľuje Objednávateľovi a Klientovi licenciu v neobmedzenom rozsahu, a to pokiaľ ide o územie i počet použití, a na celú dobu trvania majetkových práv. Ak vzniknú pochybnosti o tom, na ktoré jednotlivé spôsoby použitia sa súhlas poskytuje, má sa za to, že súhlas bol poskytnutý na taký spôsob použitia a v takom rozsahu, ako je to rozumné predpokladať s prihliadnutím na účel uzavretia Zmluvy.

VIII. Výhry v súťaži a ich doručenie

Výhrami v súťaži sú 5x sada nákupných poukážok v celkovej hodnote 100,- Eur od spoločnosti BILLA. Poukážky môžu byť použité v ktorejkoľvek predajni BILLA v Slovenskej republike na nákup tovaru ponúkaného v danej predajni. Organizátor zabezpečí doručenie výhry poštovou prepravou na adresu výhercu uvedenú vo formulári, a to v lehote 30 dní od vyhlásenia výhercov. Nákupné poukážky sú prenosné, nie sú viazané na výhercu a môžu byť použité na nákup akoukoľvek osobou. Platnosť poukážok je do 31.12.2019.

IX. Súhlas so spracovaním osobných údajov

Organizátor súťaže ako prevádzkovateľ bude spracúvať osobné údaje súťažiaceho, ktorý v súlade s pravidlami súťaže poskytol prevádzkovateľovi svoj súhlas s použitím svojich osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, kontaktná adresa a e-mail na účely realizácie tejto súťaže, kontaktovania výhercov, oznámenia výhry, zverejnenia výhercov a doručenia výhry. Súťažiaci berie na vedomie a súhlasí́ s tým, že organizátor a ním poverení́ sprostredkovatelia sú́ oprávnení́ spracovať̌ osobné údaje súťažiaceho v rozsahu potrebnom na realizáciu súťaže. Súťažiaci ďalej udeľuje organizátorovi súhlas na primerané použitie mena a priezviska, ako aj údaja o získaní́ výhry v súťaži, na marketingovú́ komunikáciu.

Presné informácie a pravidlá spracúvania Vašich osobných údajov sú uvedené v Informačnom oznámení o spracovaní osobných údajov.

Organizátor súťaže je oprávnený spracovávať poskytnuté údaje po dobu nevyhnutnú pre splnenie uvedeného účelu spracovania osobných údajov a povinného archivovania v zmysle príslušných právnych predpisov bez toho, aby boli dotknuté povinnosti prevádzkovateľa vyplývajúce z osobitých právnych predpisov. Udelenie súhlasu so spracovaním osobných údajov je dobrovoľné a dotknutá osoba má právo tento súhlas zrušiť doručením písomného oznámenia o odvolaní súhlasu prevádzkovateľovi, alebo na e-mailovú adresu prevádzkovateľa: dynamic@dynamic.sk.

X. Súdne vymáhanie výhier zo súťaže

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhru z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a pravidlá uplatnenia výhry sa riadia týmito podmienkami. V prípade, ak nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok a pravidiel, rozhodne o ich splnení, resp. nesplnení organizátor.

XI. Úprava a zmena pravidiel súťaže

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred začiatkom súťaže aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady. Zmenu alebo úpravu pravidiel súťaže sa organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým boli pravidlá uverejnené. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami a pravidlami uvedenými v propagačných materiáloch alebo iných materiáloch určených súťažiacim, má prednosť znenie pravidiel súťaže uverejnených na webovej stránke www.cas.sk.

XII. Zverejnenie pravidiel súťaže

Pravidlá súťaže budú uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk od 24.10.2018 a odstránené najneskôr do desať (10) dní od ukončenia súťaže. Tieto pravidlá súťaže budú zároveň po dobu súťaže k dispozícii na nahliadnutie v priestoroch sídla organizátora.

XIII. Zodpovednosť za škodu

Zodpovednosť za škodu spôsobenú v súvislosti so súťažou sa bude posudzovať podľa príslušných ustanovení zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení. Ak v dôsledku zavineného konania súťažiaceho vznikne organizátorovi alebo iným súťažiacim, prípadne tretím osobám akákoľvek škoda, je súťažiaci, ktorý ujmu spôsobil, povinný v plnom rozsahu ju nahradiť. Organizátor neposkytuje súťažiacim náhradu žiadnych nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži. Organizátor súťaže nezodpovedá za žiadne škody zapríčinené s poskytnutím nesprávnych údajov zo strany súťažiacich alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, nedoručením alebo odmietnutím výhry. Organizátor nie je zodpovedný za funkčnosť telefónnych liniek, sietí a zariadení, za prepravné a doručovacie služby ani za žiadne výkony, ktoré neprevádzkuje alebo neposkytuje priamo sám.

XIV. Všeobecné ustanovenie

Výmena výhier, požadovanie finančného plnenia namiesto výhier, náhrada za nevyčerpané výhry, vymáhanie účasti v súťaži alebo výhier súdnou cestou sú́ vylúčené.

Táto súťaž je organizovaná ako propagačná spotrebiteľská súťaž v zmysle ust. § 3 ods. 5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov. Účasť v súťaži je dobrovoľná a súťažiaci, ktorý vyjadril svoj súhlas s jej pravidlami, sa zaväzujú ich dodržiavať. Porušenie, obchádzanie alebo zneužitie týchto pravidiel súťažiacim je dôvodom na vylúčenie súťažiaceho zo súťaže. Organizátor neposkytuje účastníkom súťaže náhradu žiadnych nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži. Pravidlá súťaže nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom ich zverejnenia.

XV. Záverečné ustanovenia

Ak sa preukáže, že výhercom sa stane osoba, ktorá nespĺňa podmienky účasti v súťaži podľa týchto Podmienok, výherca nemá nárok na výhru a cena prepadá v prospech organizátora.

Bratislava, dňa 23.10.2018

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Andrej Danko mal v bratislavskej Dúbravke nehodu.
Polícia zverejnila VIDEO dopravnej nehody Andreja Danka
Neprajníci tvrdia, že to medzi dvojicou má škrípať.
Kríza? Hájek mal byť Belohorcovej NEVERNÝ, Zuzana pení: Teraz budem hovoriť ja!
Ilustračné foto
Zadržali dvoch mužov podozrivých zo špionáže: Sila, ako sa maskovali!
(ilustračné foto)
Mimoriadna dopravná kontrola: Odhalené priestupky a prekvapenie pri dychovej skúške!
Andrej Danko počas upratovania Dúbravky.
AktualizovanéFoto
Danko pri zametaní v Dúbravke ukázal zlomený zub: Polícia sa vyjadrila k zverejneniu kamerových záznamov
(ilustračné foto).
Vodiči, toto vás nepoteší: Uzáverou prejde až osem tunelov! Ide o frekventované úseky
Kráľ Karol bojuje s rakovinou.
ZLÉ správy o zdravotnom stave kráľa Karola: To, čo sa v Británii deje, naznačuje jediné
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj sa obáva jadrovej hrozby: Slová o radiačnej katastrofe! Pripomenul Černobyľ
Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 14-ročnej Liliane Sabovej zo Žiliny.
Nevideli ste Lilianu? Po 14-ročnej Žilinčanke pátra polícia! Na tomto mieste ju videli naposledy
Americká basketbalistka Brittney Grinerová na súde
Ako v horore! Zakrvavený matrac, bez mydla a WC papiera: Americká hviezda opísala podmienky v ruskom väzení
Český premiér Petr Fiala
Český premiér Petr Fiala: Hlas štátov strednej a východnej Európy je pre EÚ dôležitý
Okoloidúci muž provokoval Andreja Danka počas upratovania v Dúbravke.
Foto
Konflikt pri upratovaní: Muž provokoval Andreja Danka, sledujte prekvapujúcu reakciu šéfa národniarov!