Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.10.2018 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Silvia Šuvadová po odchode z Farmy: Podpásovka od Maigu priamo pred kamerami

Kto čakal, že okamžite po vypadnutí z Farmy sa zbalí a vráti sa do USA, veľmi sa zmýlil.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Silvia Šuvadová (45) ostáva na Slovensku, aj keď televízie ju odmietajú vnímať ako herečku a ezoterikou sa uživiť nedokáže. Ona však s úsmevom konštatuje, že verí v šťastné konce.

Všetci celebritní súťažiaci svoje účinkovanie na Farme vysvetľujete potrebou spraviť vo svojom živote predel, prijať novú výzvu, zažiť dobrodružstvo... Jediným uveriteľným vysvetlením sa však javí honorár, ktorý ste za túto reality show dostali, nie?

O tomto by som sa nerada bavila. Ale čisto hypoteticky - keby som aj nejaký honorár mala, určite by to nebolo dôvodom, prečo ísť na Farmu. Celý život fungujem na princípe, že veci musím cítiť, že tak majú byť. Nepredala som sa doteraz nikomu a ničomu, prečo by som to potrebovala v tomto štádiu svojho bytia? Presvedčili ma rozhovory s produkciou o tom, že Farma X bude iná, pozitívnejšia, hlbšia a videla som tu príležitosť predstaviť sa po duchovnej stránke aj ľuďom, ktorí doteraz možno o mne nepočuli. Určite to zafungovalo, lebo som si po návrate našla množstvo odkazov na sociálnych sieťach - ľudia chcú o týchto veciach vedieť viac.

 

Väčšina ľudí vníma Farmu ako zhluk negatívnej energie, skrytej či otvorenej nevraživosti. Nie je to protipól toho, čo v živote hľadáte?

Neobanovala som, že som tam šla. Akokoľvek to v mojom prípade bude znieť ako klišé, ja si naozaj myslím, že sme zrodení v týchto životoch na to, aby sme sa učili a vyvíjali. V ášramoch, spirituálnych školách, som trávila veľa času a nechala veľa peňazí, ale nie je nič, čo by vás hodilo do takej práčky školy života, ako je pobyt na Farme. Tam sa celá škála ľudských vlastností, emócií a situácií odohrá v priebehu pár týždňov, od lásky po absolútnu špinu, klamstvo, podvody, ohováranie.

Otvoriť galériu

Energeticky vás to vysalo?

Ten posledný slúžkovský týždeň určite. Z týždňa, keď som z Farmy chcela odísť s nejakou cťou, sa stalo niečo veľmi komplikované, bola som sklamaná na rôznych úrovniach. Aj preto, že mi nik nechcel pomáhať v kuchyni...

Áno, Slovensko sa dozvedelo, že nie ste veľká kuchárka. Preto ste taká štíhla, že doma hladujete?

(smiech) Mám o deväť kíl viac ako v tom najchudšom bode vlani, lebo minulý rok bol pre mňa strašne ťažký. Vždy som sa vedela o seba postarať, navariť si, ale nie pre toľko ľudí. Spätne som rozmýšľala, prečo som počas toho slúžkovského týždňa bola v takom horore a terore, prečo som sa tak strašne bála. Vtedy sa mi vynorilo, že pred nejakými siedmimi rokmi som v Los Angeles varila štedrú večeru pre dvanásť ľudí a mala som z toho taký strašný stres, že podľa mňa tam časť zo mňa - tá kuchárska - zamrzla.

Mimochodom, myslel som, že vy celebrity nemôžete byť chudobní a už vonkoncom nie sluhovia...

Aj ja som si to na začiatku myslela. Predtým než som tam šla. (smiech)

A mohli ste aj vy tak parádne odísť ako Twiinsky, po ktoré z ničoho nič prišiel hospodár Martin a jednoducho ich odviezol domov?

Toto sú asi otázky na režisérov a produkciu, no, samozrejme, aj pre mňa by bolo jednoduchšie odísť napríklad cez darovanie života.

Do vysielania sa dostalo aj veľa vecí, ktoré vás zrejme nepotešili. Napríklad Ibiho analýza vášho života. Hneváte sa naňho veľmi?

Ibiho mám veľmi rada a už sme sa spolu po odchode z Farmy aj rozprávali. Na začiatku sme si my celebrity dali sľub, že budeme o sebe hovoriť pekne a budeme držať spolu. Niektorí to nedodržali a to, čo povedali, viac svedčí o nich ako o mne. Nik nemá právo súdiť druhých pred státisícmi divákov. Najmä, keď sme z rovnakého fachu.

Otvoriť galériu

Ibi tiež hovoril o tom, že ste nešťastná, potrebujete sa nájsť a najmä mať vlastnú rodinu. Mal pravdu?

Podľa mňa žena má hodnotu, aj keď má deti, ale aj keď ich nemá. Niektoré nechcú, niektorým sa to nepodarí. Ja som vždy túžila po úplnej rodine, no bez partnera deti mať nechcem. Strašne rýchlo sa vyvíjam a partneri potom rýchlo „odpadnú“. Som preto rada, že som deti nemala s niekým, s kým by som dnes bola rozvedená.

Čo ďalej? Amerika ďaleko?

Naozaj verím na to, že človek má svoj osud a ten môj je poriadne zamotaný. Momentálne ostávam v Bratislave, prenajala som si byt blízko sestry, cítim sa veľmi dobre. Na rozdiel od toho, čo povedal Ibi, sa cítim neuveriteľne nájdená - nielen v tomto živote, ale v celom vesmíre. Viem, kde je moje miesto, čo je moja úloha, cítim sa taká slobodná a vnútorne silná ako nikdy predtým.

Takže vaše ďalšie plány sa týkajú skôr Slovenska?

Áno, aj. So spevákom Peťkom Bažíkom chceme nahrávať spoločné meditácie, ktoré budú dostupné elektronicky, a teším sa aj na stretnutia s ľuďmi prostredníctvom seminárov. Ten najbližší ma čaká na ezoterickom festivale začiatkom novembra v bratislavskej Petržalke. Po príchode z Farmy ma tiež kontaktoval taliansky režisér Paolo Sorrentino, ktorý robil pre HBO seriál Mladý pápež s Judom Lawom, takže som mu poslala svoje video, v ktorom hrám akože s Judom. Chystám sa tiež na kasting do Prahy do jedného anglického seriálu.

Aj na Slovensku sa posledné roky veľa točí. Televízie, ktoré hercov zlákajú do náročnejších projektov, im zároveň zvyknúť ponúknuť aj nejakú rolu v seriáli. Vám sa to teraz nestalo?

Zatiaľ nie. Točí sa tu, ale voči mne mali televízie doteraz postoj, ktorému nie celkom rozumiem, ale azda sa to raz zmení. Ja verím na šťastné konce.

A dá sa vyžiť z ezoteriky?

Nedá. Aj keď tričká Ahojte, svetielka sa nám začínajú predávať. (smiech)

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?