Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.11.2018 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátor Talentu David Gránský: Hviezdou sa stal vďaka speváckej súťaži

Sám nevie, ako ho vlastne treba titulovať, pretože robí z každého rožka troška. Hviezda DAVIDA GRÁNSKEHO (26) v Česku stúpa raketovou rýchlosťou a na Slovensku ho diváci poznajú vďaka šou Česko Slovensko má talent, ktorú moderuje s Lujzou Garajovou-Schramekovou (35).

Nám prezradil, ako s ňou vychádza, kedy prišiel o ilúzie a prečo miluje svoju priateľku.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Sám o sebe

V podstate neviem ako sa mám vlastne titulovať. V rôznych médiách ma nazývajú hercom, moderátorom, spevákom, tanečníkom, dabingovým hercom. Takže neviem, robím tak zo všetkého trochu a snažím sa všetko robiť dobre.

 

V Čechách moderujem rôzne programy, ale nie som moderátor, hrám v seriáloch, filmoch a muzikáloch, dabujem filmy, bol som českej verzii Tvoja tvár znie povedome. Takže teraz je okolo mňa asi nejaký boom, ale za chvíľku to môže skončiť, preto si z toho nesadám na zadok.

O speváckej súťaži

Keď som mal 15 rokov, prihlásil som sa do súťaže X Faktor. Vždy som túžil spievať, chodil som do speváckeho zboru. Nakoniec to dopadlo tak dobre, že som skončil vo finále na 6. mieste.

Otvoriť galériu

Pre 15 ročného puberťáka veľký úspech, ale zároveň po psychickej stránke to asi nebolo úplne v poriadku, pretože keď šou skončí, skončí aj biznis. Musel som začať úplne od začiatku. Vďaka tej šou som nazbieral veľa skúseností, no prišiel som o ilúzie.

O Lujze

S Lujzou som si sadol prekvapivo skvele. Nikto z tímu určite nečakal, že to klapne až tak dobre. Hovorím tomu, že sa nám dokonale podarilo zložiť puzzle. Viem, že TV Prima vybrala mňa ako moderátora a museli ku mne nájsť moderátorku. Som veľmi rád, že mi nevybrali nejakú modelku, alebo mladé dievča, čo vyhralo Miss Slovensko.

Otvoriť galériu

Táto šou je o emóciách a empatii, takže je super, že Lujza je aj stand up konička, pretože humor je veľmi dôležitý. Obaja sme nadšení, že spolu moderujeme, aj keď sme zo začiatku nevedeli do akých pozícií sa máme stavať, či byť ako mama so synom, alebo úplne inak. (smiech) Od prvého dňa sa ale cítime ako brat so sestrou.

O priateľke

S priateľkou Nikolou sme spolu už 9 rokov. Vždy keď mám chvíľku voľna mi povie, aby sme si niekam vyrazili a to je to, čo ja nechcem. (smiech) Chcem byť konečne doma a chcem si ten domov konečne užiť, pretože som tam veľmi málo. Pri mojom pracovnom nasadení sa vidíme veľmi málo.

Otvoriť galériu

Ale zas keď je viac voľna ideme napríklad na tri týždne do Ameriky a doženieme to. Po toľkých rokoch sme na seba zvyknutí, vieme čo od seba očakávať a samozrejme vie, čo moja práca obnáša, takže je veľmi tolerantná. Je skvelá, vo všetkom čo robí dokonalá, je chytrá, milá, je z lekárskej rodiny, takže má veľký intelekt a v neposlednom rade je krásna.

O novom dome

Kúpili sme si s priateľkou kúsok za Prahou pozemok a začíname stavať. Obaja sa na to veľmi tešíme, máme spoločné plány do budúcnosti. Ľudia nás neustále upozorňovali na krízový prvý rok, aj siedmy rok, všetko sme zatiaľ prežili, ale že veľká skúška bude práve tá stavba domu, či sa na všetkom zhodneme. Myslím si ale, že nám to klapne, lebo máme podobný vkus a hlavne, počúvame jeden druhého.

O živote v Írsku

Írsko je krásne, mám v pláne sa tam niekedy vrátiť, zatiaľ som to šťastie nemal. Chcel by som tam niekedy zobrať aj Niky, lebo tam ešte nikdy nebola. Žil som tam ako dieťa od 7 do 12 rokov, vďaka práci môjho nevlastného otca. Pamätám si, že sa mi vtedy nechcelo vrátiť späť do Čiech a takmer som zabudol rodný jazyk. Iritovali ma aj profesori, ktorý učili angličtinu a ja som ich neustále opravoval.

Otvoriť galériu

O snoch

Veľmi veľa snov sa mi rýchlo splnilo. Napríklad som dlho v médiách rozprával, že by som si chcel zahrať v rozprávke a minulý rok to prišlo, natočil som film a tiež som o tom predtým veľa hovoril. Teraz do vášho časopisu naozaj nemám čo povedať, som vyčerpaný zo svojich snov. Už sú iba osobné, ktoré sa týkajú rodiny a priateľky, tak uvidím ako to dopadne. Ale som presvedčený, že o snoch by sa malo hovoriť, pretože som živým príkladom, že sa potom plnia.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke zľava minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová (nominantka SNS).
Foto
Šimkovičová o návrhu na jej odvolanie: Z čoho viní opozíciu a tieto obvinenia odmietla
Kate pred doma mesiacmi oznámila, že jej diagnostikovali rakovinu.
Kate typ rakoviny tají, onkológovia však niečo tušia: TAKÉTO má princezná ŠANCE!
Dym stúpa po izraelskom leteckom útoku na budovy v blízkosti oddeľujúceho múru medzi Egyptom a Rafahom na juhu pásma Gazy.
To, čo sa deje v Rafahu, vám zlomí srdce: Hrozí niečo strašné!
Photo of a young girl looking up into the blue sky and puffy clouds.
Počasie nás cez víkend prekvapí: Tešiť sa môžeme na NÁDHERNÝ prírodný úkaz!
Slováci cez MS Valábika neuvidia: Hokejový expert sa upísal našim susedom!
Pensioner woman holding in hands wallet with money.
Pozor, pripravte sa na ZMENY v dôchodkoch: Nové podmienky začnú platiť v TENTO deň
Polícia počas akcie Hydra zaistila v Seredi dílera drog.
Foto
Dílerovi drog klepli po prstoch: Nezabral ani zúfalý čin! Aha, čo všetko muž skrýval
Hasiči v piatok predpoludním vytiahli z derivačného kanála rieky Váh medzi Bytčou a Kotešovou mŕtve telo.
Aktualizované
Hrôza v okrese Bytča: Na tomto mieste našli mŕtve telo! Strasie vás, v akom stave mal byť nebohý muž
Prezidentka SR Zuzana Čaputová
Čaputová na Ukrajine: Veľké gesto! Priniesla správy zo Slovenska
Zostava Slovákov na zápas s Nemeckom: Vieme, kto pôjde do bránky!
Budova Európskej komisie v belgickom Bruseli (ilustračné foto).
Vráti sa slovenské veľvyslanectvo späť do Bruselu? Ministerstvo chce ambasádu rozšíriť aj o ďalšiu krajinu
Tragická dopravná nehoda sa stala na ceste medzi obcami Osuské a Prietrž.
Foto
Moment, ktorý sa mal stať motorkárovi († 31) osudným: Stroj po náraze odhodilo mimo cesty